Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω πάρει απόφαση εδώ και καιρό να πουλήσω το desktop  & το παλιό μου το laptop μου και να τα αντικαταστήσω με ένα νέο laptop με την σειρά 1060GTX της NVidia....

Σε γενικές γραμμές έχω κατασταλάξει στο νέο alienware 13 της Dell το οποίο ανακοινώνεται αύριο και τα specs του φαίνονται αν μη τι άλλο εντυπωσιακά (1060GTX, i7-6700HQ, up to 32GB DDR4 2667MHz κλπ)....

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η νέα σειρά φαίνεται να είναι άφαντη για την ώρα στην Ελληνική αγορά και δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες για το πότε θα έρθουν....ξέρει κανείς τίποτα επί του θέματος?

Για να μην κουράσω παραπάνω θα συνοψίσω τις ερωτήσεις μου παρακάτω

1) Ξέρει κανείς πότε θα έρθουν τα νέα alienware (σειρά 1060GTX/1070GTX) στην ελληνική αγορά ?
2) Αν το αγοράσω από εξωτερικό....θα με καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία της Dell? Έχει κανείς εμπειρία σε κάτι αντίστοιχο σαν σκηνικό?

3) Κοίταζα στο skroutz και τα μόνα laptop σειράς 1060 &1070 για την ώρα στην ελληνική αγορά είναι τα της MSI από τα οποία με ενδιαφέρει το 

MSI GS43VR 6RE Phantom Pro

(Γενικά με ενδιαφέρει να μείνω μέχρι τις 14 inches γιατί ταξιδεύω συχνά και το μέγεθος αυτό βολεύει)
Έχει κανείς εμπειρία με τα λάπτοπ αυτά της MSI? Αν ναι ποιές οι εντυπώσεις από την συσκευή και το support της MSI?

4) Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο? 

Υ.Γ. Γενικά λόγο του ότι οι τιμές στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει μέχρι αηδίας...είναι πιθανή η αγορά από εξωτερικό οπότε είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

Δημοσ.

1) Και να έρθουν θα είναι πάνω από 2000€, οπότε είναι εκτός συζήτησης.. ένα εκθεσιακό 17R4 εδώ http://laptopoutlet.gr/katastima/laptop/dell-alienware-17-r3-antigrafi στα 2100€ περίπου.

Επιπλέον κι εγώ ήθελα να αγοράσω ένα από Αγγλία, αλλά η Dell αποφάσισε να κάνει +10% στις τιμές πριν λίγες μέρες, μάλλον λόγω πτώση του νομίσματος.

2) Ναι.

4) Λύσεις στις 14" που ζητάς δεν υπάρχουν. Για 15,6"/17" το συζητάμε υπάρχουν πολλές επιλογές.

Μέχρι στιγμής τα λάπτοπ 15" με την 1070, εμφανίζουν αρκετά μεγάλες θερμοκρασίες, οπότε σε μικρότερο σασί ίσως θα υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αυτά που θα κυκλοφορίσουν/κυκλοφόρισαν σε 14" είναι τα

Aorus X3 Plus v6 μέσα Νοεμβριου
Gigabyte Aero 14 ήδη διαθέσιμο

Razer Blade 14  σε τρομακτική τιμή

και το Alienware 13 και το MSI που λες.

Γενικά για τέτοιο λάπτοπ μονόδρομος η αγορά από το εξωτερικό Αγγλία ή Γερμανία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση & τις διευκρινήσεις :) 

Λίγο πολύ και εγώ σε αυτά είχα καταλήξει :-/ ...Εφόσον δεν έχει θέμα με την εγγύηση με βλέπω όντως να το τσιμπάω από Αγγλία το AW13 με το που το βγάλουν....

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει σοβαρό gaming σε 13-14 laptop?Γιατι οκ για ενα ταξίδι ή για λανακια μπορει να βολεύει αλλα για σταθερό σύστημα στο σπίτι δεν θα το προτιμούσα.

Εγώ πήγα απο 17αρη σε 15αρη και ακόμη να το συνηθίσω,

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ναι αυτο εννοειτε .

Απλα οταν δίνεις τοσα πολλα χρήματα για αυτο ακριβός τον λογω ωστε να ξεφυγεις απο τα καλώδια και τα πληκτρολόγια, να τον εχεις πάλι σαν σταθερό ?

Μιας και γιαυτο ειναι φορητος.Για να μπορεις να τον παρεις στην κουζινα στο τραπεζι ,στο δωματιο, στο δωματιο του φιλους σου κλπ.

Και απλα νομιζω οτι θα γινοταν καλυτερα η δουλεια με ενα 17αρη + το καλυτερο λογικα cooling που θα εχει ενα σασι απο 17αρη.

Ολα αυτα συζήτηση να γίνεται , καθώς ο ts ξερει τις ανάγκες του και οτι τον βολεύει το 13αρη.

Δημοσ.

ανοιξε dell exlusive store στο Mall Οπότε εαν περνας μπορείς να τους ρωτήσεις για την διαθεσιμότητα.

Επίσης έχει Aurora με 1070gtx area51 , τις παιχνιδοκονσέλες και alienware 15+17 και απ ότι έμαθα αναμένουν μέσα στο μήνα τα νέα μοντέλα Allienware.

Προσωπικά που δεν ασχολουμαι με gaming εντυπωσιάστηκα απο αυτα τα laptop. Ποιότητα κατασκευής και οθόνη εξαιρετική.

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει σοβαρό gaming σε 13-14 laptop?Γιατι οκ για ενα ταξίδι ή για λανακια μπορει να βολεύει αλλα για σταθερό σύστημα στο σπίτι δεν θα το προτιμούσα.

Εγώ πήγα απο 17αρη σε 15αρη και ακόμη να το συνηθίσω,

Yeahp! Στο σπίτι έχω 24"άρα οπότε δεν έχω θέμα... Γενικά έχω συνηθίσει το gaming και σε μικρές οθόνες :-) Ενδεικτικά έπαιζα Skyrim σε tablet 10" για 2 μήνες :P 

Σαν φορητή κονσόλα ήταν :P

Συνήθεια είναι επί το πλήστον...σίγουρα είναι καλύτερα σε μεγάλη οθόνη αλλά λόγο δουλειάς και τρόπου ζωής με ενδιαφέρει περισσότερο η φορητότητα (ως προς το μέγεθος...βάρος όχι τόσο εξ' ου και το alienware)

@Prof_Chaos

Στο Mall Νερατζιώτισσας??? Αν ναι θα το τσεκάρω σήμερα κιόλας και θα ενημερώσω!!!!

Δημοσ.

Yeahp! Στο σπίτι έχω 24"άρα οπότε δεν έχω θέμα... Γενικά έχω συνηθίσει το gaming και σε μικρές οθόνες :-) Ενδεικτικά έπαιζα Skyrim σε tablet 10" για 2 μήνες :P 

Σαν φορητή κονσόλα ήταν :P

Συνήθεια είναι επί το πλήστον...σίγουρα είναι καλύτερα σε μεγάλη οθόνη αλλά λόγο δουλειάς και τρόπου ζωής με ενδιαφέρει περισσότερο η φορητότητα (ως προς το μέγεθος...βάρος όχι τόσο εξ' ου και το alienware)

@Prof_Chaos

Στο Mall Νερατζιώτισσας??? Αν ναι θα το τσεκάρω σήμερα κιόλας και θα ενημερώσω!!!!

Ναι στο The Mall Athens. Ανοιξε στον 3ο όροφο δίπλα στα Village , δεν το ξέρει πολύς κόσμος ακόμη μιας και άνοιξε απο τι μου είπαν Δευτέρα.

Δημοσ.

Λοιπόν....πήγα και το είδα το μαγαζί :) και έρχομαι με νέα!!! 
Θα τα φέρουν από ότι είπαν όντως εντός του μήνα, με το 15" Alienware και το 17" να τα περιμένουν από εβδομάδα!
Για το 13άρι ακόμα δεν ήξεραν πότε ακριβώς θα το φέρουν...Τιμές ξέχασα να ρωτήσω αν ξέραν  :P (για basic configuration γιατί προφανώς αλλάζει με τη διαμόρφωση) 

Γενικά το μαγαζάκι τα σπάει!!! Έχει νομίζω ότι προϊον έχει η dell στην ελληνική αγορά και μπορείς να το δείς από κοντά στην πράξη!

• Like 1
Δημοσ.

το μαγαζί ειναι μπουτίκ της dell και θα φέρουν οτι καλύτερο κυκλοφορεί απο Dell.. Εγώ περιμενω να δώ τα νέα Alienware Και το Area51 που θα έρθει κ αυτό.

Δημοσ.

Ειμαι και γω στο ψαξιμο αναλογου λαπτοπιου με max τις 14 ιντσες και καρτα 1060 τουλαχιστο.

Απο μια ερευνα που εκανα πριν κανα 10ημερο το καλυτερο ολων ειναι το razer blade 14.

Για τα msi εχω διαβασει οτι δεν εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης.

Γενικοτερα καλο ειναι να διαβαζονται και οι γνωμες χρηστων απο αμαζον και new egg

Δημοσ.

Το razer blade 14 δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο αλλά σίγουρα είναι το πιο compact από όλα :)
Και γενικότερα λένε ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι τρομερή... Το είχα σκεφτεί και εγώ για αυτό αλλά από όσο γνωρίζω δεν έχει αντιπροσωπεία για service εντός Ελλάδος, οπότε αν γίνει κάτι θα πρέπει να το στείλω έξω.
Για τα MSI τα μεγαλύτερα προβλήματα που βλέπω είναι στην διαχείριση θερμότητας. Ανεβάζουν αρκετά θερμοκρασίες από ότι είδα (αναφέρομαι στο 14" για τα άλλα δεν έχω βρει κάτι τέτοιο παρά μόνο για όσα έχουν τον i7-6820HK).

Γενικά ήμουν ανάμεσα στα
Razer Blade 14 & New Alienware 13
Αλλά δεδομένου του support της Dell και του γεγονότος ότι έχει ανοίξει το προαναφερθέν μαγαζί στα mall....Alienware it is :D

Δημοσ.

Αυτό το hype με τα 13"-14"....

Για πρώτη ίσως φορά το AW13 είναι πιο ακριβό από το AW17. Εντάξει έβαλαν OLED Screen, αλλά πάλι..

Παρεμπιπτόντως αν πάει κανείς από το mall ας ρίξει μια ματιά στις διαφορές της οθόνης του νέου Inspiron (Glossy) και του νέου Vostro (Matt) να μας πει εκτιμήσεις και γενικά διαφορές των δύο. Η Dell προωθεί πολύ περισσότερο το Inspiron και δε ξέρω το γιατί, είναι και πιο ακριβό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...