dollyyy19 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Γουστάρωωωω !! Που υπογράφω ? Του χρόνου έχω υπολογίσει ότι με τον έναν ή άλλο τρόπο θα μου φέυει προς το κράτος το 60-65% των κερδών μου ως Ελ. επαγγελματίας. Σε λίγο δε θα μιλάμε για βουλγάρικα μπλοκάκια αλλά για Γερμανικά. εισαι ελ.επ. στην ελλαδα,και γραφεις οτι του χρονου θα δινεις 65% στο κρατος ;;;δλδ σημερα,ποσο νομιζεις οτι ειναι;λιγοτερα;
palawiaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πουθενά δεν θα είσαι βασιλιάς.Κομμάτια αναλώσιμου κρέατος είμαστε.Είτε Ελλάδα είτε Γερμανία.Μόλις κάνεις το λάθος σε πετανε έξω χωρίς δεύτερο λόγο.Ισχύει παντού.
Papakaliati Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πουθενά δεν θα είσαι βασιλιάς.Κομμάτια αναλώσιμου κρέατος είμαστε.Είτε Ελλάδα είτε Γερμανία.Μόλις κάνεις το λάθος σε πετανε έξω χωρίς δεύτερο λόγο.Ισχύει παντού. Οπα ρε Βασιλακη Καιλα, χαλαρωσε λιγο. Αμα αυτος ειναι ο φοβος σου, μαθε να κανεις καλα την δουλεια σου, και τα λεμε αμα εισαι αναλωσιμο κρεας η οχι. 3
palawiaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σειρά εγώ αυτό που ήταν να κάνω το έκανα.ζπουτσαμ όλα τώρα.Αν θες και αποδείξεις ευχαρίστως. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από palawiaris
sam75 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πουθενά δεν θα είσαι βασιλιάς.Κομμάτια αναλώσιμου κρέατος είμαστε.Είτε Ελλάδα είτε Γερμανία.Μόλις κάνεις το λάθος σε πετανε έξω χωρίς δεύτερο λόγο.Ισχύει παντού... Συμφωνώ οκ αλλά τουλάχιστον έξω έχεις κάποιες ευκαιρίες, εμένα φίλε μου έκανε μείωση από 1200 στα 800 και δουλεύω πιο πολλές ώρες, μιλάμε είναι κλέφτες όλοι εδώ. Οπα ρε Βασιλακη Καιλα, χαλαρωσε λιγο. Αμα αυτος ειναι ο φοβος σου, μαθε να κανεις καλα την δουλεια σου, και τα λεμε αμα εισαι αναλωσιμο κρεας η οχι. Οσο καλά και να κάνεις την δουλειά... Στην Ελλάδα δεν εκτιμά κάνεις τίποτα. 2
LongTom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα με τα 40-50% φορολογία. Εφόσον το Κράτος και οι Υπηρεσίες δουλεύουν, πληρώνεις στο τέλος λιγότερα από ότι σε μια χώρα με μικρότερη φορολογία. Δηλαδή δεν θα χρειαστείς να πληρώσεις ιδιωτικά σχολεία-φροντιστήρια, δεν θα χρειαστεί να πας σε ιδιώτη γιατρό γιατί ο δημόσιος-επιδοτούμενος είναι ικανός(φυσικά το φακελάκι είναι ιστορίες-φαινόμενο μπανανίας),δεν θα χρειαστείς να καταφεύγεις σε ιδιώτη λογιστή τόσο συχνά επειδή η Εφορία δουλεύει σωστά, δεν θα πάρεις δικηγόρο για να ξεμπλέξεις από λάθος της γραφειοκρατίας κ.ο.κ. Όλα αυτά που πλήρωνα-έβλεπα Ελλάδα δεν ισχύουν εδώ, ιδίως στην Δανία το σύστημα είναι ακόμη πιο streamlined και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να δίνω τόσα σε φόρους. Ξέρω ότι σε βάθος δεκαετίας θα γλιτώσω πολλά περισσότερα από ότι εάν ήταν 20-30% η φορολογία μου και είχα να κάμω με ένα ανίκανο(ΕΛ) ή αδύναμο/ανύπαρκτο(ΗΠΑ) Κράτος. Αυτά από έναν τύπο της μέσης εισοδηματικής κλίμακας, φυσικά εάν ο μισθός σου είναι κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ντόλαρς/έτος π.χ. στο Murica, εκεί σε τσούζει η Ευρωπαϊκή φορολογία και δεν θέλεις, για τους περισσότερους όμως είναι προτιμότερο αυτό που περιγράφω. Πουθενά δεν θα είσαι βασιλιάς.Κομμάτια αναλώσιμου κρέατος είμαστε.Είτε Ελλάδα είτε Γερμανία.Μόλις κάνεις το λάθος σε πετανε έξω χωρίς δεύτερο λόγο.Ισχύει παντού. Γερμανία εάν δουλεύεις σε κανονικό μέρος, όχι στην ταβέρνα του Λαζό-Ελ λαμόγιου Μήτσεν που σε έχει full-time και πληρώνεσαι σαν part-time, ζεις αξιοπρεπώς. Σε πετάνε έξω παντού στον κόσμο εάν κάνεις μαλακίες. Το ΕΛ φαινόμενο του κομματόσκυλου που χώθηκε σε Δημόσιο-Ιδιώτη και ξύνεται δεν το βρίσκεις στην Ευρώπη(τουλάχιστον όχι στην καθημερινότητα,υπάρχουν και εκεί νεποτισμοί με διάφορα ωραία). 4
moure Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πάντως είναι λυπηρό ότι έχουμε γίνει σαν τις Φιλλιπινες και συνεχώς νέοι άνθρωποι φεύγουν έξω. Αυτό θα μας κοστίσει πολυ τα επόμενα χρόνια . Δεν κρίνω αυτούς που φεύγουν,ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για τη ζωή του και εγώ αν δεν την παλεψω μπορεί να φύγω. Πάντως ξέρω πολλούς που πήγαν Γερμανία και γύρισαν πίσω γιατί δεν την πάλευαν αντίθετα ελάχιστους που πήγαν σε άλλες χώρες και δεν άντεξαν .
sam75 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα με τα 40-50% φορολογία. Εφόσον το Κράτος και οι Υπηρεσίες δουλεύουν, πληρώνεις στο τέλος λιγότερα από ότι σε μια χώρα με μικρότερη φορολογία. Δηλαδή δεν θα χρειαστείς να πληρώσεις ιδιωτικά σχολεία-φροντιστήρια, δεν θα χρειαστεί να πας σε ιδιώτη γιατρό γιατί ο δημόσιος-επιδοτούμενος είναι ικανός(φυσικά το φακελάκι είναι ιστορίες-φαινόμενο μπανανίας),δεν θα χρειαστείς να καταφεύγεις σε ιδιώτη λογιστή τόσο συχνά επειδή η Εφορία δουλεύει σωστά, δεν θα πάρεις δικηγόρο για να ξεμπλέξεις από λάθος της γραφειοκρατίας κ.ο.κ. Όλα αυτά που πλήρωνα-έβλεπα Ελλάδα δεν ισχύουν εδώ, ιδίως στην Δανία το σύστημα είναι ακόμη πιο streamlined και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να δίνω τόσα σε φόρους. Ξέρω ότι σε βάθος δεκαετίας θα γλιτώσω πολλά περισσότερα από ότι εάν ήταν 20-30% η φορολογία μου και είχα να κάμω με ένα ανίκανο(ΕΛ) ή αδύναμο/ανύπαρκτο(ΗΠΑ) Κράτος. Αυτά από έναν τύπο της μέσης εισοδηματικής κλίμακας, φυσικά εάν ο μισθός σου είναι κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ντόλαρς/έτος π.χ. στο Murica, εκεί σε τσούζει η Ευρωπαϊκή φορολογία και δεν θέλεις, για τους περισσότερους όμως είναι προτιμότερο αυτό που περιγράφω. Γερμανία εάν δουλεύεις σε κανονικό μέρος, όχι στην ταβέρνα του Λαζό-Ελ λαμόγιου Μήτσεν που σε έχει full-time και πληρώνεσαι σαν part-time, ζεις αξιοπρεπώς. Σε πετάνε έξω παντού στον κόσμο εάν κάνεις μαλακίες. Το ΕΛ φαινόμενο του κομματόσκυλου που χώθηκε σε Δημόσιο-Ιδιώτη και ξύνεται δεν το βρίσκεις στην Ευρώπη(τουλάχιστον όχι στην καθημερινότητα,υπάρχουν και εκεί νεποτισμοί με διάφορα ωραία). Αρα αν δουλευεις σε Γερμανικη Εταιρια παραδειγμα οδηγος εισαι μια χαρα,σωστα ; Εννοειται οτι σε ταβερνα θα σε κλεψει και στην Ελλαδα τα ιδια κανουν..
palawiaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα με τα 40-50% φορολογία. Εφόσον το Κράτος και οι Υπηρεσίες δουλεύουν, πληρώνεις στο τέλος λιγότερα από ότι σε μια χώρα με μικρότερη φορολογία. Δηλαδή δεν θα χρειαστείς να πληρώσεις ιδιωτικά σχολεία-φροντιστήρια, δεν θα χρειαστεί να πας σε ιδιώτη γιατρό γιατί ο δημόσιος-επιδοτούμενος είναι ικανός(φυσικά το φακελάκι είναι ιστορίες-φαινόμενο μπανανίας),δεν θα χρειαστείς να καταφεύγεις σε ιδιώτη λογιστή τόσο συχνά επειδή η Εφορία δουλεύει σωστά, δεν θα πάρεις δικηγόρο για να ξεμπλέξεις από λάθος της γραφειοκρατίας κ.ο.κ. Γράφω για Γερμανία,δεν ξέρω από Δανία: Αν νομίζεις ότι και εκεί δεν θα χρειαστείς φροντιστήρια,να πλερώσεις υπηρεσίες γιατρών και δικηγόρων γελάστηκες πολύ.Και ναι ούτε η εφορία τους δουλεύει σωστά. Ο γερμανός εκμεταλεύεται πάρα μα πάρα πολύ το "συγνώμη κύριε,κάναμε λάθος".Και θα πρέπει να τρέξεις να βρει την λύση μετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εννοείς μήπως ότι αν πάθεις ζημιά στο αυτοκίνητο λόγω του χαλασμένου άσφαλτου,θα σε αποζημιώσει το κράτος; Όχι. Εννοώ την επιδιόρθωση ή ανακατασκευή του δρόμου σε περίπτωση ζημιάς. Δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα με τα 40-50% φορολογία. Εφόσον το Κράτος και οι Υπηρεσίες.... Δανία Ίσως να δεχόμουν καλύτερα τον προσηλυτισμό αν η εν λόγω χώρα δεν είχε κλέψει τους πρόσφυγες Κομμάτια αναλώσιμου κρέατος είμαστε.Είτε Ελλάδα είτε Γερμανία. Στη Ν. Αφρική να δεις τι κομμάτι κρέας είσαι. Αναλώσιμο και .... νεκρό!
LongTom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ίσως να δεχόμουν καλύτερα τον προσηλυτισμό αν η εν λόγω χώρα δεν είχε κλέψει τους πρόσφυγες λαθρομετανάστες Λολ φιξτ. Ναι,όντως, έχει ανάγκη η Δανία από προσηλυτισμό και παπάντζες για να φανεί ότι τα πάει καλά και είναι ικανή να παρέχει στους πολίτες της... Όσο για την ιστορία με τους λαθρό, ήταν απλά μήνυμα ότι ο τζάμπας τελείωσε και πρέπει να βρουν αλλού να βολευτούν.Όπως και έγινε με πτώση των εισερχομένων... 1
Ψιτ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 ^ΛοΛ^ Το άστρο σου έχει διαφορετικό χρώμα, δε σημαίνει πως δεν έχεις ένα. 1
Unabomber Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 16k μαζεψαν μονο..... Δανία: Αστείο το ποσό που κατέσχεσαν οι αρχές από πρόσφυγες και μετανάστες βάσει αμφιλεγόμενου νόμου http://www.amna.gr/articlep/129868/Dania:-Asteio-to-poso-pou-kateschesan-oi-arches-apo-prosfuges-kai-metanastes-basei-amfilegomenou-nomou 1
palawiaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 triapoulakiakathontan από το να κάθεσαι και να γράφεις μλκς, απόδειξε το αντίθετο
LongTom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 ^ΛοΛ^ Το άστρο σου έχει διαφορετικό χρώμα, δε σημαίνει πως δεν έχεις ένα. 16k μαζεψαν μονο..... Δανία: Αστείο το ποσό που κατέσχεσαν οι αρχές από πρόσφυγες και μετανάστες βάσει αμφιλεγόμενου νόμου http://www.amna.gr/articlep/129868/Dania:-Asteio-to-poso-pou-kateschesan-oi-arches-apo-prosfuges-kai-metanastes-basei-amfilegomenou-nomou Ποτέ δεν πίστεψαν ότι θα βγάλουν λεφτά από αυτό... Απλό και ξεκάθαρο μήνυμα ήταν και κοίτα να δεις...δούλεψε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα