The_Judas Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) πόσο αργουν να φερουν νεο κουτι περιπου; κλεινουν ραντεβού για απογευματινες ωρες; edit: Τελικά ανακαλυψα ότι υπηρχε ήδη κουτί κάτω από το μπαλκόνι μου! Ωραριο μου είπαν στο τσατ... μονο 8 με 2. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από The_Judas
leontasR12007 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:05 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα και απο μενα! Συνδρομητης της inalan απο 10/24 χωρις κανενα προοβλημα στο 1Gbs. μου εστειλαν πριν μια βδομαδα email οτι ληγει το συμβολαιο μου τον Οκτωμβρη και υπαρχει μια προσφορα ''loyality''. Συμπληρωσα τη φορμα αλλα προς το παρον τπτ. Σημερα ειδα στη σελιδα τους οτι για ολο τον μηνα Σεπτεμβριο εχουν το 1Gbs στα 17€. Τωρα το εχω με 24€, αν και ειμαι ο δευτερος στην οικοδομη πηρα τη προσφορα οταν τους ειπα πως αν δε μου δωσουν και μενα με -50% θα βγαλω το κουτι απο την οικοδομη. Ειναι ιδιοκτητη η οικοδομη που μενω. Εν ολιγης 19€ η Δεη, 17€ inalan. Οταν μου κανουν προσφορα θα επανελθω. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:06 μμ από leontasR12007
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 μμ 3 hours ago, leontasR12007 said: Σημερα ειδα στη σελιδα τους οτι για ολο τον μηνα Σεπτεμβριο εχουν το 1Gbs στα 17€. Για νέους συνδρομητές όμως. 1
leontasR12007 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:22 μμ Καλησπέρα και πάλι! Σήμερα με κάλεσαν από Inalan και μου έκαναν προσφορά για ακόμη 1 χρόνο με 24€ στο 1Gbs. Ρώτησα για τη προσφορά των 17€ κ αν και στην αρχή μου είπε η κοπέλα ότι είναι για νέους πελάτες ρώτησα γιατί να μη πάρω και εγώ αυτή τη προσφορά. Χωρίς δεύτερη κουβέντα μου είπε μισό λεπτό να ρωτήσει και μετά από ούτε 1 λεπτό αναμονής μου είπε πως μπορώ. 17€ τελικά στο 1Gbs για 24 μήνες! 3
tokopi Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 μμ Παιδία έχω χιλιάρα γραμμή Ιναλαν, εγκατεστημένη σήμερα. Είναι οκ αυτή η ταχυτητα? Είμαι με ethernet
d_mich Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ 4 λεπτά πριν, tokopi είπε Είναι οκ αυτή η ταχυτητα? Είμαι με ethernet όχι δεν είναι, έχεις οριακά πάνω από 50% αποκλεισμό. δοκίμασε και με διαφορετικό καλώδιο ethernet. η θύρα δεν νομίζω να έχει κάτι καθώς άνετα πιάνεις 100mbps που θα μπορούσε να ήταν ένα όριο. μετά δοκίμασε και με wifi αλλά στο 5ghz. αν έχεις και εκεί τόσο αποκλεισμό, κάλεσε υποστήριξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ 1 hour ago, tokopi said: Παιδία έχω χιλιάρα γραμμή Ιναλαν, εγκατεστημένη σήμερα. Είναι οκ αυτή η ταχυτητα? Είμαι με ethernet Τι επεξεργαστή έχει το desktop/laptop?
tokopi Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ (επεξεργασμένο) Το ξαναέτρεξα απο εφαρμογη Νομίζω είμαι οκ, το έτρεξα και απο WIFI 5G στο κινητο και επιανα την παραπάνω ταχύτητα Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:32 μμ από tokopi 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Yeah, αν δεν είναι αρκετά ισχυρό το desktop/laptop τρώνε αρκετό ζόρι από τον browser τα speedtests.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα