Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασσικες βλαχοελληναραδικες αποψεις. Στο χωριο αν αρρωστησεις και χρειαστεις νοσοκομειο θα περιμενεις το ασθενοφορο για αρκετη ωρα μεχρι να παει και να ερθει απο το κεντρικο νοσοκομειο του νομου η στο κοντινοτερο που υπαρχει εκει που μενεις. Δεν εχει καθε χωριο και ενα νοσοκομειο. Επισης φακελακι λαδωματα και διαφθορα μια χαρα βασιλευουν και στην επαρχια. Ποιοτητα ζωης μονο επειδη δεν εχει καυσαεριο, οι δημοσιες υπηρησιεσ τα ιδια σκατα ειναι.

Να και ο άνθρωπος που δεν έχει βγει ποτέ από Αθηνα και θεωρεί πόλεις των 50 και 100 χιλιάδων χωριά.

Ελλαδα έχει και πιο πέρα από τον Ασπροπυργο.

• Like 3
  • Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κουμάντο κάνε στην δικιά σου ζωή.Το τι θα κάνω και πως θα τα καταφέρω δικό μου θέμα.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα το δει και κάνας φουκαρας και θα πιστέψει ότι πράγματι χωρίς την γλώσσα μπορείς να τα καταφέρεις.
Δημοσ.

Ρε συ John, μου κάνει εντύπωση ειλικρινά που βλέπω τόσο μίσος για την Ελλάδα. Πότε πρόλαβες να τη μισήσεις τόσο; Μόλις τέλειωσες το σχολείο, μόλις ξεκινάς τη ζωή σου! 

Τέλος πάντων, καλή τύχη σε ό,τι κάνεις! :)

Γιατι δεν υπάρχει πλέον πατριωτισμος  σε ενα μεγαλο μέρος των Ελλήνων ιδιως των μεγάλων αστικών κέντρων, οπως υπήρχε πριν 40 και 70 χρονια. Για πολλούς τι Ολλάνδια και Γερμανια, τι Ελλάδα το ιδιο ειναι, ειμαστε ένα παγκοσμιο χωριό.

Αυτη ειναι η απάντηση στο ερωτημά σου. Δεν φταινε τα παιδια έτσι τα μεγαλωσε η κοινωνια, να μετράνε μονο τα υλικά αγαθά.

Συνέκρινε πολλούς απο  τους σημερινους Έλληνες που πάνε μετανάστες με μισος και κατάρες για την Ελλάδα με τους Έλληνες του 1940 (που εννοειται οι περισσοτεροι απο αυτους ΔΕΝ καλοπερνούσαν) που πηγαιναν πολεμο με το χαμογελο στα χειλη κατι παγκοσμιως πρωτάκουστο και θα εξάγεις άπειρα συμπεράσματα, προσφατα διαβασα για περιπτωση συγγραφεα που εβαλε μέσο για να πάει πρωτη γραμμή.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν υπάρχει πλέον πατριωτισμος  σε ενα μεγαλο μέρος των Ελλήνων, οπως υπήρχε πριν 40 και 70 χρονια. Για πολλούς τι Ολλάνδια και Γερμανια, τι Ελλάδα το ιδιο ειναι, ειμαστε ένα παγκοσμιο χωριό.

Αυτη ειναι η απάντηση στο ερωτημά σου. Δεν φταινε τα παιδια έτσι τα μεγαλωσε η κοινωνια, να μετράνε μονο τα υλικά αγαθά.

Παρακαλώ αν είναι δυνατόν κάνε λίγο χώρο στη θεωρία σου για τον κόσμο που χέστηκε για τη σημαία και ταυτόχρονα δεν τον απασχολούν τα καταναλωτικά αγαθά. Είμαι ψηλός οπότε αν είναι εύκολο να έχει λίγο άπλα.

• Like 2
Δημοσ.

Κλασσικες βλαχοελληναραδικες αποψεις. Στο χωριο αν αρρωστησεις και χρειαστεις νοσοκομειο θα περιμενεις το ασθενοφορο για αρκετη ωρα μεχρι να παει και να ερθει απο το κεντρικο νοσοκομειο του νομου η στο κοντινοτερο που υπαρχει εκει που μενεις. Δεν εχει καθε χωριο και ενα νοσοκομειο. Επισης φακελακι λαδωματα και διαφθορα μια χαρα βασιλευουν και στην επαρχια. Ποιοτητα ζωης μονο επειδη δεν εχει καυσαεριο, οι δημοσιες υπηρησιεσ τα ιδια σκατα ειναι.

Μεταξύ της Αθήνας των 5 εκατομμυρίων και του ξεχασμένου χωριού των 50 ανθρώπων υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις πάντως! :)

Γιατι δεν υπάρχει πλέον πατριωτισμος  σε ενα μεγαλο μέρος των Ελλήνων ιδιως των μεγάλων αστικών κέντρων, οπως υπήρχε πριν 40 και 70 χρονια. Για πολλούς τι Ολλάνδια και Γερμανια, τι Ελλάδα το ιδιο ειναι, ειμαστε ένα παγκοσμιο χωριό.

Συνέκρινε πολλούς απο  τους σημερινους Έλληνες που πάνε μετανάστες με μισος και κατάρες για την Ελλάδα με τους Έλληνες του 1940 (που εννοειται οι περισσοτεροι απο αυτους ΔΕΝ καλοπερνούσαν) που πηγαιναν πολεμο με το χαμογελο στα χειλη κατι παγκοσμιως πρωτάκουστο και θα εξάγεις άπειρα συμπεράσματα, προσφατα διαβασα για περιπτωση συγγραφεα που εβαλε μέσο για να πάει πρωτη γραμμή.

Ίσως είναι αυτό, τι να σου πω...απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Σίγουρα κάτι έχει αλλάξει όμως, παλιά όλοι έφευγαν με την ελπίδα να γυρίσουν, τώρα δεν φαίνεται να τους πολυνοιάζει!

• Like 1
Δημοσ.

^

Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος, καὶ οὐ στηλῶν μόνον ἐν τῇ οἰκεία σημαίνει ἐπιγραφή, ἀλλὰ καὶ ἐν τῇ μὴ προσηκούσῃ ἄγραφος μνήμη παρ’ ἑκάστω τῆς γνώμης μᾶλλον ἢ τοῦ ἔργου ἐνδιαιτᾶται. (2. 43)

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι δεν υπάρχει πλέον πατριωτισμος σε ενα μεγαλο μέρος των Ελλήνων ιδιως των μεγάλων αστικών κέντρων, οπως υπήρχε πριν 40 και 70 χρονια. Για πολλούς τι Ολλάνδια και Γερμανια, τι Ελλάδα το ιδιο ειναι, ειμαστε ένα παγκοσμιο χωριό.

Συνέκρινε πολλούς απο τους σημερινους Έλληνες που πάνε μετανάστες με μισος και κατάρες για την Ελλάδα με τους Έλληνες του 1940 (που εννοειται οι περισσοτεροι απο αυτους ΔΕΝ καλοπερνούσαν) που πηγαιναν πολεμο με το χαμογελο στα χειλη κατι παγκοσμιως πρωτάκουστο και θα εξάγεις άπειρα συμπεράσματα, προσφατα διαβασα για περιπτωση συγγραφεα που εβαλε μέσο για να πάει πρωτη γραμμή.

Όταν οι ναζι κατέλαβαν την Ελλάδα δήλωναν έκπληκτοι από την ευρύτερη δράση των μαυραγοριτων και των δοσιλογων, σε καμία άλλη χώρα δεν ήταν τόσο διαδεδομένο φαινόμενο...

• Like 1
Δημοσ.

που πηγαιναν πολεμο με το χαμογελο στα χειλη κατι παγκοσμιως πρωτάκουστο

Ε τους ψυχανώμαλους

Δημοσ.

Στην Γερμανία πρωτοάκουσα την φράση:"Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας".Ήμουν 21-22 χρονών
Αηδίασα.Το ξαναακούω κάπου κάπου.Τέτοια άτομα πάντα ήταν γλύφτες,ρουφιάνοι που πατούσαν κόσμο για να μην τους πάρει ο πάτος.Μόνο εκεί άξιζαν και αξίζουν.

Ε τους ψυχανώμαλους

Ναι οι ψυχανώμαλοι,τι βλακεία κάνανε για να ζουν κάποιοι άλλοι

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οι ψυχανώμαλοι,τι βλακεία κάνανε για να ζουν κάποιοι άλλοι ψυχανώμαλοι.

Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι; Εκείνοι που ζουν δεκαετίες σε άλλη χώρα και δεν έχουν μάθει τη γλώσσα;

Δημοσ.

Όταν οι ναζι κατέλαβαν την Ελλάδα δήλωναν έκπληκτοι από την ευρύτερη δράση των μαυραγοριτων και των δοσιλογων, σε καμία άλλη χώρα δεν ήταν τόσο διαδεδομένο φαινόμενο...

στοιχεια και πηγη; 

αυτο που μπορώ να σκεφθω εγώ ειναι πως τους μαυραγοριτες τους ευνοησε η μεγαλη πεινα που επεσε τοτε, αν δε κάνω λάθος δε νομιζω αλλη κατεχομενη χωρα να υπέστη κατι παρομοιο σε ίδια ένταση και έκταση με 300k νεκρους απο πεινα.

εγώ πάντως ξέρω πως σε κάτι Ολλανδιες,Δανιες κτλ δεν υπήρχε καν αντισταση τουλάχιστον σοβαρή οπως σε Ελλαδα, Γαλλια, Γιουγκοσλαβια, μαλιστα αν θυμαμαι καλά χωρες σαν την Δανια κατακτήθικαν χωρις να πέσει σφαιρα, απο την αλλη δοσιλογοι υπήρξαν παντου, ο τοτε Νορβηγος πρωθυπουργος Κουισγλιγκ, μαριονετα των ναζι που υποστηριξε στην εισβολη στη χωρα του, ειναι σήμερα, παγκοσμίως, συνωνυμο του δοσιλογου-προδότη.

τελος παντων δεν θα κανουμε και μαθημα ιστοριας, και ας μην επεκταθω αλλο γιατι θα βγω πολυ εκτός θέματος, 

απλώς ειπα κατα την γνώμη μου που οφειλεται αυτο το μισος εντος ή εκτος εισαγωγικών που κάποιοι αισθάνονται για την ιδια τους την χώρα, 

Δημοσ.

Ρε συ John, μου κάνει εντύπωση ειλικρινά που βλέπω τόσο μίσος για την Ελλάδα. Πότε πρόλαβες να τη μισήσεις τόσο; Μόλις τέλειωσες το σχολείο, μόλις ξεκινάς τη ζωή σου! 

Τέλος πάντων, καλή τύχη σε ό,τι κάνεις! :)

Πολύ θέλει;

Έχουμε το πιο μπουρδέλο εκπαιδευτικό σύστημα στην Ευρώπη με χαοτική διαφορά μάλιστα.

Τα τελευταία χρόνια έχω νιώσει σε ολόκληρο το πετσί μου αυτό το σάπιο σύστημα αυτής της χώρας.

Και έχω τον κολλητό μου να μου αφηγήτε την ζωή , το κράτος κτλ. στην Σουηδία; 

Πολύ θέλει να την μισήσω; 

Δημοσ.

Έχουμε το πιο μπουρδέλο εκπαιδευτικό σύστημα στην Ευρώπη με χαοτική διαφορά μάλιστα.

Τα τελευταία χρόνια έχω νιώσει σε ολόκληρο το πετσί μου αυτό το σάπιο σύστημα αυτής της χώρας.

Να υποθέσω έχεις εκπονήσει διατριβή στα εκπαιδευτικά συστήματα της υπόλοιπης ευρώπης και το λες αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ θέλει;

Και έχω τον κολλητό μου να μου αφηγήτε την ζωή , το κράτος κτλ. στην Σουηδία; 

Πολύ θέλει να την μισήσω; 

Και πάλι το βρίσκω υπερβολικό τόσο μίσος αλλά οκ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...