Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ααα,βλέπω έτι μια φορά τα ad hominem δίνουν και παίρνουν στις όμορφες σου απαντήσεις. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά καλύτερα. Μέχρι τότε, δυστυχώς για εσένα, η πραγματικότητα της εδώ κατάστασης μάλλον είναι άλλη από αυτή που φαντάζεσαι. Ξέχασες να συμπληρώσεις:Οι γηγενείς πολίτες και εμείς οι Ευρωπαίοι πολίτες που πληρώνουμε φόρους παράγοντας, όχι ξαπλώνοντας όπως κάποιοι από "εμπόλεμες" ζώνες Ναι, αλητεία και αδικία που εμένα με προσκάλεσαν/έστειλαν από Γερμανία λόγω ικανοτήτων και πληρώνω από day one φόρους, και δεν ήρθα ως λαθρό,διότι τώρα θα είχα σπίτι, εκπαίδευση και επίδομα ενώ θα ξυνόμουν/προσευχόμουν στον Αλλάχ όλη μέρα με ένα πτυχίο Δημοτικού(εάν ήμουν από τους μορφωμένους και ήξερα να γράψω το όνομα μου). Κρίμας για άλλη μια φορά για την άτιμη κενωνία... Συμπερασματικά: Όσο και να μαλλιοτραβιέστε για το κρίμα και το άδικο και το πόσο αλήτης,ρατσιστής και υπάνθρωπος είμαι, αυτά(και τα άλλα για την λαθρομετανάστευση) ψηφίστηκαν, πέρασαν σε εφαρμογή και πέτυχαν τον σκοπό τους. Μάλιστα γίνονται περισσότερα/σκληρότερα μέτρα και υποστηρίζονται από την πλειοψηφία των κομμάτων(και σημαντικό μέρος του λαού). Όποιος δεν γουστάρει απλά τα αγνοεί ή συνεχίζει το τραγούδι για ρατσιστές. Αυτά από εμένα επί του θέματος,δεν θα ξαναπαντήσω εδώ για αυτό. Τώρα πίσω στο θέμα του ανθρώπου,διότι είναι κρίμα να κλειδωθεί και αυτό. Πραγματικά λυπάμαι. Γιατί από ότι φαίνεται δεν έχεις καταλάβει τίποτα και συνεχίζεις πάλι τις μακροσκελείς ασυναρτησίες. Δυστυχώς δεν βρίσκω τον διάλογο αξιόλογο και αρνούμαι να συμμετέχω περαιτέρω.
txcellas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 ρε αλανια τι εγινε; ανοιξα το θεμα για να παρω μερικες πληροφοριες και πηγε αλλου το θεμα..
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Φίλος που εργάζεται στο Δημόσιο τομέα σκέφτεται να πάει Γερμανία για δουλειά. Εκεί είναι η οικογένεια του τον τελευταία χρόνο και σκέφτεται σοβαρά να φύγει. Έμεινε κανα μήνα εκεί και είδε τον τρόπο ζωής και θα τα βρει όλα έτοιμα (λόγο οικογένειας) Έχετε εμπειρία πάνω στο θέμα; κυρίως για τα αρνητικά γιατί τα θετικά που μου αριθμησε (το χωριό που μένουν, χρήματα, ποιότητα ζωής) ήταν πραγματικά πολλά! Ακόμη το σκέφτεται? Αν έρθω οδηγός σε βαν στην Γερμανία με γλώσσα πόσα καθαρά θα παίρνω; Επειδή βλέπω ψάχνεσαι Έχεις άτομο να σε φιλοξενήσει για 3-5-10 μήνες? Σπίτι χωρίς δουλειά δεν βρίσκεις.Και με δουλειά πάλι δύσκολα σε πολλές περιοχές...έχεις και 2 παιδιά οπότε θα χρειαστείς μεγάλο σπίτι(σχετικά) οπότε ακόμη πιο δύσκολα και ακριβά Καβάτζα 5 χιλιάρικα τουλάχιστον για το ξεκίνημα? Εφόσον μιλάς γερμανικά και είσαι οδηγός, δουλειά θα βρεις πανεύκολα, σπίτι από την άλλη....... 1
sam75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ακόμη το σκέφτεται? Επειδή βλέπω ψάχνεσαι Έχεις άτομο να σε φιλοξενήσει για 3-5-10 μήνες? Σπίτι χωρίς δουλειά δεν βρίσκεις.Και με δουλειά πάλι δύσκολα σε πολλές περιοχές...έχεις και 2 παιδιά οπότε θα χρειαστείς μεγάλο σπίτι(σχετικά) οπότε ακόμη πιο δύσκολα και ακριβά Καβάτζα 5 χιλιάρικα τουλάχιστον για το ξεκίνημα? Εφόσον μιλάς γερμανικά και είσαι οδηγός, δουλειά θα βρεις πανεύκολα, σπίτι από την άλλη....... εχουμε συγγενεις ναι...για τοσο καιρο δεν νομιζω να μας θελουν ομως χαχα!! Εισαι Γερμανια παοκαρα ;\ Καβατζα γιατι βρε αγορι μου ; Δουλεια υποτιθεται θα πιασω....και οι 2 μας λογικα θα πιασουμε.
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σε ποιά περιοχή είναι οι συγγενείς σου? Νότια Γερμανία το θέμα σπίτι είναι πολύ πίκρα Είμαι από Φεβρουάριο εδώ 1
sam75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σε ποιά περιοχή είναι οι συγγενείς σου? Νότια Γερμανία το θέμα σπίτι είναι πολύ πίκρα Είμαι από Φεβρουάριο εδώ οφενμπαχ ζουνε οι συγγενεις της γυναικας μου-αυτη γεννηθηκε εκει ( δεν ξερω αν εχει προνομια σε σχεση με εμενα) Σπιτι λογικα θα μας βρουνε αυτοι για να μας διωξουν χαχα , με 2 μωρα σιγα μη μας κρατησουν. Απο δουλεια τι λεει εκει εισαι οκ ; Σου βγαζουν το λαδι οπως Ελλαδα ; Γνωστος παοκτσης πηγε stuttgart πριν 2 χρονια και γυρισε πισω με mercedes ( Ελλαδα επαιρνε 600 το μηνα). Ηρθε μας εκανε καζουρα.
Dagobert Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σπίτι χωρίς δουλειά δεν βρίσκεις.Και με δουλειά πάλι δύσκολα σε πολλές περιοχές... Βρίσκεις, αλλά βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αλλιώς WG.
sam75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Βρίσκεις, αλλά βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αλλιώς WG. τι ειναι το WG ; οταν λες βαθια ; ποσα ;
Dagobert Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 ( δεν ξερω αν εχει προνομια σε σχεση με εμενα) Μόνο εάν είναι Γερμανίδα. Το μόνο σίγουρο, θα παίρνετε ένα ποσό το μήνα για τα παιδιά. WG είναι η συγκατοίκηση. Αρκετά βαθιά. Περίπου χιλιάρικο και ανεβαίνεις. Αν και παίζει από περιοχή σε περιοχή. 1
sam75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μόνο εάν είναι Γερμανίδα. Το μόνο σίγουρο, θα παίρνετε ένα ποσό το μήνα για τα παιδιά. WG είναι η συγκατοίκηση. Αρκετά βαθιά. Περίπου χιλιάρικο και ανεβαίνεις. Αν και παίζει από περιοχή σε περιοχή. Ελληνιδα ειναι αλλα γεννηθηκε εκει ! Ε οχι ρε συ με μωρα θα ζουμε με αλλους ; Δεν λεει.. Χιλιαρικο ε ; ισα ισα θα την βγαζουμε, γιατι σπιτι μιλαμε ομως φιλε στα 1.000 ; Για δειξε κανα link .
sam75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το σπίτι είναι θέμα τύχης. Οι συστάσεις και η πιστοληπτική ικανότητα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Εδώ μπορούν να βοηθήσουν οι συγγενείς, δίνοντας εγγυήσεις προφορικές και εάν χρειαστεί έγγραφες. Στα υπόλοιπα τα βγάζεις πέρα μόνος σου, αρκεί να ξέρεις τη γλώσσα. Πχ. immobilienscout24.de Συστασεις απο Ελλαδα μετρανε απο εταιρια οπου συνεργαζονται οι Γερμανοι ;
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 οφενμπαχ ζουνε οι συγγενεις της γυναικας μου-αυτη γεννηθηκε εκει ( δεν ξερω αν εχει προνομια σε σχεση με εμενα) Σπιτι λογικα θα μας βρουνε αυτοι για να μας διωξουν χαχα , με 2 μωρα σιγα μη μας κρατησουν. Απο δουλεια τι λεει εκει εισαι οκ ; Σου βγαζουν το λαδι οπως Ελλαδα ; Γνωστος παοκτσης πηγε stuttgart πριν 2 χρονια και γυρισε πισω με mercedes ( Ελλαδα επαιρνε 600 το μηνα). Ηρθε μας εκανε καζουρα. Δεν θα είναι τόσο εύκολο να σας βρουν σπίτι Εγώ πλέον δουλεύω part time και πηγαίνω σχολείο για τη γλώσσα καθώς έχω βάλει στο μάτι ένα πολύ καλό ausbildung για του χρόνου Το λάδι στο βγάζουν όταν δεν ξέρεις γερμανικά σε δουλειές της πούτσας. Επίσης μακριά από Έλληνες, φουλ εκμετάλλευση Βρίσκεις, αλλά βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αλλιώς WG. Πώς βρίσκεις όμως? Με χαρτί μισθοδοσίας τριών μηνών, schufa και 3-4 νοίκια μπροστά και αν αρέσεις στον ιδιοκτήτη 1
Chape Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Όντως το θέμα σπίτι είναι που πονάει και στην δική μας περιοχή (νότιο δυτική) Γερμανία... Αν και τα τελευταία δύο χρόνια (όπως μου λένε Γερμανοί) νοικιαζουν τα σπίτια πολύ ευκολότερα σε Έλληνες πάρα Τούρκους,Ουγγαρους,Βουλγαρους και Αλβανους αλλά πάλι πριν σου νοικιασουν το σπίτι σου ζητάνε 2-3 νοικια μπροστά + ένα ποσό ασφαλείας που το παίρνεις πίσω όταν ξενοικιασεις αν δεν έχεις κάνει ζημιές στο σπίτι βέβαια... Αυτός είναι και κυρίως ο λόγος που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις 5 χιλιάρικα στην άκρη πριν ξεκινήσεις... 1
sam75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δεν θα είναι τόσο εύκολο να σας βρουν σπίτι Εγώ πλέον δουλεύω part time και πηγαίνω σχολείο για τη γλώσσα καθώς έχω βάλει στο μάτι ένα πολύ καλό ausbildung για του χρόνου Το λάδι στο βγάζουν όταν δεν ξέρεις γερμανικά σε δουλειές της πούτσας. Επίσης μακριά από Έλληνες, φουλ εκμετάλλευση Πώς βρίσκεις όμως? Με χαρτί μισθοδοσίας τριών μηνών, schufa και 3-4 νοίκια μπροστά και αν αρέσεις στον ιδιοκτήτη Γλωσσα θα μαθω πριν φυγω για Γερμανια -πιστευω σε 1 χρονο την εχω μαθει-μαθαινω ευκολα. Δουλεια δεν προκειται να παω σε Ελληνες , θελω να παω σε μεγαλη εταιρια Ανταλλακτικων αυτοκινητων αυτη ειναι η δουλεια μου, ξερω απο αποθηκη τα παντα απο ανταλλακτικα και εχω ενσημα 15 χρονια οδηγος ( πιστευω τα κοιταζουν αυτα οι Γερμανοι). Τωρα για το σπιτι... Σκεφτομαι να φυγω μονος για 1 χρονο να βρω σπιτι και ολα και μετα τους παιρνω - Η τεσπα 6 μηνες να μαζεψω λεφτα με υπερωριες η και δευτερη δουλεια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα