alxandros_gr Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου On 30/04/2025 at 15:23, slaughter said: Σου στέλνουν email/SMS κάτι? γιατί στο my.inalan βλέπω μόνο αυτό. Να περιμένω? Θα σου στείλουν μήνυμα μόνο αν δεν έχεις βάλει λεφτά στο λογαριασμό σου μέχρι τις 25-26 του μήνα. Δεν θα έρθει λογαριασμός όπως στους κλασικούς παρόχους. Την 1η του μηνός θα τραβήξουν το ποσό. 1
Dimitris156 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Σου είπαν αν θα πληρώσεις κάτι έξτρα τώρα και θα τα πάρεις πίσω τον 13ο μήνα; Κάτι τέτοιο θυμάμαι εγώ, αλλά αν και έχει περάσει πάνω από χρόνος δεν έχω δει μειωμένο λογαριασμό.
public menace Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου παντως εγω,ειδα πιστωση στον 13ο μηνα,λογω πληρωμης εξοπλισμου,και τον επομενο μηνα,-50% λογω γειτονα(ηρθε στην ιναλαν και εδωσε το ονοματεπωνυμο μου.
jimakos234 Δημοσ. Σάββατο στις 01:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:51 μμ Στο τελος του μηνα ληγει το συμβολαιο ενος χρονου που ειχα απο περυσι ως πρωτος στην πολυκατοικια. Δεν με εχουν παρει καποιο τηλ για προσφορα (δινω 24 ευρω για 1000αρα). Να κανω καποαι κινηση ή να περιμενω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 01:46 πμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 01:46 πμ On 10/05/2025 at 13:51, jimakos234 said: Στο τελος του μηνα ληγει το συμβολαιο ενος χρονου που ειχα απο περυσι ως πρωτος στην πολυκατοικια. Δεν με εχουν παρει καποιο τηλ για προσφορα (δινω 24 ευρω για 1000αρα). Να κανω καποαι κινηση ή να περιμενω? Αν δεν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι να κάνουν κάτι στους υπάρχοντες συνδρομητές, οπότε πιθανότητα θα πας με τιμές site.
jimakos234 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ 9 ώρες πριν, Thresh είπε Αν δεν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι να κάνουν κάτι στους υπάρχοντες συνδρομητές, οπότε πιθανότητα θα πας με τιμές site. Χμμμ να παω στα 42 ευρω για 1000αρα δεν με ψηνει καθολου. Θα παρω ενα τηλ να ρωτησω τι γινεται στην περιπτωση μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ 1 hour ago, jimakos234 said: Χμμμ να παω στα 42 ευρω για 1000αρα δεν με ψηνει καθολου. Θα παρω ενα τηλ να ρωτησω τι γινεται στην περιπτωση μου. Ναι με σιγουριά δεν μπορεί να απαντήσει κάποιος πέρα από αυτούς.
SpirosCon- Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ Στις 12/5/2025 στις 11:07 ΠΜ, jimakos234 είπε Χμμμ να παω στα 42 ευρω για 1000αρα δεν με ψηνει καθολου. Θα παρω ενα τηλ να ρωτησω τι γινεται στην περιπτωση μου. Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Είχα σκοπό να το κατεβάσω στα 300.
jimakos234 Δημοσ. Τρίτη στις 03:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:19 μμ 28 λεπτά πριν, SpirosCon- είπε Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Είχα σκοπό να το κατεβάσω στα 300. Μιλησα χτες στο τηλ. Ειπαν δεν τρεχει τωρα καποια προσφορα (οποτε για 300αρα στα 28 με βλεπω), αλλιως λεει ενδεχεται να κανω fallback στιν παλια 1000αρα που ηταν στα 48(!!!) ευρω (καθως ημουν στα 24 ευρω ως πρωτος στην πολυκατοικια). Ειπαν θα καλεσουν σε περιπου ~10 ημερες, που ισως να εχει βγει και καποια προσφορα παραλληλα.
d_gkal Δημοσ. Τρίτη στις 05:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:21 μμ Οοοταν είχα κάνει αίτηση (1ος στην οικοδομή) ρώτησα τι γίνεται μετά το πέρας του έτους. Ο υπάλληλος είπε ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει ανανέωση για ακόμη ένα έτος με την έκπτωση. Επίσης κοίταξε αν γίνεται downgrade σε 300 ώστε να διατηρηθεί το 50% για ακόμη μια χρονιά. Μάλλον Το βλέπουν σαν ανανέωση συμβολαίου με τους ίδιους όρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα