definitio Δημοσ. Τρίτη στις 04:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:17 πμ Παίδες να ρωτήσω... ...σε μένα εμφανίζει διαθεσιμότητα, αλλά δεν έχει η δική μας πολυκατοικία κουτί στη πρόσοψη...λένε έχει μια διπλανή, αλλά όχι αυτή δεξιά ή αριστερά στον ίδιο δρόμο, ίσως από τη πίσω πλευρά... ...κάτι είχα διαβάσει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις: - μπορεί να περάσει το καλώδιο από ταράτσα σε ταράτσα και να κατέβουν στο διαμέρισμα (εγώ στον 3ο, υπάρχει κ μεζονέτα στον 5ο και ταράτσα από πάνω) - ή και από τον φωταγωγό (σε μας εκεί οδηγεί στο μπάνιο). - Η 1η περίπτωση τρώγεται, αν και θα ανησυχούσα λίγο για τόσα μέτρα εκτεθειμένο καλώδιο, που μάλλον κάπου θα κρέμεται ή θα διασχίζει "γωνίες" που μπορεί να τρίβεται και να πάθει ζημιά. - Η 2η δεν τρώγεται καθόλου, αφού θα έπρεπε να διασχίσει όλο το διαμέρισμα για να πάει εκεί που θέλω. Τί εμπειρίες έχετε από την εγκατάσταση, όταν δεν υπάρχει κουτί στη δική σας πολυκατοικία; Πώς έφτασε σε σας; ... Ως προς τις προσφορές Τώρα έχουν 42€ 1000/1000mpbs με τηλεφωνία και μου είπαν πως η έκπτωση 50% - αν επιλεγεί λύση με συμβόλαιο, εφαρμόζεται στο σύνολο του λογαριασμού, μαζί με το τηλέφωνο - αν επιλεγεί λύση χωρίς δέσμευση, η έκπτωση εφαρμόζεται μόνο στη τιμή ίντερνετ... ...επίσης βάσει, υλικού στο συμβόλαιο δεν έχει εφάπαξ χρεώσεις εγκατάστασης/ενεργοποίησης... Βεβαια γενικά το υλικό τους είναι λίγο μπερδεμένο αφού - το 50% αναφέρεται μόνο στις εικόνες που αφορούν τα πακέτα ίντερνετ - αλλά με διαβεβαιώνουν ότι ισχύει και για πακε΄τα ιντερνετ-τηλεφωνίας ... Ως προς τον πάροχο της τηλεφωνίας, συνεργάζονται με Yuboto / Modulus / Intertelecom, αν και διαχειρίζονται τις αιτήσεις αυτοί... Εχετε διαφορετικές εμπειρίες ανάλογα τον πάροχο τηλεφωνίας; Τον επιλέξατε εσείς ή το έκανε κατά τη κρίση της η Inalan; Τείνει να επιλέγει κάποιον αν δεν ζητήσει συγκεκριμένο ο πελάτης; Προσωπικά είχα χρησιμοπιμοποιήσει την Intertelecom παλιότερα και έχω χείριστες εντυπώσεις...Μέσα Αυγούστου κυριολεκτικά (16 ή 17 νομίζω), λίγους μήνες μετά την έναρξη της υπηρεσίας, μού είχαν ζητήσει να τους ξαναστείλω όλα τα δικαιολογητικά που είχα υποβάλει όταν είχα εγγραφεί και με πρακτική απειλή αν δεν γίνει άμεσα, θα ακυρωθεί η υπηρεσία... ...η επιλογή του χρόνου σε συνδυασμό με την πρακτική απειλή δεν μου άρεσε καθόλου κ το άφησα να εκπνεύσει... Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα