Alex-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Με τι πλένεστε μαλλια και σωμα; είστε τύποι παλιάς σχολής με σαπούνια; αφρολουτρο και αγιος ο θεός; είναι τεράστιο θέμα και πιστευω αρκετά ενδιαφέρον.
Θεkλα Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ανοιγεις μεγάλο θέμα. Και με τα 2. Αφρόλουτρο για μαλλια / δυσκολες για το σαπουνι περιοχες. Σαπουνι για τα υπόλοιπα (και τα μαλλιά ενιοτε). Αφρόλουτρο μονο οταν το σαπουνι τελειώνει / εχει λεπτυνει εκνευριστικα. Δε βλέπω μεγαλα πλεονεκτηματσ στο αφρόλουτρο. Αν μπορούσα, μονο σαπούνι. Α ναι. Το γ$#×_&:# το σαπουνι αφηνει καταλοιπα - μερικά τουλαχιστον. Σημαντικο αν πλενεις μπανιο μόνος σου.
elenit24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τα μαλλιά τα λούζω πάντα με σαμπουάν,Το σώμα είναι ανάλογα τι έχω εύκαιρα,έχω και σαπούνι και αφρόλουτρο,αλλά το σαπούνι μου την δίνει που κάνει το δέρμα σαν να κολλάει οταν είναι βρεγμένο αφου το ξεβγάζω,δεν ξέρω για εσάς.Αλλά το χρησιμοποιώ αραιά και που,επίσης είναι και πιο οικονομικό,και ξοδέυεις λεφτά σε καθαριστικά για το μπάνιο μετά
j0hnn1e Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Με τι πλένεστε μαλλια και σωμα; είστε τύποι παλιάς σχολής με σαπούνια; αφρολουτρο και αγιος ο θεός; είναι τεράστιο θέμα και πιστευω αρκετά ενδιαφέρον. Γιαυτό αποφάσισα οτι επειδή το δίλημμα είναι μεγάλο, νερό σκέτο. Καμιά φορά κάνω και μπάνιο χωρίς νερό. 10
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Στο σώμα σαπούνι πλάκα. Στα μαλλιά σαμπουάν. Για να πλυθεί το κεφάλι και τα μαλλιά με σαπούνι, μόνο αν ήμουν σχεδόν καραφλός θα γινόταν αυτό. 1
McNerd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τεράστιο θέμα, γιγάντιο. Σαμπουάν στο μαλλί και αφρόλουτρο στα υπόλοιπα. 2 συσκευασίες μόνο, και καθαρές συνθήκες γύρω από τη ντουζιέρα. Θες να κάνεις μπάνιο αλλού; Τα πετάς στη τσάντα με μια πετσέτα και έφυγες.
torq Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σαμπουάν για το κεφάλι και σαπούνι για το σώμα. Απορώ πως μερικοί χρησιμοποιούν αφρόλουτρο. Πρέπει να ρίχνεις νερό για μια ώρα για να φύγει. Έχεις την αίσθηση ότι κολλάει.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τεράστιο θέμα, γιγάντιο. Σαμπουάν στο μαλλί και αφρόλουτρο στα υπόλοιπα. 2 συσκευασίες μόνο, και καθαρές συνθήκες γύρω από τη ντουζιέρα. Θες να κάνεις μπάνιο αλλού; Τα πετάς στη τσάντα με μια πετσέτα και έφυγες. αυτο βασικα. το σαπουνι που αφηνεις στη ντουζιερα/σαπουνοθηκη τα κανει ολα μ....
thant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 είναι τεράστιο θέμα και πιστευω αρκετά ενδιαφέρον. Τιτανοτεράστιο το θέμα, προβλέπω ξενύχτι... Λούζομαι και κάνω μπάνιο με τριλ!!! 1
Alex-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τιτανοτεράστιο το θέμα, προβλέπω ξενύχτι... Λούζομαι και κάνω μπάνιο με τριλ!!! tide καλυτερο 1
V for Vagelis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τεράστιο θέμα, γιγάντιο. Σαμπουάν στο μαλλί και αφρόλουτρο στα υπόλοιπα. 2 συσκευασίες μόνο, και καθαρές συνθήκες γύρω από τη ντουζιέρα. Θες να κάνεις μπάνιο αλλού; Τα πετάς στη τσάντα με μια πετσέτα και έφυγες. Αποφεύγεις και άβολες παρεξηγήσεις... :ρ
LongTom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Με ειδικό σαμπουάν το σώμα-"μαλλί"(που λέει ο λόγος,aka κασίδα) που συνέστησε ο δερματολόγος, ότι άλλο χρησιμοποίησα με προκαλούσε είτε λιπαρότητα είτε εξανθήματα.... Ακριβό, αλλά έχω βρει την χαρά μου. Γιαυτό αποφάσισα οτι επειδή το δίλημμα είναι μεγάλο, νερό σκέτο. Καμιά φορά κάνω και μπάνιο χωρίς νερό. Αμμοβολή; 1
alexia27 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σαμπουάν και αφρόλουτρο για το σώμα... Εχω ένα που μυρίζει καρύδα... Ααααχ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα