Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, dumakos said:

Πως θα λειτουργήσει η υπηρεσία στην inalan και θα διατηρήσω τον αριθμό που έχω τώρα?

Κάνοντας φορητότητα στον αριθμό που έχεις τώρα.

Προφανώς αφού ενεργοποιηθεί η Inalan γιατί θα κοπεί η παλιά σύνδεση μιας και πάει πακέτο με τον αριθμό/τηλεφωνία.

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι και εγώ να βάλω ΙΝΑLAN σε σπίτι που μόλις μετακόμισα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σε πόσες μέρες έρχονται και συνδέουν από την μέρα που παίρνω τηλέφωνο. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι και εγώ να βάλω ΙΝΑLAN σε σπίτι που μόλις μετακόμισα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σε πόσες μέρες έρχονται και συνδέουν από την μέρα που παίρνω τηλέφωνο. Σας ευχαριστώ.

Θα δηλώσεις ενδιαφέρον διαδικτυακά, την επόμενη μέρα σε καλούν τηλεφωνικός και τέλος την 3η μέρα έρχεται τεχνικός και κάνει εγκατάσταση και σύνδεση της γραμμής. 

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Axis80 είπε

Θα δηλώσεις ενδιαφέρον διαδικτυακά, την επόμενη μέρα σε καλούν τηλεφωνικός και τέλος την 3η μέρα έρχεται τεχνικός και κάνει εγκατάσταση και σύνδεση της γραμμής. 

Εκτός από το γνωστό κουτάκι της inalan που μπαίνει στην πρόσοψη του σπιτιού και το αναγκαστικά εμφανές εξωτερικό καλώδιο που ανεβαίνει στον όροφο-μπαλκόνι, υπάρχουν άλλες συσκευές που συμμετέχουν στην αρχική εγκατάσταση; Τίθεται θέμα επιλογής υλικών καλύτερης ποιότητας ή πάντα βάζουν τα ίδια προβλεπόμενα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Axis80 είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και τις πληροφορίες σου!

Και ακόμα μία ερώτηση αν γνωρίζεις. Στην οικοδομή μου έχουμε και στα πλάγια κουτί INALAN αλλά και εσωτερικά σε κάθε όροφο κουτί. Το εσωτερικό πως μπορώ να μάθω ποιας εταιρίας είναι;

Δημοσ.
Στις 22/9/2025 στις 11:05 ΠΜ, slaughter είπε

δουλεύουν στο F6600P :) 

σε μένα F6600P αυτοί οι κωδικοί (admin/Web@0063) δεν παίζουν με αυτά
image.png.c4e1e8b4fe21559fecef95d606205f3c.png

αν έχει κανείς κανα άλλο σετάκι ας το ρίξει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και τις πληροφορίες σου!

Και ακόμα μία ερώτηση αν γνωρίζεις. Στην οικοδομή μου έχουμε και στα πλάγια κουτί INALAN αλλά και εσωτερικά σε κάθε όροφο κουτί. Το εσωτερικό πως μπορώ να μάθω ποιας εταιρίας είναι;

Το εσωτερικό κουτί αφορά τους τρεις άλλους παρόχους. Η inalan όταν ρώτησα τον τεχνικό μου είπε είναι ανεξάρτητος πάροχος από τους υπόλοιπους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Axis80 είπε

Το εσωτερικό κουτί αφορά τους τρεις άλλους παρόχους. Η inalan όταν ρώτησα τον τεχνικό μου είπε είναι ανεξάρτητος πάροχος από τους υπόλοιπους. 

Κατάλαβα. Τέλεια. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου να είσαι καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...