Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα ποιο είναι, το Σάββατο είχαμε πάει σε ένα κλαμπ και ακούγαμε μουσική και χορεύαμε (η μουσική ήταν δυνατά προφανώς). Από μετά που φύγαμε από εκεί, μέχρι τώρα, νιώθω το δεξί μου τύμπανο να είναι κάπως χαλαρό, εννοώ πως αν κουνήσω το κεφάλι μου, νιώθω σαν να κουνιέται και αυτό. Επίσης, μπορώ να "ακούσω" και τους παλμούς μου, συν ότι το νιώθω κάπως σαν μπουκωμένο. Ούτε με πονάει, και ακούω μια χαρά. Τέσπα, το έχετε πάθει ποτέ εσείς; Κράτησε πολύ; Το'χα πάθει και στο παρελθόν, αλλά έφευγε μετά από λίγη ώρα.

Δημοσ.

Πιθανόν έγινε υπερέκκριση κεριού. Μου το χει διηγηθεί φίλος, που πήγε σε ωριλά για καθαρισμό και του εβγαλε μια κομμάτα Να. Τα αρχικα συμπτωματα ήταν αυτά που περιγράφεις.

Δημοσ.

το τύμπανο?

ε οχι ρε συ, αυτο το αίσθημα ότι κουνιόταν.

Πιθανόν έγινε υπερέκκριση κεριού. Μου το χει διηγηθεί φίλος, που πήγε σε ωριλά για καθαρισμό και του εβγαλε μια κομμάτα Να. Τα αρχικα συμπτωματα ήταν αυτά που περιγράφεις.

καλά υπερέκκριση κεριού, από μουσική;;

Δημοσ.

Ε τι να σου πω, μπορει να χεις ευαισθησία,και να ήταν η μουσικη πολύ δυνατά. Θα σου πει ο γιατρός.

Δημοσ.

Ο φίλος που προανέφερα έβγαλε μια γκουμούτσα από κει μέσα... Την κράτησε και μου την έδειξε.

Βάλε στo γοογλε ear wax removal στα videos και

1074.gif

Γνώμη μου, δε μπορείς να ζεις με τέτοιο πράγμα δίπλα στον εγκέφαλό σου (και να κουνιέται...)

Δημοσ.

Ο φίλος που προανέφερα έβγαλε μια γκουμούτσα από κει μέσα... Την κράτησε και μου την έδειξε.

Βάλε στo γοογλε ear wax removal στα videos και

1074.gif

Γνώμη μου, δε μπορείς να ζεις με τέτοιο πράγμα δίπλα στον εγκέφαλό σου (και να κουνιέται...)

ενταξει φιλε μου, σ'ευχαριστω. θα παω σε γιατρό για να δουμε τι παιζει.

off topic: στο κρατησε για να στο δείξει;; ew...

Δημοσ.

θα παω σε γιατρό

Στο άντρο των ειδικών περί θεμάτων ιατρικών δεν έπρεπε να το πεις αυτό...

antegeia.gif

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα παθει ακριβως το ιδιο μετα απο ενα βραδυ σε μερος με δυνατη μουσικη, μονο που δεν κουνιοταν τιποτα στο αυτι μου. Απλα ηταν βουλωμενο. Περασε μετα απο 1-2 μερες μονο του.

Ο καθαρισμος αυτιου παντως δεν ποναει καθολου, μη το φοβασαι απο τα βιντεο.

Δημοσ.

Το ειχα παθει ακριβως το ιδιο μετα απο ενα βραδυ σε μερος με δυνατη μουσικη, μονο που δεν κουνιοταν τιποτα στο αυτι μου. Απλα ηταν βουλωμενο. Περασε μετα απο 1-2 μερες μονο του.

Αυτό ειναι το φυσιολογικό, να βουλώσει το αυτί και οχι να κουνιέται το τύμπανο.

Προφανώς ο φίλος το έπαθε απ τον πολύ χορό!!

• Like 1
Δημοσ.

το αυτι υστερα απο υπερβολικη εκθεση σε δυνατο ηχο, οπως παραδειγμα σε ενα club θα αρχιζει να προστατευεται ωστε να μην εκραγει το τυμπανο και ο μονος φυσικος αμυντικος τροπος ειναι να παραγει υγρο το οποιο γινεται κερι, στην αρχη σε προειδοποιει με το να βουιζει, υστερα βγαινει το κερι...γενικα παντα χρειαζεται οτοασπιδες οταν  εισαι διπλα σε δυνατη πηγη ηχου...πηγαινε σε γιατρο και θα σου καθαρισει το αυτι.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό ειναι το φυσιολογικό, να βουλώσει το αυτί και οχι να κουνιέται το τύμπανο.

Προφανώς ο φίλος το έπαθε απ τον πολύ χορό!!

η αλήθεια είναι ότι κουνηθήκαμε πολύ.... χεχεχε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...