Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 O 6700 χωραει μονο αν δεν αγορασει τα windows νομιζω αλλιως βγαινει κανα 100αρικο εξω απ το budget Ε ναι καλο ειναι να τα ενωσουμε στο τελος Εγώ απάντηση για windows δεν έχω πάρει ακόμα πήρες εσύ; Χώρια που το διευκρινίζω στα σχόλια μαζί με το στήσιμο...
Valorinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εγώ απάντηση για windows δεν έχω πάρει ακόμα πήρες εσύ; Χώρια που το διευκρινίζω στα σχόλια μαζί με το στήσιμο... ''οχι φιλε μου ξεκιναω απο το 0 και προσπαθω να στησω κατι που να αξιζει τα λεφτα του, ειμαι λιγο ασχετος στο χωρο'' Δεν ειναι ξεκαθαρο αλλα φανταζομαι δεν υπαρχουν windows http://prntscr.com/d1tvcl (τροφοδοτικο απλα το αλλαξα γιατι δεν υπηρχε στο μαγαζι και το αλλο μια χαρα ηταν ) Για να μπει ο 6700 πρεπει να μπουν τα windows free Για να μπει ssd στην παραπανω συνθεση λογικα rip κουτακι / ψυχτρα / φθηνοτερη gpu ή παμε σε αλλη οθονη φθηνοτερη για να κρατησουμε τα υπολοιπα Ή παλι αν μπουν τα windows free
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ''οχι φιλε μου ξεκιναω απο το 0 και προσπαθω να στησω κατι που να αξιζει τα λεφτα του, ειμαι λιγο ασχετος στο χωρο'' Δεν ειναι ξεκαθαρο αλλα φανταζομαι δεν υπαρχουν windows http://prntscr.com/d1tvcl (τροφοδοτικο απλα το αλλαξα γιατι δεν υπηρχε στο μαγαζι και το αλλο μια χαρα ηταν ) Για να μπει ο 6700 πρεπει να μπουν τα windows free Για να μπει ssd στην παραπανω συνθεση λογικα rip κουτακι / ψυχτρα / φθηνοτερη gpu ή παμε σε αλλη οθονη φθηνοτερη για να κρατησουμε τα υπολοιπα Ή παλι αν μπουν τα windows free απ'το θείο εννοώ ρε τρελό αγόρι
dlls Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση κύριοι προσπαθώ να συμβαδίσω με σας αλλά σας χάνω γιατί όπως προείπα είμαι άσχετος στον χώρο .παρόλα αυτά πιστεύω ότι με την βοήθεια ενός φίλου και τις προτάσεις σας θα βγάλω άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα