Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ενημέρωσης Windows 7


MrAristotelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 Καλησπέρα παιδιά!

 

Έχω ένα πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες ο υπολογιστής μου προσπαθεί να περάσει ενημέρωση όταν κλείνει αλλά δεν τα καταφέρνει και λέει αποτυχία ενημέρωσης και επιστροφή στη προηγούμενη λειτουργία (κάτι τέτοιο). Παράλληλα βγάζει και ένα παράθυρο,όταν εισέρχεται στην επιφάνεια εργασείας πως ενδέχεται να έχω πέσει θύμα λαθρεμπορίας λογισμικού.

 

Αυτό πρώτη φορά εμφανίζεται τόσα χρόνια  που έχω τον υπολογιστή! Σημείωση πως το CD των windows μου το έδωσαν από το μαγαζί που αγόρασα πρώτη φορά τον υπολογιστή (είναι πολύ μεγάλη αλυσίδα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καταρχην, πηγαιμε πινακα ελεγχου και windows update. Κανε απενεργοποιηση των ενημερωσεων και επανεκκινηση. Μετα πηγαινε εναρξη, κανε δεξι κλικ στο "υπολογιστης" και ιδιοτητες. Θα σου ανοιξει το παραθυρο συστημα. Εδω υποθετω πως εχεις το κλειδι των αυθεντικών windows, ισως σε ενα αυτοκολλητο πανω στο κουτι του υπολογιστη.

 

Πηγαινε χαμηλα στο παραθυρο και κοιτα σε τι κατασταση ειναι η αδεια χρησης: ενεργοποιημενα, προβλημα ή εχετε ταδε μερες μεχρι την ενεργοποιηση. Πατα ενεργοποιηση τωρα. Αν αποτυχει πατα ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου και καλεσε τον αριθμο που θα σου βγαλει (ο αριθμός θα ειναι 0800, εσυ καλεσε τον χωρις το πρωτο μηδενικο). Ακολουθησε τις οδηγιες κ θα εισαι ενταξει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...