The_Judas Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) πόσο αργουν να φερουν νεο κουτι περιπου; κλεινουν ραντεβού για απογευματινες ωρες; edit: Τελικά ανακαλυψα ότι υπηρχε ήδη κουτί κάτω από το μπαλκόνι μου! Ωραριο μου είπαν στο τσατ... μονο 8 με 2. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από The_Judas
leontasR12007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα και απο μενα! Συνδρομητης της inalan απο 10/24 χωρις κανενα προοβλημα στο 1Gbs. μου εστειλαν πριν μια βδομαδα email οτι ληγει το συμβολαιο μου τον Οκτωμβρη και υπαρχει μια προσφορα ''loyality''. Συμπληρωσα τη φορμα αλλα προς το παρον τπτ. Σημερα ειδα στη σελιδα τους οτι για ολο τον μηνα Σεπτεμβριο εχουν το 1Gbs στα 17€. Τωρα το εχω με 24€, αν και ειμαι ο δευτερος στην οικοδομη πηρα τη προσφορα οταν τους ειπα πως αν δε μου δωσουν και μενα με -50% θα βγαλω το κουτι απο την οικοδομη. Ειναι ιδιοκτητη η οικοδομη που μενω. Εν ολιγης 19€ η Δεη, 17€ inalan. Οταν μου κανουν προσφορα θα επανελθω. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από leontasR12007
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, leontasR12007 said: Σημερα ειδα στη σελιδα τους οτι για ολο τον μηνα Σεπτεμβριο εχουν το 1Gbs στα 17€. Για νέους συνδρομητές όμως. 1
leontasR12007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα και πάλι! Σήμερα με κάλεσαν από Inalan και μου έκαναν προσφορά για ακόμη 1 χρόνο με 24€ στο 1Gbs. Ρώτησα για τη προσφορά των 17€ κ αν και στην αρχή μου είπε η κοπέλα ότι είναι για νέους πελάτες ρώτησα γιατί να μη πάρω και εγώ αυτή τη προσφορά. Χωρίς δεύτερη κουβέντα μου είπε μισό λεπτό να ρωτήσει και μετά από ούτε 1 λεπτό αναμονής μου είπε πως μπορώ. 17€ τελικά στο 1Gbs για 24 μήνες! 4
tokopi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Παιδία έχω χιλιάρα γραμμή Ιναλαν, εγκατεστημένη σήμερα. Είναι οκ αυτή η ταχυτητα? Είμαι με ethernet
d_mich Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, tokopi είπε Είναι οκ αυτή η ταχυτητα? Είμαι με ethernet όχι δεν είναι, έχεις οριακά πάνω από 50% αποκλεισμό. δοκίμασε και με διαφορετικό καλώδιο ethernet. η θύρα δεν νομίζω να έχει κάτι καθώς άνετα πιάνεις 100mbps που θα μπορούσε να ήταν ένα όριο. μετά δοκίμασε και με wifi αλλά στο 5ghz. αν έχεις και εκεί τόσο αποκλεισμό, κάλεσε υποστήριξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, tokopi said: Παιδία έχω χιλιάρα γραμμή Ιναλαν, εγκατεστημένη σήμερα. Είναι οκ αυτή η ταχυτητα? Είμαι με ethernet Τι επεξεργαστή έχει το desktop/laptop?
tokopi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Το ξαναέτρεξα απο εφαρμογη Νομίζω είμαι οκ, το έτρεξα και απο WIFI 5G στο κινητο και επιανα την παραπάνω ταχύτητα Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από tokopi 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Yeah, αν δεν είναι αρκετά ισχυρό το desktop/laptop τρώνε αρκετό ζόρι από τον browser τα speedtests.
Joe22 Δημοσ. Τρίτη στις 09:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:48 μμ Καλησπέρα. Από ό,τι κατάλαβα το κουτί της ιναλαν μπαίνει ή στον τοίχο της οικοδομής στο πεζοδρόμιο ή στην ταράτσα. Από εκεί και πέρα το καλώδιο/ίνα πως καταλήγει σε ένα διαμέρισμα πχ του 3ου ορόφου;
Helionar Δημοσ. χθες στις 10:32 πμ Δημοσ. χθες στις 10:32 πμ Στις 9/9/2025 στις 9:48 ΜΜ, Joe22 είπε Καλησπέρα. Από ό,τι κατάλαβα το κουτί της ιναλαν μπαίνει ή στον τοίχο της οικοδομής στο πεζοδρόμιο ή στην ταράτσα. Από εκεί και πέρα το καλώδιο/ίνα πως καταλήγει σε ένα διαμέρισμα πχ του 3ου ορόφου; Εξωτερικό καλώδιο απο το κουτί μέχρι να φτάσει σε μπαλκόνι/παράθυρο και μετά αν απαιτείται τρύπα μέχρι το σημείο της εσωτερικής γραμμής/εγκατάστασης του ρούτερ. Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο YouTube που δείχνουν την εγκατάσταση αναλυτικά. 1
NikosKallithea Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ Τοσα χρονια ασχολουμαι με τα δίκτυα, καλωδια κλπ τετοια αυθερεσια απο την inalan δεν εχω ξαναδεί, οι ανθρωποι ειναι το λιγότεροι ανεγκεφαλοι και ζαμαν φου, αρκεί να πάρουν το χρημα, παραθέτω φωτογραφίες από το δίκτυο της. Αν συμβεί και κοπεί θα μείνουν χωρις ιντερνετ κανένα χρόνο μεχρι να βρουν που καπηκε και αν το βρουν . . . . Αααα ναι ξέχασα και τα κουτιά διακλαδωσεις που τα έχουν στον τοιχο σε ύψος προσβάσιμο απο τον κάθε ενα
CODEC Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Στην inalan το bridge mode το κάνεις μόνος σου ή τους καλείς και το κάνουν αυτοί απομακρυσμένα ?
Fronimitis Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Τοσα χρονια ασχολουμαι με τα δίκτυα, καλωδια κλπ τετοια αυθερεσια απο την inalan δεν εχω ξαναδεί, οι ανθρωποι ειναι το λιγότεροι ανεγκεφαλοι και ζαμαν φου, αρκεί να πάρουν το χρημα, παραθέτω φωτογραφίες από το δίκτυο της. Αν συμβεί και κοπεί θα μείνουν χωρις ιντερνετ κανένα χρόνο μεχρι να βρουν που καπηκε και αν το βρουν . . . . Αααα ναι ξέχασα και τα κουτιά διακλαδωσεις που τα έχουν στον τοιχο σε ύψος προσβάσιμο απο τον κάθε ενα Αν έχεις οπτική ίνα από άλλον πάροχο,και σου έχει κάνει τέτοια τσαπαταοδουλεια η Inalan,οπότε έχεις επιλογες,τότε πράττεις ανάλογα. Είμαστε κι εμείς όμως που είναι ο μόνος πάροχος που πέρασε από την γειτονιά,και κάποιες προχειροδουλειες τις καταπιαμε. Μας έδωσε και 1gbps με 17€/μήνα για στάχτη στα μάτια και κομπλέ. Ωστόσο 8 μήνες τώρα δεν έχω κανένα θέμα ή παράπονο.
pkout Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ 2 ώρες πριν, CODEC είπε Στην inalan το bridge mode το κάνεις μόνος σου ή τους καλείς και το κάνουν αυτοί απομακρυσμένα ? τους καλεις και το κανουν απομακρυσμενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα