gnsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω το μηχανάκι που λέει ο τίτλος. Μου χει βγάλει μνμ εδώ και καιρό ότι πρέπει soon να replace την battery Βρήκα γνήσια αλλά δεν με πολυψήνει να δώσω 150 ευρώ. Έχει κάποιος κάποια να προτείνει; Έστω μάρκα ή να χει αγοράσει ή ή ή; Ευχαριστώ 1
Chris M Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Της NewerTech είναι καλές αν και όχι τόσο φτηνές... http://www.logicsolutions.gr/el/accessories/power/batteries/newer-technology-battery-for-13-macbook-pro-unibody-models-from-2009-to-2012/
gnsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακριβή μου φαίνεται όμως κι αυτή ρε γμτ, laptop του 2010 είναι
Chris M Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ναι το ξέρω απλά μη βάλεις noname πραγματικά δεν αξίζει... 1
iobelika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εγώ για mid-2009 πήρα μία "FLOUREON A1322" απο ebay στα 45 ευρώ και την έχω τώρα κανα 6-8 μήνες , και είναι μια χαρά με το λαπτοπ να κρατάει κανα 3ωρο...
taslikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πάρε καμία από eBay με 50€ μαξ κομπλε θα είσαι. Δες και review από άλλους πριν παρεις.
stevchrly Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 ελάχιστες μπαταρίες έχουν τη ποιότητα της apple επίσης έχουν και εκείνο το κύκλωμα που τρώει σκαλώματα ο υπολογιστής στη φόρτιση τέλος με μάπα μπαταρία καις και τη μητρική το ίδιο παθαίνεις και με μάπα φορτιστή εγώ με επιφύλαξη θα πήγαινα σε άλλη μπαταρία εκτός apple Όλες οι καλές μπαταρίες έχουν παραπλήσια τιμή με την γνήσια της apple τυχαίο!!! https://eshop.macsales.com/item/NewerTech/BAP13MBU65V/ και εγώ την μπαταρία της newer tech θα σου έλεγα από owc αγορά με απλό ταχυδρομείο από 2 έως 4 εβδομάδες για να μην μπλέξεις με τελωνεία κλπ κλπ 118 ευρώ με τα μεταφορικά αξίζει??? μην μπλέξεις με 50ρικα κλπ θα πάνε χαμένα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μπαταρία που θα βγάζει την διάρκεια και την ασφάλεια μιας επώνυμης μπαταρίας εδώ samsung τη πάτησε που βγάζει η ίδια
gnsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Επανέρχομαι μετά από καιρό μιας και περίμενα προσφορά απο μαγαζί. 210 euros, ούτε καν λοιπόν για γνήσια. Η newertech φαίνεται τίμια επιλογή αν και ακριβή, θα το ξαναδώ μπας και μου την κάνω δώρο τα Χριστούγεννα Ευχααριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα