Προς το περιεχόμενο

League of Angels 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, εδω και δυο μήνες παίζω αυτο το παιχνίδι, ειναι σχετικά καινούριο καθως βγηκε απο την beta την άνοιξη του 2016, κυρίως ειναι browser game αλλα μπορεις να κατεβάσεις εναν launcher και να το παίζεις χωρις να ανοίξεις τον browser σου.

Το παιχνίδι ειναι σαν mmorpg, εχεις μια ομάδα που αποτελείτε απο τον ήρωά σου και 4 ακομα χαρακτήρες, καθε μερα εχεις πολλα να κανεις για να μαζέψεις resources για να κανεις upgrade τους ηρωες σου, τα αντικείμενά του και αλλα πράγματα.

Οταν ξεκινάς καινούριο χαρακτήρα εχει ενα πολύ κατατοπιστικό tutorial οποτε δεν υπαρχει φοβος να μην καταλάβετε περι τινος πρόκειτε ή πως παίζετε το παιχνίδι.

Επίσης μια παρατήρηση που εχω να κανω ειναι οτι το παιχνίδι ειναι αρκετά εως πολυ pay to win αλλα παρολαυτά μην σας επηρεάζει αυτο και τοσο πολυ, γιατι αυτους τους δυο μηνες που παίζω, free to play παίζω.και εχω φτάσει πολυ μακριά.

Λοιπον αυτα, αμα ενδιαφέρετε κανενας να το δοκιμάσει θα χαρω πολυ να παίξουμε μαζι, αυτον τον καιρο παίζω σε δυο servers και ειμαι guild leader σε αυτους οποτε θα σας κανω κατευθείαν invite μολις ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνιδι.

Website: http://loa2.gtarcade.com/

Recommended Servers και guilds: (US East) S861-Golem (guild Divinity), (EU) S800-Peon (guild Vindictus)

και στους δυο servers το όνομά μου ειναι Cytheria.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...