Θεkλα Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με αφορμή όσα λεγονται για τους ταρίφες και την πολύπλευρη τους γνώση πάνω σε ότιδήποτε και άλλα άρθρα/δηλώσεις στο ιντερνετ (βλ. spoiler από ένα χαζοάρθρο ) θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει κανείς μάλλον να ξεχωρίσει κάποια πράγματα. Καλλιεργεια πχ δεν κερδίζεται με σπουδές. Αλλά ουτε και η γνώση - πόσο μάλλον αν είναι εξειδικευμένη - χωρίς διάβασμα. Αλλα βέβαια στην εξίσωση μπαίνει και η εμπειρία (γνώση χωρίς εμπειρία δε σημαίνει τίποτα και εμπειρία χωρίς γνώση το ίδιο). Τι πιστεύετε; Και άλλο άτομο που έβγαλε το πανεπιστήμιο της ζωής! (Αρθρο από την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος) Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2016 από Θεkλα
LongTom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 "Πανεπιστήμιο της ζωής" == Πρώην μπαρόβιες(οι)-νυχτόβιες(οι) και νυν θείτσες(οι) που πρέπει να πουν κάτι/ταρίφες/γενικά το λούμπεν κοινό που έχει ανασφάλεια για την ανυπαρξία εκπαίδευσης των και αναμασάει τέτοιες πίπες,συνήθως για να την "πει" σε αυτούς που έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Από εκεί και πέρα, η εμπειρία είναι διαφορετική από την εκπαίδευση και φυσικά ο μορφωμένος δεν φαίνεται από τα χαρτιά,αλλά συμβάλουν και αυτά με τον τρόπο τους. 19
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Με ενοχλεί ελαφρώς όταν το λέει ο άλλος πιο πολύ για επίδειξη. Ας δείξει την εμπειρία του και τη γνώση του στην πράξη όταν χρειαστεί. 5
parlapipas25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αμα ο αλλος ειναι μαλακας οτι πανεπιστημιο και να βγαλει δεν υπαρχει σωτηρια. Ειναι βαθυτερη η μαλακια που τον δερνει,βαθια ριζωμενη στο μυαλο που δεν βγαζεις ακρη μαζι του οτι και να κανεις. Η μορφωση γενικα ειναι καλο πραγμα αλλα την εμπειρια που εχει καποιος την βαζω πιο πανω. 12
bluesattack Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ο τονισμος ειναι λαθος στον τιτλο.Αν εχεις βγαλει το πανεπιστημιο της ζωης δεν βαζεις τονους ,ειδικα οταν βιαζεσαι.Ξερεις να αποφευγεις τις κακοτοπιες. 2
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εχοντας περάσει και από τα δυο κομμάτια θα συμφωνήσω με τον parlapipa στο ότι αν ο άλλος/η είναι μαλάκας τότε ότι και να βγάλει μια ζωή μαλάκας θα παραμείνει. 4
astrosunnefo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Βασικά, δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τους μεν (βλ εγώ, φιλάρα, έχω βγάλει το πανεπιστήμιο τής ζωής) ούτε τους δε (βλ αυτούς που μοστράρουν τις περγαμηνές τους). Και στις δύο περιπτώσεις παίζει φουλ ανασφάλεια, κομπλεξισμός και δεν ξέρω τι άλλο. Κατά τ' άλλα, όλα είναι απαραίτητα, και σμιλεύουν τη προσωπικότητά μας με τον τρόπο τους. 4
fotaras13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Kαταλαβαίνω (έστω και λίγο) έναν και ψωνισμένο ακόμα που θα έχει φάει 10 χρόνια της ζωής του σε πτυχία, μεταπτυχιακά/ διδακτορικά και έρευνα. Έναν ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ομως 35αρη+ όντας το απόλυτο τίποτα που δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του και θα σου μιλήσει για το Χαρβαρντ της ζωής και του πεζοδρομείου, για μαλαγανίες του στυλ "δεν πήγα σχολείο αλλά ψάχτηκα μόνος μου και τα ξερω καλυτερα απο εσας που πηγατε" πετόντας κοτσάνες κάθε φορά που μιλάει, όχι απλά δεν τον παίρνω στα σοβαρά, αλλά απαξιώ να τον ακούσω. Υπάρχει διαφορά στις δυο κατηγορίες... 2
astrosunnefo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δεν αντιλέγω πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο. Τουλάχιστον, ο ένας κόπιασε να κατακτήσει κάτι, ενώ ο άλλος είναι στο "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" φαντασιώμενος το x και το y. Είναι κάτι που θ' αναγνωρίσω. Μέχρι εκεί, όμως. Για μένα πάντα, έτσι; Γιατί δίνω πιο πολλή αξία/σημασία στο σύνολο. 1
fotaras13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Είχαμε έναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο καμιά 45αρια χρονών πολύ ιστορία μου αμαρτία μου σου μιλούσε σα να ήσουν ένας άσχετος που βρέθηκες τυχαία στο πανεπιστήμιο, αυστηρός, αλλά δίκαιος και κάπως ειρωνικός μερικές φορές... Κανείς ουσιαστικά δεν τον πήγαινε... Έκατσα μια μέρα και είδα το βιογραφικό. Αυτός ο άνθρωπος πέρα από σπουδές σε ελληνικά, ευρωπαικά, αμερικάνικα πανεπιστήμια, καμιά 20αρια δημοσιεύσεις, είχε επιπλέον 5-6 βραβεία και υποτροφίες από αγγλικές και ελληνικές ακαδημιες και μάλιστα πρόσφατα βραβεύτηκε και από ένα πανεπιστήμιο της Σουηδίας για μια δημοσίευση του ιατρικής φύσεως μαζί με κάτι άλλους. Αν πας στο γραφείο του θα σε αντιμετωπίσει σαν ένα άχρηστο φοιτητάκο που θα πρέπει να δώσεις 4-5 φορές ένα μάθημα για να το περάσεις και αν καταλάβεις και τίποτα... Έχω αυτόν λοιπόν στο μυαλό μου ο οποίος (αν και αντιπαθητικός σαν καθηγητής) είναι το συνώνυμο της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, με δικά του .... κότσια και όχι βολεμμένος από τον πατέρα/μάνα/κουμπάρο του και έχουμε στην αντίθετη πλευρά κάτι ελεηνά ντουβάρια βολεμμένα στα δημόσια και στα ιδιωτικά που στήσανε το κωλαράκι τους ή κάτι τύπισσες/τυπους με καριέρα ... μπαρμαν//πορτα στο μπουρνάζι με μόνα προσόντα 2 μπράτσα ή δύο στητά βυζιά...που την έχουνε δει πλανητάρχες με ύφος αστέρα του Χόλλυγουντ όπου φυσικά αν ανοίξουν το στόμα τους να μιλήσουν τρέχεις να κρυφτείς μη σε πάρει καμιά αδέσποτη από αυτά που πετάνε... Χαοτική διαφορά δεν ειναι το ίδιο είναι εντελώς άλλο επίπεδο... Ο ένας αξίζει respect και ο άλλος είναι για να γελάς... Θα το προχωρήσω όμως λίγο ακόμα και θα σου πω το εξής .... Τουλάχιστον, ο ένας κόπιασε να κατακτήσει κάτι, .... Είναι κάτι που θ' αναγνωρίσω. Μέχρι εκεί, όμως. Κάποιοι ήδη είναι αναγνωρισμένοι μέσα απο το έργο τους δεν έχουν ανάγκη ούτε εμένα ούτε εσένα να τους αναγνωρίσουν, δεν τους ενδιαφέρει καν. Δεν λέω απλά "οκ respect στον τύπο " και μέχρι εκεί... Έναν τύπο όπως στο παράδειγμα που έγραψα θα τον ήθελα δίπλα μου ως συνεργάτη, σύμβουλο ενδεχομένως, να μάθω/πάρω πράγματα... Με τους ταρίφες και τους δήθεν (ακα απόφοιτους πεζοδρομίου/university of life) τι να πάρεις, τι να μάθεις; Να λόλα να ένα μήλο; Ελπίζω να μην εισαι και εσύ κανα τρολλ και αρχίσεις να με βρίζεις τώρα όπως ένας άλλος πριν λίγες μέρες... Φαίνεσαι λογικό παλικάρι, ευχομαι να μην τα έγραφα τσάμπα :) 2
Silverage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Την χειρότερη. Το 90% είναι αμόρφωτοι μαλάκες που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα και το παίζουν μαγκιά. Απο την άλλη ξέρω άτομα με πτυχία απο Αμερική που πάνε σε βιοσυντονισμούς και έχουν περίεργες απόψεις για τα εμβόλια. 1
xristos97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Παντως ρε παιδια τους ταριφες και τους λοιπους τους εχετε κανει ολους ισους κι ομοιους. Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Παντου υπαρχουν εξαιρεσεις.
akpe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Απο την άλλη ξέρω άτομα με πτυχία απο Αμερική που πάνε σε βιοσυντονισμούς και έχουν περίεργες απόψεις για τα εμβόλια. Καλά, τα πτυχία μη τα δένεις και κόμπο. Δες τους δικούς μας Μουρ...γους που όχι πτυχία δεν έχουν, ούτε βασικές γνώσεις γυμνασίου για τους υποτιθέμενους κλάδους τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα