pkout Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2025 στις 8:19 ΜΜ, vassilis018 είπε τα ίδια με εσένα, απλά οι άνθρωποι παίρνουν τηλ κάτι άκυρες ώρες. 3 με 4 το μεσημέρι. Μου στείλανε μήνυμα να εποικινωνήσω μαζί τους, για να δούμε τι θα γίνει με την ανανέωση. Ας ενημερώσετε και εδώ μετά την επικοινωνία γιατί πλησιάζει και το δικό μου συμβόλαιο προς το τέλος του Αν και έχουν το 1gbps με 34€ χωρίς συμβόλαιο Επεξ/σία 24 Ιουλίου από pkout
vassilis018 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου σε εμένα το ανέβασαν αυτόματα από 24 σε 48 ευρώ. Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω μαζί τους. Θα προσπαθήσω από Δευτέρα να δω τι τιμή θα μπορέσω να έχω.
kogba Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Και σε εμένα, διπλή τιμή στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου που είχα για 1gbps, 48 από 24. Ρώτησα για πιθανές προσφορές νέου συμβολαίου, όλες οι τιμές διπλές: 24 για 100mbps, 30+ για 300, 48 για 1gbps. Με τηλεφωνία όλα , δεν θυμάμαι αν μου διέφυγε κάτι σημαντικό. Όλα για 24μηνο συμβόλαιο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου από kogba
kogba Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Προς το παρόν, αποφάσισα να συνεχίσω με inalan σε πρόγραμμα αορίστου χρόνου και βλέπω, παραμένω στο 1gbps. Με διατήρηση αριθμού σταθερού τηλεφώνου,, που δεν χρησιμοποιώ καθόλου, αλλά μόνο για εισερχόμενες κλήσεις, στα 36€ (αλλιώς ήταν στα 42€). Είχα κοιτάξει για ΔΕΗ , αλλά στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν διαθεσιμοτητα για την οδό/αριθμό μου.
9-11 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 3 hours ago, kogba said: Προς το παρόν, αποφάσισα να συνεχίσω με inalan σε πρόγραμμα αορίστου χρόνου και βλέπω, παραμένω στο 1gbps. Με διατήρηση αριθμού σταθερού τηλεφώνου,, που δεν χρησιμοποιώ καθόλου, αλλά μόνο για εισερχόμενες κλήσεις, στα 36€ (αλλιώς ήταν στα 42€). Είχα κοιτάξει για ΔΕΗ , αλλά στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν διαθεσιμότητα για την οδό/αριθμό μου. Μια απ’ τα ίδια: Λίγο πριν τη συμπλήρωση 2 ετών από τη σύναψη του συμβολαίου επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να δω σε τιμή θα διαμορφωνόταν η 1 Gbps σύνδεση. Δυστυχώς η ΔΕΗ, που είναι οικονομικότερη, δεν καλύπτει την περιοχή (μεγάλος δήμος όπου έχουν παρουσία COSMOTE - Vodafone - Nova) και δεν ξέρω αν θα επεκταθεί στο εγγύς μέλλον. Από κλειστό διετές μετατράπηκε σε αορίστου χρόνου (ίδιο πακέτο στα ίδια λεφτά) κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε στιγμή αλλάζω πάροχο χωρίς να καταβάλω ρήτρα. Από φθινόπωρο βλέπουμε... Είχαν και άλλοι συνδρομητές (στην Αθήνα) διακοπή χθες, 24 Ιουλίου, από τα χαράματα έως [δεν ξέρω πότε επανήλθε σε λειτουργία, το μεσημέρι πάντως δούλευε κανονικά] Μια μέρα πριν, η INALAN είχε στείλει ενημερωτικό SMS ζητώντας από τους πελάτες να μην κλείσουν τα routers κατά το διάστημα των αναβαθμίσεων. Τι ακριβώς άλλαξε; 1
kogba Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Δεν ξέρω τι έκαναν από αναβάθμιση στο router, , εγώ έλειπα εκτός, και έχω αποσυνδέσει το ρεύμα σε σταθερό και περιφερειακά. 1
The_Judas Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Η προσφορά για τον 1ο στην πολυκατοικία πως μπορώ να ξέρω 100% ότι θα ισχύει και ότι είμαι πράγματι εγώ; Ισχύει ότι η inalan βάζει οπτική ίνα από το μπαλκόνι σε πολλές περιπτώσεις;
alxandros_gr Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 25 minutes ago, The_Judas said: Η προσφορά για τον 1ο στην πολυκατοικία πως μπορώ να ξέρω 100% ότι θα ισχύει και ότι είμαι πράγματι εγώ; Ισχύει ότι η inalan βάζει οπτική ίνα από το μπαλκόνι σε πολλές περιπτώσεις; 1ος (μπακαλίστικος) τρόπος: Βλέπεις αν υπάρχει κάποια ίνα από το κουτί της Ιναλαν να μπαίνει σε κάποιο διαμέρισμα της πολυκατοικίας. 2ος τρόπος: Μιλάς μαζί τους και σου λένε αν έχουν κάποια άλλη σύνδεση στην πολυκατοικία. Για το 2ο ερώτημα, σε εμένα μπήκε από το μπαλκόνι. Στις περισσότερες δηλαδή περιπτώσεις έτσι γίνεται. Δεν μπαίνει εσωτερικά του κτιρίου οπότε δεν μένουν και άλλες επιλογές όδευσης της ίνας. 1
Axis80 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Δήλωσα ενδιαφέρον Δευτέρα την Τρίτη μίλησα με εκπρόσωπο τους και την Τετάρτη έγινε η εγκατάσταση μέσω ταράτσας και φωταγωγού και τέλος ενεργοποίηση της υπηρεσίας με σχετικά καλή τιμή λόγο προσφοράς πακέτου και χωρίς την χρέωση για τον τεχνικό 25 € μίας και δεν είχα πολλές απαιτήσεις για το που θα τοποθετηθεί το ρουτερ. Το ερώτημα μου είναι το εξής, διάβασα ότι στον πρώτο λογαριασμό χρεώνεσαι 28 € ως εγγύηση + τις μέρες που απομένουν από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό ισχύει; ή υπολογίζω κάτι λάθος;
public menace Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 16 ώρες πριν, Axis80 είπε Δήλωσα ενδιαφέρον Δευτέρα την Τρίτη μίλησα με εκπρόσωπο τους και την Τετάρτη έγινε η εγκατάσταση μέσω ταράτσας και φωταγωγού και τέλος ενεργοποίηση της υπηρεσίας με σχετικά καλή τιμή λόγο προσφοράς πακέτου και χωρίς την χρέωση για τον τεχνικό 25 € μίας και δεν είχα πολλές απαιτήσεις για το που θα τοποθετηθεί το ρουτερ. Το ερώτημα μου είναι το εξής, διάβασα ότι στον πρώτο λογαριασμό χρεώνεσαι 28 € ως εγγύηση + τις μέρες που απομένουν από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό ισχύει; ή υπολογίζω κάτι λάθος; Σωστά τα υπολογίζεις...28+ τις μέρες που υπολείπονται.Το πόσο βέβαια αυτό θα σου πιστωθεί,στον λογαριασμό,στο 13ο μήνα (αν είσαι ακόμα, συνδρομητής).εμένα μου έγινε η πίστωση, κανονικά (είμαι συνδρομητής,εδώ και 17 μήνες) 1
Axis80 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία σου για αυτούς τους μήνες; εγώ αποφάσισα λόγο σύστασης και θετικών σχολίων να πάω στην inalan αλλά ελπίζω να μην το μετανιώσω μελλοντικά. Όμως χωριό που φαίνεται δεν θέλει καλαουζο, ήδη δεν έχω κάποιο παράπονο αντιθέτως τηρούν ότι υπόσχονται. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από Axis80
panagiotis1988 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Axis80 είπε Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία σου για αυτούς τους μήνες; εγώ αποφάσισα λόγο σύστασης και θετικών σχολίων να πάω στην inalan αλλά ελπίζω να μην το μετανιώσω μελλοντικά. Όμως χωριό που φαίνεται δεν θέλει καλαουζο, ήδη δεν έχω κάποιο παραπάνω αντιθέτως τηρούν ότι υπόσχονται. 8 μηνες ούτε ενα προβλημα. 1γιγα καρφωτο... 1
Fronimitis Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 21/8/2025 στις 10:02 ΜΜ, panagiotis1988 είπε 8 μηνες ούτε ενα προβλημα. 1γιγα καρφωτο... Μια από τα ίδια κι εγώ 8 μήνες τώρα
public menace Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Συμφωνω με τους προλαλησαντες..Απο τον Μαρτιο του 2024,μεχρι στιγμης,κανενα παραπονο.Η κυρια χρηση,της γραμμης,ειναι gaming...
Hamurabi Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Στις 21/8/2025 στις 9:58 ΜΜ, Axis80 είπε Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία σου για αυτούς τους μήνες; εγώ αποφάσισα λόγο σύστασης και θετικών σχολίων να πάω στην inalan αλλά ελπίζω να μην το μετανιώσω μελλοντικά. Όμως χωριό που φαίνεται δεν θέλει καλαουζο, ήδη δεν έχω κάποιο παράπονο αντιθέτως τηρούν ότι υπόσχονται. 14 μήνες μετράω ήδη με 1000αρα ταχύτητα, όλα άψογα είμαι υπέρ ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα