Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω άπαξ και μαζέψεις μερικές χυλόπιτες επειδή δε βγάζεις αρκετά μετά υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί χρόνιο πρόβλημα...

Δημοσ.

Είμαι Υποπλοίαρχος ΑΚΑ Πλοίαρχος Β τάξεως ΕΝ (σύντομα Πλοίαρχος Α Τάξεως πλέον μόλις βγεί το δίπλωμα απο τα Μητρώα).

Ο μισθός μου είναι 7800 ευρώ μικτά. Ο μισθός μου αυξήθηκε σε σχέση με πέρισυ.

Μπορείτε και σείς να πάρετε τα ίδια λεφτα με μένα. Η αγορά είναι ελεύθερη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε ενα Ναυτικό Φυλλάδιο

http://www.e-nautilia.gr/ekdosi-nautikou-fylladiou-kai-sostikon/

...και μετά μόλις το πάρετε στα χέρια σας, μπορείτε να πάτε σε ναυτιλιακή στον Πειραία και να ζητήσετε εργασία ώς Υποπλοίαρχοι. :-)

Καλή τύχη, αχαχαχα.

Οχι ευχαριστω. Προτιμω να δουλευω για να ζω, παρα να ζω για να δουλευω.

Δημοσ.

Δεν είπε κάτι ο άνθρωπος, αράχτε.

Οι Ελληνίδες σε κερατώνουν και εδώ να μένεις.

Μισθοφόρε ελπίζω να αξίζει το μωρό όλη την ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Δεν είπε κάτι ο άνθρωπος, αράχτε.

Οι Ελληνίδες σε κερατώνουν και εδώ να μένεις.

Μισθοφόρε ελπίζω να αξίζει το μωρό όλη την ταλαιπωρία.

Aξίζει, φίλε. Βέβαια ανάλογα τα γούστα σου. Εχω γνωρίσει παιδιά που πάνε τις Ασιάτισσες με χίλια και αλλοι που δε τις θέλουνε. Είναι θέμα γούστου.

Δε βαριέσαι. Θα κρατώ τον κόσμο ενήμερο απο το παρών νήμα. Νομίζω οι αναρτήσεις είναι χρήσιμες για όσους είναι τυχόν στην ίδια θέση με μένα.

Εκτός απο τις αναρτήσεις μου, είχα διαβάσει το μπλόγκ ένός μετανάστη στη Ρωσία ονόματι ΣΒΕΤΟΦΟΡΟΣ.

Δημοσ.

Βασικά πήγα στην Ασφάλεια αντί για ΚΕΠ επειδή γνωρίζω ότι η απλή αναφορά στην Ασφάλεια ή στην Ελληνική Αστυνομία κάνει κάτι φασιστάκους όπως εσύ να χτυπιούνται κάτω βγάζοντας αφρούς απο το στόμα. Γι'αυτό έγραψα και "ασφάλεια" αντι για "μπάτσους", γιατί ξέρω ότι η λέξη σας τσούζει καθώς το σώμα σας θυμάται τις κλωτσοπατινάδες και τα μπουκέτα που έχετε μαζέψει. Πολύ γουστάρω.

Να αγιάσουν τα χεράκια και τα ποδαράκια του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και να τους έχει ο Θεός πάντα καλά.

======================================================================================================

πόσο σοβαρός μπορεί να είσαι ? μου λες ? εγώ φταίω που πήγα να βοηθήσω (έστω και αυτό το λίγο).

πολυ κόμπλεξ όμως(πίσω απο το πληκτρολογιάκι σου καπετάνιε)....

• Like 1
Δημοσ.

πόσο σοβαρός μπορεί να είσαι ? μου λες ? εγώ φταίω που πήγα να βοηθήσω (έστω και αυτό το λίγο).

πολυ κόμπλεξ όμως(πίσω απο το πληκτρολογιάκι σου καπετάνιε)....

Δεν είμαι "Καπετάνιος". "Καπετάνιος" ήτανε ο Αρης ο Βελουχιώτης και οι άλλοι στον Κομμουνιστικό Στρατό. Εμένα το δίπλωμα μου πάνω γράφει "Πλοίαρχος Β'" και το Ναυτικό μου Φυλλάδιο γράφει "Υποπλοίαρχος".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...