Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ε τοτε κατσε να σου ριξω μια να μου πεις αν περναω το τεστ υγιεινης
Tsarli23 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και με 7.0 και με 7.1.1 beta κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
butters Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το note 3 ειναι 1080 p καλη μπαταρια και χωρις πολλα πολλα βγαζει 8 ωρες ανοιχτη οθονη max 7 μου εβγαζε μεσα στο νερο Αποκλείεται το Note 3 δεν είναι αδιάβροχο. Μην παραπληροφορούμε Τελικά στην 7.0 ή την 7.1 έχει το θέμα; Το ψήνω το 6P, ειδικά μετά την απογοήτευση του pixel. Διάβασα τα σχόλια και μπερδεύτηκα.
Belisarius Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 To Note 3 με stock μπαταρία βγάζει 4,5 με 5,5 ώρες ανάλογα με την χρήση και μάλιστα με εξοικονόμηση με άνω του μετρίου φωτεινότητα. Τους ίδιους χρόνους περίπου ίσως προς τα κάτω βγάζει και το 6P (4-5 ώρες sot) αλλά χωρίς εξοικονόμηση μπαταρίας με επίσης άνω του μετρίου φωτεινότητα. Μιλάω για ώρες με full ίντερνετ και συγχρονισμούς. Στην 7.0 λέγανε για battery drain στο 6P, κάτι που δεν έτυχε να παρατηρήσω στη συσκευή μου. Τώρα που έχω περάσει την 7.1.1 πάλι δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα. Ούτως ή άλλως η παραγωγή του 6P σταμάτησε και ευτυχώς το πρόλαβα στην κατώτερη τιμή που έπεσε ποτέ. Το Note 3 για να βγάλει 7 ώρες ανοιχτή οθόνη στο νερό με stock μπαταρία απλώς έμενε με ανοιχτή οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα πέρα από ελάχιστα λεπτά ομιλίας. Για την ιστορία ποστάρω χρόνο που έβγαλε το Note 3 με 6400mha Anker:
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αποκλείεται το Note 3 δεν είναι αδιάβροχο. Μην παραπληροφορούμε Τελικά στην 7.0 ή την 7.1 έχει το θέμα; Το ψήνω το 6P, ειδικά μετά την απογοήτευση του pixel. Διάβασα τα σχόλια και μπερδεύτηκα. Για αυτό το έγραψα έτσι To Note 3 με stock μπαταρία βγάζει 4,5 με 5,5 ώρες ανάλογα με την χρήση και μάλιστα με εξοικονόμηση με άνω του μετρίου φωτεινότητα. Τους ίδιους χρόνους περίπου ίσως προς τα κάτω βγάζει και το 6P (4-5 ώρες sot) αλλά χωρίς εξοικονόμηση μπαταρίας με επίσης άνω του μετρίου φωτεινότητα. Μιλάω για ώρες με full ίντερνετ και συγχρονισμούς. Στην 7.0 λέγανε για battery drain στο 6P, κάτι που δεν έτυχε να παρατηρήσω στη συσκευή μου. Τώρα που έχω περάσει την 7.1.1 πάλι δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα. Ούτως ή άλλως η παραγωγή του 6P σταμάτησε και ευτυχώς το πρόλαβα στην κατώτερη τιμή που έπεσε ποτέ. Το Note 3 για να βγάλει 7 ώρες ανοιχτή οθόνη στο νερό με stock μπαταρία απλώς έμενε με ανοιχτή οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα πέρα από ελάχιστα λεπτά ομιλίας. Για την ιστορία ποστάρω χρόνο που έβγαλε το Note 3 με 6400mha Anker: Εμένα,μου έβγαζε 7 ώρες άνετα με βίντεο μουσική ίντερνετ με δεδομένα 4G Γερμανία γιατί εδώ δεν έπαιζε 4τζι.και φωτογραφιες .5 ώρες μόνο έμπαινα στο ίντερνετ την μέρα με δεδομένα 3Gb με 7 ευρώ κάτι που εδώ ακόμα δεν υπάρχει άσχετο αλλά να τα λέμε και αυτά. Τώρα δεν το έχω έπεσε από τον 5 ,8 ώρες μου έβγαζε περίπου σε αυτό που λες ναι λίγα πράγματα. Αλλά στο σερφαρισμα από 100% μέχρι και 1% έκανε 7 ώρες μια φορά το είχα δει και στο 0% για λίγο μετά έσβησε. Αυτοί οι χρόνοι κράτησαν ένα μήνα και 15 μέρες περίπου μετά κατέβηκα αισθητά στης 5ωρες και 40 λεπτά αυτά. Αν δεν πιστεύεις δεν μπορώ να σου κάνω και τίποτα. Αλλά το περίεργο είναι αν πει κάποιος κάτι τον βγάζετε ψεύτη α ρε ελληναρες καρότο και μάστιγιο θέλετε.
Belisarius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Για αυτό το έγραψα έτσι Εμένα,μου έβγαζε 7 ώρες άνετα με βίντεο μουσική ίντερνετ με δεδομένα 4G Γερμανία γιατί εδώ δεν έπαιζε 4τζι.και φωτογραφιες .5 ώρες μόνο έμπαινα στο ίντερνετ την μέρα με δεδομένα 3Gb με 7 ευρώ κάτι που εδώ ακόμα δεν υπάρχει άσχετο αλλά να τα λέμε και αυτά. Τώρα δεν το έχω έπεσε από τον 5 ,8 ώρες μου έβγαζε περίπου σε αυτό που λες ναι λίγα πράγματα. Αλλά στο σερφαρισμα από 100% μέχρι και 1% έκανε 7 ώρες μια φορά το είχα δει και στο 0% για λίγο μετά έσβησε. Αυτοί οι χρόνοι κράτησαν ένα μήνα και 15 μέρες περίπου μετά κατέβηκα αισθητά στης 5ωρες και 40 λεπτά αυτά. Αν δεν πιστεύεις δεν μπορώ να σου κάνω και τίποτα. Αλλά το περίεργο είναι αν πει κάποιος κάτι τον βγάζετε ψεύτη α ρε ελληναρες καρότο και μάστιγιο θέλετε. Χωρίς ρουτ και χωρίς άλλο κερνελ έχεις το παγκόσμιο ρεκόρ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα