pkout Δημοσ. Πέμπτη στις 04:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:14 μμ (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2025 στις 8:19 ΜΜ, vassilis018 είπε τα ίδια με εσένα, απλά οι άνθρωποι παίρνουν τηλ κάτι άκυρες ώρες. 3 με 4 το μεσημέρι. Μου στείλανε μήνυμα να εποικινωνήσω μαζί τους, για να δούμε τι θα γίνει με την ανανέωση. Ας ενημερώσετε και εδώ μετά την επικοινωνία γιατί πλησιάζει και το δικό μου συμβόλαιο προς το τέλος του Αν και έχουν το 1gbps με 34€ χωρίς συμβόλαιο Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:15 μμ από pkout
vassilis018 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:27 μμ σε εμένα το ανέβασαν αυτόματα από 24 σε 48 ευρώ. Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω μαζί τους. Θα προσπαθήσω από Δευτέρα να δω τι τιμή θα μπορέσω να έχω.
kogba Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ (επεξεργασμένο) Και σε εμένα, διπλή τιμή στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου που είχα για 1gbps, 48 από 24. Ρώτησα για πιθανές προσφορές νέου συμβολαίου, όλες οι τιμές διπλές: 24 για 100mbps, 30+ για 300, 48 για 1gbps. Με τηλεφωνία όλα , δεν θυμάμαι αν μου διέφυγε κάτι σημαντικό. Όλα για 24μηνο συμβόλαιο. Επεξ/σία χθες στις 10:20 πμ από kogba
kogba Δημοσ. χθες στις 02:14 μμ Δημοσ. χθες στις 02:14 μμ Προς το παρόν, αποφάσισα να συνεχίσω με inalan σε πρόγραμμα αορίστου χρόνου και βλέπω, παραμένω στο 1gbps. Με διατήρηση αριθμού σταθερού τηλεφώνου,, που δεν χρησιμοποιώ καθόλου, αλλά μόνο για εισερχόμενες κλήσεις, στα 36€ (αλλιώς ήταν στα 42€). Είχα κοιτάξει για ΔΕΗ , αλλά στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν διαθεσιμοτητα για την οδό/αριθμό μου.
9-11 Δημοσ. χθες στις 05:42 μμ Δημοσ. χθες στις 05:42 μμ 3 hours ago, kogba said: Προς το παρόν, αποφάσισα να συνεχίσω με inalan σε πρόγραμμα αορίστου χρόνου και βλέπω, παραμένω στο 1gbps. Με διατήρηση αριθμού σταθερού τηλεφώνου,, που δεν χρησιμοποιώ καθόλου, αλλά μόνο για εισερχόμενες κλήσεις, στα 36€ (αλλιώς ήταν στα 42€). Είχα κοιτάξει για ΔΕΗ , αλλά στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν διαθεσιμότητα για την οδό/αριθμό μου. Μια απ’ τα ίδια: Λίγο πριν τη συμπλήρωση 2 ετών από τη σύναψη του συμβολαίου επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να δω σε τιμή θα διαμορφωνόταν η 1 Gbps σύνδεση. Δυστυχώς η ΔΕΗ, που είναι οικονομικότερη, δεν καλύπτει την περιοχή (μεγάλος δήμος όπου έχουν παρουσία COSMOTE - Vodafone - Nova) και δεν ξέρω αν θα επεκταθεί στο εγγύς μέλλον. Από κλειστό διετές μετατράπηκε σε αορίστου χρόνου (ίδιο πακέτο στα ίδια λεφτά) κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε στιγμή αλλάζω πάροχο χωρίς να καταβάλω ρήτρα. Από φθινόπωρο βλέπουμε... Είχαν και άλλοι συνδρομητές (στην Αθήνα) διακοπή χθες, 24 Ιουλίου, από τα χαράματα έως [δεν ξέρω πότε επανήλθε σε λειτουργία, το μεσημέρι πάντως δούλευε κανονικά] Μια μέρα πριν, η INALAN είχε στείλει ενημερωτικό SMS ζητώντας από τους πελάτες να μην κλείσουν τα routers κατά το διάστημα των αναβαθμίσεων. Τι ακριβώς άλλαξε; 1
kogba Δημοσ. χθες στις 06:03 μμ Δημοσ. χθες στις 06:03 μμ Δεν ξέρω τι έκαναν από αναβάθμιση στο router, , εγώ έλειπα εκτός, και έχω αποσυνδέσει το ρεύμα σε σταθερό και περιφερειακά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα