Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι πλένεστε μαλλια και σωμα; είστε τύποι παλιάς σχολής με σαπούνια; αφρολουτρο και αγιος ο θεός; είναι τεράστιο θέμα και πιστευω αρκετά ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Ανοιγεις μεγάλο θέμα.

Και με τα 2. Αφρόλουτρο για μαλλια / δυσκολες για το σαπουνι περιοχες. Σαπουνι για τα υπόλοιπα (και τα μαλλιά ενιοτε).

Αφρόλουτρο μονο οταν το σαπουνι τελειώνει / εχει λεπτυνει εκνευριστικα.

Δε βλέπω μεγαλα πλεονεκτηματσ στο αφρόλουτρο. Αν μπορούσα, μονο σαπούνι.

Α ναι. Το γ$#×_&:# το σαπουνι αφηνει καταλοιπα - μερικά τουλαχιστον. Σημαντικο αν πλενεις μπανιο μόνος σου.

Δημοσ.

Τα μαλλιά τα λούζω πάντα με σαμπουάν,Το σώμα είναι ανάλογα τι έχω εύκαιρα,έχω και σαπούνι και αφρόλουτρο,αλλά το σαπούνι μου την δίνει που κάνει το δέρμα σαν να κολλάει οταν είναι βρεγμένο αφου το ξεβγάζω,δεν ξέρω για εσάς.Αλλά το χρησιμοποιώ αραιά και που,επίσης είναι και πιο οικονομικό,και ξοδέυεις λεφτά σε καθαριστικά για το μπάνιο μετά  :-D  :-D

Δημοσ.

Με τι πλένεστε μαλλια και σωμα; είστε τύποι παλιάς σχολής με σαπούνια; αφρολουτρο και αγιος ο θεός; είναι τεράστιο θέμα και πιστευω αρκετά ενδιαφέρον.

Γιαυτό αποφάσισα οτι επειδή το δίλημμα είναι μεγάλο, νερό σκέτο.

Καμιά φορά κάνω και μπάνιο χωρίς νερό.

• Like 10
Δημοσ.

Στο σώμα σαπούνι πλάκα. Στα μαλλιά σαμπουάν. Για να πλυθεί το κεφάλι και τα μαλλιά με σαπούνι, μόνο αν ήμουν σχεδόν καραφλός θα γινόταν αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Τεράστιο θέμα, γιγάντιο.

Σαμπουάν στο μαλλί και αφρόλουτρο στα υπόλοιπα. 2 συσκευασίες μόνο, και καθαρές συνθήκες γύρω από τη ντουζιέρα. Θες να κάνεις μπάνιο αλλού; Τα πετάς στη τσάντα με μια πετσέτα και έφυγες.

Δημοσ.

Σαμπουάν για το κεφάλι και σαπούνι για το σώμα.

Απορώ πως μερικοί χρησιμοποιούν αφρόλουτρο. Πρέπει να ρίχνεις νερό για μια ώρα για να φύγει. Έχεις την αίσθηση ότι κολλάει.

Δημοσ.

Τεράστιο θέμα, γιγάντιο.

Σαμπουάν στο μαλλί και αφρόλουτρο στα υπόλοιπα. 2 συσκευασίες μόνο, και καθαρές συνθήκες γύρω από τη ντουζιέρα. Θες να κάνεις μπάνιο αλλού; Τα πετάς στη τσάντα με μια πετσέτα και έφυγες.

αυτο βασικα. το σαπουνι που αφηνεις στη ντουζιερα/σαπουνοθηκη τα κανει ολα μ....

Δημοσ.

είναι τεράστιο θέμα και πιστευω αρκετά ενδιαφέρον.

Τιτανοτεράστιο το θέμα, προβλέπω ξενύχτι...

Λούζομαι και κάνω μπάνιο με τριλ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τιτανοτεράστιο το θέμα, προβλέπω ξενύχτι...

Λούζομαι και κάνω μπάνιο με τριλ!!!

tide καλυτερο

• Like 1
Δημοσ.

Τεράστιο θέμα, γιγάντιο.

Αποφεύγεις και άβολες παρεξηγήσεις... :ρ

Δημοσ.

Με ειδικό σαμπουάν το σώμα-"μαλλί"(που λέει ο λόγος,aka κασίδα) που συνέστησε ο δερματολόγος, ότι άλλο χρησιμοποίησα με προκαλούσε είτε λιπαρότητα είτε εξανθήματα....

Ακριβό, αλλά έχω βρει την χαρά μου.

Γιαυτό αποφάσισα οτι επειδή το δίλημμα είναι μεγάλο, νερό σκέτο.

Καμιά φορά κάνω και μπάνιο χωρίς νερό.

Αμμοβολή;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...