sam75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Με όλα τα έξοδα πληρωμένα.Όχι ρεύμα κτλ Ποια έξοδα ακριβώς;
palawiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν διαφωνώ, απλώς λέω ότι ακούς πολλούς που λένε ότι θέλουν και είναι έτοιμοι και κανείς δεν κάνει τίποτα τελικά. Για μένα η διαφορά δεν είναι τα λεφτά και ούτε τόσο καν η σιγουριά. Είναι στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της απασχόλησης, δλδ ότι ως ΔΥ έχεις πολλά μη απτά πλεονεκτήματα, τα οποία στο εξωτερικό ακόμα και στο δημόσιο τομέα δεν τα βρίσκεις. Οπότε προτιμάς τα λίγο και άνετος παρά τα περισσότερα και στην πρέσα. Στο γερμανισταν η πίεση της δουλειάς ξέφυγε από κάθε όριο.Μόνο αν το παίζεις ψυχακιας γλιτώνεις αυτό το βασανιστήριο της πιεσης
Papakaliati Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στο γερμανισταν η πίεση της δουλειάς ξέφυγε από κάθε όριο.Μόνο αν το παίζεις ψυχακιας γλιτώνεις αυτό το βασανιστήριο της πιεσης Πες μου και αλλα. Εχω χρονο να τα ακουσω βλεπεις επειδη στο Γερνανισταν οπως το χαρακτηριζεις οι συνθηκες εργασιας μου ειναι σχεδον ειδυλλιακες. Καθε λεπτο που καθομαι στην δουλεια περα απο τις στανταρ 39 τις παιρνω σε αδεια βλεπεις. Fast forward 3 χρονια και 2 διαφορετικες εταιρειες μετα ποτε δεν εννοιωσα να εχει απο μενα την παραμικρη παραλογη απαιτηση. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2016 από Papakaliati 1
Typhoon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Στο γερμανισταν η πίεση της δουλειάς ξέφυγε από κάθε όριο.Μόνο αν το παίζεις ψυχακιας γλιτώνεις αυτό το βασανιστήριο της πιεσης Ούτε καν ρε συ, στις μεγάλες εταιρίες είναι πάρα πολύ καλές οι συνθήκες, καλύτερες από τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα. Αλλά ακόμα και έτσι δουλεύεις πραγματικά ένα 8ωρο τη μέρα ενώ ως ΔΥ αν είσαι στοιχειωδώς καβαντζωμένος είσαι πολύ πιο άνετος. 3
sam75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εμένα άλλα μου λένε για Γερμανία, συνθήκες ανθρώπινες και τα χρήματα κανονικά. Πες μου και αλλα. Εχω χρονο να τα ακουσω βλεπεις επειδη στο Γερνανισταν οπως το χαρακτηριζεις οι συνθηκες εργασιας μου ειναι σχεδον ειδυλλιακες. Καθε λεπτο που καθομαι στην δουλεια περα απο τις στανταρ 39 τις παιρνω σε αδεια βλεπεις. 3 χρονια πλεον και 2 διαφορετικες εταιριες ποτε δεν εννοιωσα να εχει απο μενα την παραμικρη παραλογη απαιτηση. Καμιά σχέση με Ελλάδα, ειδικά τις γυναίκες τις βοηθάνε στην Γερμανία, αν έχουν και παιδια πιο πολύ. Μας τα λέει φίλος, σε 2 χρόνια γύρισε με Mercedes 2010 μοντέλο.
Papakaliati Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εμένα άλλα μου λένε για Γερμανία, συνθήκες ανθρώπινες και τα χρήματα κανονικά. Καμιά σχέση με Ελλάδα, ειδικά τις γυναίκες τις βοηθάνε στην Γερμανία, αν έχουν και παιδια πιο πολύ. Μας τα λέει φίλος, σε 2 χρόνια γύρισε με Mercedes 2010 μοντέλο. Kαλα αυτο δεν λεει και τιποτα απο μονο του. Mercedes του 10 κανει απο 10 εως 100 χιλιαρικα. Αμα εχεις τα προσοντα και θελεις απλα να δουλεψεις 2 χρονια εξω υπαρχουνε σαφεστατα καλυτερες χωρες για αρπαχτες .
sam75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Kαλα αυτο δεν λεει και τιποτα απο μονο του. Mercedes του 10 κανει απο 10 εως 100 χιλιαρικα. Αμα εχεις τα προσοντα και θελεις απλα να δουλεψεις 2 χρονια εξω υπαρχουνε σαφεστατα καλυτερες χωρες για αρπαχτες . Για εργάτης που είναι δεν λέει κάτι; Εχεις δει πολλούς εργάτες στην Ελλάδα με Mercedes;
Dagobert Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αμα εχεις τα προσοντα και θελεις απλα να δουλεψεις 2 χρονια εξω υπαρχουνε σαφεστατα καλυτερες χωρες για αρπαχτες . Όπως;
Papakaliati Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Όπως; Eλβετια, Λουξεμβουργο comes to mind. Οπως ειπα ομως αμα εχεις τα προσοντα. Σαν ανειδικευτος χωρις πολυ καλα Γερμανικα αδυνατω να πιστεψω οτι θα βγαλεις merceda σε δυο χρονια στην Γερμανια, εκτως αμα μιλαμε οτι θα πας σταλμενος με ετοιμη δουλεια απο συγγενεις που θα σου παρεχουνε και διαμονη, αλλιως ισως μονο κανοντας φρικτη οικονομια . 1
Typhoon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Για εργάτης που είναι δεν λέει κάτι; Εχεις δει πολλούς εργάτες στην Ελλάδα με Mercedes; Νομίζω κάτι έχεις χάσει...στην Ελλάδα περισσότεροι ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί έχουν Mercedes παρά μηχανικοί και δικηγόροι... 3
sam75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω κάτι έχεις χάσει...στην Ελλάδα περισσότεροι ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί έχουν Mercedes παρά μηχανικοί και δικηγόροι...Είσαι παντελώς άσχετος, εργάτης απλός λέμε, στο δρόμο δουλεύει σε έργα εργάτης. Αυτοί που αναφέρεις σε όλο τον κόσμο έχουν χρήμα, έχουν ειδικότητα. Έχεις δουλέψει ποτέ; Eλβετια, Λουξεμβουργο comes to mind. Οπως ειπα ομως αμα εχεις τα προσοντα. Σαν ανειδικευτος χωρις πολυ καλα Γερμανικα αδυνατω να πιστεψω οτι θα βγαλεις merceda σε δυο χρονια στην Γερμανια, εκτως αμα μιλαμε οτι θα πας σταλμενος με ετοιμη δουλεια απο συγγενεις που θα σου παρεχουνε και διαμονη, αλλιως ισως μονο κανοντας φρικτη οικονομια . 1700 καθαρίζει συν 1.000 η γυναίκα του, συν τα επιδόματα για 4 παιδιά.
Typhoon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Είσαι παντελώς άσχετος, εργάτης απλός λέμε, στο δρόμο δουλεύει σε έργα εργάτης. Αυτοί που αναφέρεις σε όλο τον κόσμο έχουν χρήμα, έχουν ειδικότητα. Έχεις δουλέψει ποτέ; Δεν καταλαβαίνω τι σε εξωθησε σε αυτή την προσωπικη επιθεση...λες και ξερεις τι κανω εγω στη ζωή μου... Όπως και να εχει, εγραψες απλως εργάτης, όχι ανειδίκευτος, αλλα ακομα και ετσι τις καλες εποχές υπηρχαν αρκετοι με παλιες Mercedes/BMW σε αυτή τη χωρα.
sam75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι σε εξωθησε σε αυτή την προσωπικη επιθεση...λες και ξερεις τι κανω εγω στη ζωή μου... Όπως και να εχει, εγραψες απλως εργάτης, όχι ανειδίκευτος, αλλα ακομα και ετσι τις καλες εποχές υπηρχαν αρκετοι με παλιες Mercedes/BMW σε αυτή τη χωρα. ΟΚ φίλε
defacer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Κόσμος χώρισε, έκανε, έρανε, αλλά κανείς δεν άφησε την καρέκλα του να δοκιμάσει έξω. Αν το κάνει ο φίλος σου, γράψτο γιατί θα είναι για μένα η πρώτη φορά που το βλέπω. Γιατί να αφήσουν τον σίγουρο μισθό και να τρέχουν στην αλλοδαπή με βάρκα την ελπίδα; Απλή λογική. Εγώ ξέρω τέτοια περίπτωση και μάλιστα 2x -- ίσως θα μπορούσα να βάλω και τον εαυτό μου μέσα γιατί επίσης 2x αισθανόμουν απόλυτη σιγουριά στο εργασιακό παρότι όχι ΔΥ. Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις μιλάμε για σενάριο βρίσκουμε όμορφα και ωραία δουλειά και πριν μπείς στο αεροπλάνο έχουν μπει οι υπογραφές.
kleo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 αν φτάσαμε στο σημείο ΔΥ να θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πάρα πολυ σοβαρά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα