Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω την παρένθεση απο το όνομά μου στο facebook?

Έψαξα στις Ρυθμίσεις->Γενικά και δεν βρήκα κάποια επιλογή. Επίσης πήγα απο το προφίλ-> πληροφορίες->πληροφορίες σχετικά με εσάς, αλλά δεν βρήκα τίποτα... ξερει κανείς πως γίνεται;

Δημοσ.

Ρυθμισεις-Γενικα εχει το ονομα σου και μπορεις να το αλλαξεις. 

Δεν εννοώ το όνομα αλλά την παρένθεση. Αν πάω Ρυθμίσεις->Γενικά μου εμφανίζει

Όνομα

Πετρώνυμο

Επώνυμο

και ''άλλα ονόματα'' όπου αν το πατήσω αυτό θα με μεταφερει στο προφίλ εκεί που ανεφερα πιο πάνω (στις πληροφορίες) που πάλι δεν βρήκα τίποτα!

Δημοσ.

αν πας ρυθμισεις -> γενικα . εκει που λεει ονομα , αλλα ονοματα προσθεστε αλλα ονοματα , σβησεις ο,τι εχει βαλει ή απο κατω μπορειτε να προσθεσετε το ονομα σας σε αλλη γλωσσα, μπεις εκει ? νομιζω το δευτερο πρεπει να ειναι :P

τωρα ξαναδιαβασα το ποστ , κανε αυτο με το ονομα σε αλλη γλωσσα μηπως ειναι αυτο , λογικα δεν εχεις ορισει αλλο ονομα

Δημοσ.

Πηγαίνω Ρυθμίσεις->Γενικά->Άλλα ονόματα και αν πατήσω ''άλλα ονόματα'' μου βγάζει ''προσθέστε άλλα ονόματα'' και αν το πατήσω αυτό με μεταφέρει στο προφιλ στις ''πληροφορίες'' για να ορίσω ένα όνομα, παρόλο που έχω ήδη ενα. Εγώ δεν θέλω να ορίσω όνομα αλλά θέλω να βγάλω το ήδη υπάρχον. :-) Γνωρίζει κανείς πως γίνεται; Να σημειώσω πως την παρένθεση αυτή την έχω 2 χρόνια περίπου αλλά γίνεται το fb να κανε update και να μην αλλάζει;! :P

edit: το έφτιαξα μόλις παιδιά.. τελικά έπρεπε να πάω Πληροφορίες->πληροφορίες σχετικά με εσάς->προσθέστε ένα παρατσούκλι κλπ και μετά να πατήσω '' Να εμφανίζεται στην κορυφή του προφιλ'' αφού αφήσω κενή την πάνω γραμμή :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...