Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Έχω ένα Note 3 με 6400mha μπαταρία οπότε ήξερα τι να περιμένω με ανάλυση 1440p στα 3450mha. Με το Note που το έχω κρατήσει έχω βγάλει και 15 ώρες ανοιχτής οθόνης με full internet στα ντουζένια της Anker μπαταρίας. 4 με 5 ώρες είναι οκ, μέτρια για μένα αλλά μάλλον άλλος πρέπει να πετάξει το κινητό του με 7-8 ώρες όταν εγώ βγάζω με το άλλο 12 έως 15. Οπως θα το πετας προσεξε μην σπασεις κανενα κεφαλι με εκεινο το τουβλο που εχεις..
AggelosTz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αν βγαζεις 4/5 ωρες ανοιχτη οθονη καλυτερα πηγαινε πεταξε το και παρε ενα με κουμπια απο τα παλια. Τουλαχιστον πρεπει να αγγιζει 7 με 8 ωρες ανοιχτης οθονης οπως mate7 .δεν παιρνω κινητο με τετοιους χρονους σε εισαγωγικα με εχει κρεμασει σε στιγμες μεγαλης αναγκης τετοιου ειδους αυτονομιες σε παρομοιες συσκευες. Ενα βιντεο 10 φωτο λιγο youtube 5/6 τηλ και σιγουρα θα ψαχνεις για μπριζα. Η θα κουβαλας καμια γεννητρια παουερ μπανκ μαζι σου και θ εισαι ευτυχησμενος δυστυχης ένα βίντεο....που κρατάει μια ώρα
Belisarius Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Οπως θα το πετας προσεξε μην σπασεις κανενα κεφαλι με εκεινο το τουβλο που εχεις.. Μεγαλύτερο από το τούβλο που έχεις για κεφάλι δεν είναι. 4
taslikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 και κάπως έτσι η σύγκριση με το iphone ξεκινά!
AlexKane Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το note 3 ειναι 1080 p καλη μπαταρια και χωρις πολλα πολλα βγαζει 8 ωρες ανοιχτη οθονη max 7 μου εβγαζε μεσα στο νερο Δε το χρησιμοποιείς, γι' αυτό σου βγάζει τέτοια αυτονομία. 1
slayer897 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον είναι σαν το iOS 10 που πολλοί παραπονιούνται ότι τους τρώγεται η μπαταρία πιο γρήγορα.
imoaix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 καλααααα με τα sot που γραφουν μερικοι θα μας παρουν στο ψιλο κυνηγοι κ ψαραδες αν δεν κοψετε κατι θα ποσταρω οτι εδω κ κατι μηνες ειμαι με την φορτιση που ηρθε απο το εργοστασιο 1
EuphangeL Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 η συσκευή του έχει την τάση να… κλείνει χωρίς προειδοποίηση και σε τυχαίες στιγμές, όπως λίγο αφότου τράβηξε μερικές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το stock app για την Camera Κλασσική συμπεριφορά android συσκευών
villa.romas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Φτιάχτε κινητά να κρατάνε 2 μέρες με τρελή χρήση!! τι ζητάμε δηλαδή; ήταν πιο επείγον το quick charge ή η αντοχή; Τα χουνε πάει όλα στο θεό, η μπαταρία ανεβαίνει με το σταγονόμετρο...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δεν το χρησιμοποιω;γι πες μου εξυπνε τι χρωμα βρακι φοραω; Μεγαλύτερο από το τούβλο που έχεις για κεφάλι δεν είναι. Εγω θα βαλω το χαρμανι εσυ φερε τα τουβλα
AlexKane Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ...γι πες μου εξυπνε τι χρωμα βρακι φοραω; Αυτό εμπίπτει περισσότερο σε θέματα ατομικής υγιεινής παρά εξυπνάδας.
telis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εντωμεταξύ 2-3 μηνύματα έχουν σχέση με το θέμα. Οι υπόλοιποι λένε τα δικά τους. Άντε βάλτε και καμία συνταγή μαγειρικής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα