Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sam75 αν έχεις παιδιά πάρτα και φύγε όσο είναι μικρά ακόμα.

Μην το καθυστερήσεις γιατί όταν μεγαλώσουν ενδεχομένως δεν θα μπορείς.

Πάρτα όσο είναι μικρά να τα γλυτώσεις από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα!!!

• Like 1
Δημοσ.

sam75 αν έχεις παιδιά πάρτα και φύγε όσο είναι μικρά ακόμα.

Μην το καθυστερήσεις γιατί όταν μεγαλώσουν ενδεχομένως δεν θα μπορείς.

Πάρτα όσο είναι μικρά να τα γλυτώσεις από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα!!!

εμ αυτο σκεφτομαι κ εγω ρε φιλε τα παιδια - εμενα ποιος με @@ει . Δηλαδη να κατσουμε εδω και τι ; Να ψαχνουν μια ζωη δουλεια ; 

Εισαι Γερμανια εσυ ;

• Like 1
Δημοσ.

Με γερμανικά ενός χρόνου σαν οδηγός ναι

Το β κατηγορίας Ελληνικό είναι μέχρι 3.5 τόνους εδώ

Καλό στην αρχή εκεί που θα δουλέψεις να υπάρχουν και Έλληνες για να μπεις στο κλίμα πιο εύκολα

Αν δεν έχεις γνωστούς και ούτε έτοιμη δουλειά 5000 στην τσέπη, νοίκιασμα επιπλωμένο δωμάτιο 300-350 ,nebenjob για 450 τον μήνα και φροντιστήριο γερμανικών 120€ τον μήνα x 6=800-900 με τα παράβολα.. που στο τέλος παίρνεις τα μισά πίσω μόνο εάν περάσεις το B1

Και πολύ υπομονή

Αν έχεις ασφάλεια Ελληνική μετράει για 6 μήνες εδώ

Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις είναι διεύθυνση κατοικίας και να την δηλώσεις χωρίς αυτό είσαι απλά τουρίστας

• Like 1
Δημοσ.

Με γερμανικά ενός χρόνου σαν οδηγός ναι

Το β κατηγορίας Ελληνικό είναι μέχρι 3.5 τόνους εδώ

Καλό στην αρχή εκεί που θα δουλέψεις να υπάρχουν και Έλληνες για να μπεις στο κλίμα πιο εύκολα

Αν δεν έχεις γνωστούς και ούτε έτοιμη δουλειά 5000 στην τσέπη, νοίκιασμα επιπλωμένο δωμάτιο 300-350 ,nebenjob για 450 τον μήνα και φροντιστήριο γερμανικών 120€ τον μήνα x 6=800-900 με τα παράβολα.. που στο τέλος παίρνεις τα μισά πίσω μόνο εάν περάσεις το B1

Και πολύ υπομονή

Αν έχεις ασφάλεια Ελληνική μετράει για 6 μήνες εδώ

Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις είναι διεύθυνση κατοικίας και να την δηλώσεις χωρίς αυτό είσαι απλά τουρίστας

κατσε ενα ενα...γλωσσα θα μαθω και μετα θα φυγω  , σε 1 χρονο δεν μαθαινω ; 

Εγω τον θειο της Γυναικας μου ειναι οδηγος εκει πολλα χρονια .

ΛΕφτα θα εχω οκ , σκεφτομαι να ερθω μονος για αρχη για 6 μηνες τουλαχιστον και μετα παιρνω και οικογενεια ( 4 ατομα συνολο).

Με ενδιαφερει πιο πολυ να δουλεψω με ξενους οι Ελληνες δεν εκτιμουν τιποτα!!!!!

Δημοσ.

Θα μάθεις τα βασικά και σαν οδηγός φτάνουν

Που θα μένεις;

Αν είναι να έρθεις μόνος πρώτα,αν είναι εφικτό μείνε σε γνωστό(με κάποιο αντίτιμο) η σε κάτι οικονομικό για να σου μείνουν λεφτά.

Ωστε όταν θα ανέβει οι οικογένεια να έχεις για τα πρώτα έξοδα(Kaution, έπιπλα,κτλ..) νοικιάσεις ένα μεγαλύτερο

Θα δυσκολευτείς στην αρχή αλλά θα αποζημιωθείς μακροπρόθεσμα

• Like 1
Δημοσ.

Θα μάθεις τα βασικά και σαν οδηγός φτάνουν

Που θα μένεις;

Αν είναι να έρθεις μόνος πρώτα,αν είναι εφικτό μείνε σε γνωστό(με κάποιο αντίτιμο) η σε κάτι οικονομικό για να σου μείνουν λεφτά.

Ωστε όταν θα ανέβει οι οικογένεια να έχεις για τα πρώτα έξοδα(Kaution, έπιπλα,κτλ..) νοικιάσεις ένα μεγαλύτερο

Θα δυσκολευτείς στην αρχή αλλά θα αποζημιωθείς μακροπρόθεσμα

εχω σοι μολις μιλησα με Γερμανια με Ελληνες  ειναι ολα οκ θα μου βρουν καπου να μεινω, πρωτα να μαθω γλωσσα- μετα να στειλω βιογραφικα σε Γερμανικες Εταιριες ( οπως ειπα δεν θελω Ελληνες ουτε συγγενεις βοηθεια).

Για τα παιδια τωρα, οι παιδικοι σταθμοι και γενικα το σχολειο ειναι δωρεαν οπως Ελλαδα ; 

αν ξερεις απαντησε για τα παδια τι παιζει.

Δημοσ.

Φιλαράκι σου ευχομαι τα καλύτερα.
Για μένα έλα πρώτα εσύ να τακτοποιηθείς μια φορά και μετά μετά φέρε την οικογένειά σου.

Θα πρέπει πρωτα από όλα να δηλώσεις κατοικία και μετά να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό.
Απόφυγε Έλληνες αφεντικά.Αλλά μην αποφεύγεις Έλληνες γενικά.Οι μη Έλληνες συνάδελφοι στην δουλειά είναι πιο πούστηδες και αρχιρουφιάνοι.Εγγυημένα.1000 καλά,αν τους κάνεις 1 στραβό τέλιωσες.
Για τους παιδικούς σταθμούς δεν τα γνωρίζω καλά αλλά μου φαίνεται η ταρίφα πάει ανάλογα το τι βγάζεις.
Οδηγούς ζητάνε συνέχεια.
Δες στο ιντερνετ πως συμπληρώνουν βιογραφικά.Ετοίμασε μερικά.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλαράκι σου ευχομαι τα καλύτερα.

Για μένα έλα πρώτα εσύ να τακτοποιηθείς μια φορά και μετά μετά φέρε την οικογένειά σου.

Θα πρέπει πρωτα από όλα να δηλώσεις κατοικία και μετά να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό.

Απόφυγε Έλληνες αφεντικά.Αλλά μην αποφεύγεις Έλληνες γενικά.Οι μη Έλληνες συνάδελφοι στην δουλειά είναι πιο πούστηδες και αρχιρουφιάνοι.Εγγυημένα.1000 καλά,αν τους κάνεις 1 στραβό τέλιωσες.

Για τους παιδικούς σταθμούς δεν τα γνωρίζω καλά αλλά μου φαίνεται η ταρίφα πάει ανάλογα το τι βγάζεις.

Οδηγούς ζητάνε συνέχεια.

Δες στο ιντερνετ πως συμπληρώνουν βιογραφικά.Ετοίμασε μερικά.

μονο που ευχεσαι σε ευχαριστω για ολα φιλε !!!

Κατοικια εχω αρκετους συγγενεις σε ολη την Γερμανια , Ελληνες αφεντικα εννοω :) Ειναι πολυ μην πω...

Βιογραφικα εχω ετοιμα φιλαρακι μου, την επομενη εβδομαδα θα κανω ιδιαιτερα Γερμανικα με μια κοπελα. 

Αν εχεις να πεις κατι ακομα για βοηθεια θα ειναι καλο..

Δημοσ.

Παιδικοί σταθμοί πρέπει να πληρώσεις 200 το παιδί νομίζω..αναλόγως, το σχολείο δωρεάν

Βέβαια για κάθε παιδί πέρνεις 160 μηνιαίως μέχρι τα 18 του χρόνια

Δημοσ.

Παιδικοί σταθμοί πρέπει να πληρώσεις 200 το παιδί νομίζω..αναλόγως, το σχολείο δωρεάν

Ενταξει ο μεγαλος θα παει νηπια του χρονου αρα δωρεαν ,οποτε μενει το μικρο 200 οκ . Ξερω οτι παιρνεις επιδομα ...

Βασικα εγω θελω τωρα μας δημιουργει ενα προβληματακι ο αδερφος της δικιας μου αλλα θα λυθει πιστευω μολις βρω σοβαρη εργασια.

Οι Ελληνες ειναι ξεροκεφαλοι και νομιζουν οτι στη Γερμανια δεν ειναι καλα.

Δημοσ.

Ναι εννοείται, έχουμε συγγενείς εκεί, χύμα δεν θα πήγαινα με τίποτα.. Στη Γερμανία όλα τα προβλέπει το κράτος, κανεις την δουλειά όπως σε βολεύει εσένα όχι όπως θέλουν εδώ στην Ελλάδα.

Θέλει ψάξιμο και υπομονή μεγάλη στην αρχή.

Είναι κράτος με λίγα λόγια!

• Like 1
Δημοσ.

120€ τον μήνα x 6=800-900 με τα παράβολα.. που στο τέλος παίρνεις τα μισά πίσω μόνο εάν περάσεις το B1

195€/μήνα πήγε από το καλοκαίρι

• Like 1
Δημοσ.

190 το καθένα για τα πρώτα 2 παιδιά

• Like 1
Δημοσ.

190 το καθένα για τα πρώτα 2 παιδιά

μια χαρα, οποτε το Β1 σχολειο πρεπει να παρω το χαρτι απαραιτητα ; Επειδη δεν το καταλαβα αυτο .

Δημοσ.

εμ αυτο σκεφτομαι κ εγω ρε φιλε τα παιδια - εμενα ποιος με @@ει . Δηλαδη να κατσουμε εδω και τι ; Να ψαχνουν μια ζωη δουλεια ; 

Εισαι Γερμανια εσυ ;

Που τέτοια τύχη.

Ανήκω στην μεγαλη πλειοψηφία πια των άνεργων νέων που ψάχνει να φύγει όσο προλαβαίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...