McNerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σαμπουάν και αφρόλουτρο για το σώμα... Εχω ένα που μυρίζει καρύδα... Ααααχ... ααααχ... 3
tehAllantin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 απο τη στιγμή που έκανα μπάνιο με τα σαπούνια που φτιάχνει η θεία μου με φυσικά έλαια και φυσικά αιθέρια έλαια κλπ, δεν υπάρχει γυρισμός. Η ΑΠΟΛΥΤΗ αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω θέμα, τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Το σημαντικό για μένα είναι το σφουγγάρι, δεν μπορώ να μη χρησιμοποιώ και μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι δεν χρησιμοποιούν!
LongTom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω θέμα, τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Το σημαντικό για μένα είναι το σφουγγάρι, δεν μπορώ να μη χρησιμοποιώ και μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι δεν χρησιμοποιούν! Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ λόγω του ειδικού "σαπουνιού", ο δερματολόγος συμβούλεψε ότι είναι καλύτερα με το χέρι. Ξέρω κοπέλα που το δέρμα της είχε "εξανθήματα" λόγω σφουγγαριών, είχε πολύ ευαίσθητο δέρμα και η συντριπτική πλειοψηφία των σφουγγαριών της προκαλούσαν προβλήματα.Έτσι έπαψε να χρησιμοποιεί. Φυσικά υπάρχουν και μορφές που απλά κάθονται κάτω από το ντους και λένε "πλύθηκα"... Άλλη κατηγορία αυτοί. 1
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ λόγω του ειδικού "σαπουνιού", ο δερματολόγος συμβούλεψε ότι είναι καλύτερα με το χέρι. Ξέρω κοπέλα που το δέρμα της είχε "εξανθήματα" λόγω σφουγγαριών, είχε πολύ ευαίσθητο δέρμα και η συντριπτική πλειοψηφία των σφουγγαριών της προκαλούσαν προβλήματα.Έτσι έπαψε να χρησιμοποιεί. Φυσικά υπάρχουν και μορφές που απλά κάθονται κάτω από το ντους και λένε "πλύθηκα"... Άλλη κατηγορία αυτοί. Το μου φαίνεται περίεργο που έγραψα είναι καθαρά προσωπική άποψη, επειδή ίσως εγώ έχω συνηθίσει έτσι. Μπορεί να είναι και καλύτερα -σωστότερο χωρίς, δεν ξέρω!
Alex-V Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Με το σφουγγαρι, κανεις απολεπιση το δερμα σου, το οποιο δεν κανει να γινεται καθε μερα. Αν βαζεις καθε μερα σφουγγαρι το καταστρεφεις. Επισης, καποιοι εχουν προβληματα λογω ευαισθητου δερματος. Προσωπικα, και εγω με το χερι. Μια στο τοσο σφουγγαρι. 1
txcellas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ανάλογα το δέρμα και το κατάλληλο σαπούνι. Πήρα ένα από φαρμακείο κ βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά. Ένα του koree Σαμπουάν και αφρόλουτρο για το σώμα... Εχω ένα που μυρίζει καρύδα... Ααααχ... Μμμμμμμ... τι φοράς μωράκι μ;
Haldol Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το σαπούνι μου δίνει μία αίσθηση "τριξίματος" - "κολλήματος" που δε μου αρέσει καθόλου. Οπότε ανήκω κι εγώ στην πλέμπα που χρησιμοποιεί σαμπουάν + αφρόλουτρο. Α και πάντα γερό τρίψιμο με ζόρικο σφουγγάρι, λούφα ή κάτι παρόμοιο. Εάν δε τριφτώ καλά δε νιώθω καθαρός. Το επόμενο στάδιο μετά από το δικό μου τρίψιμο είναι αυτό με 36άρι σμυριδόπανο. Άμα είναι να κάνω μπάνιο με το χέρι (ή με φλώρικο σφουγγάρι) δε κάνω και καθόλου. 2
thant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ρε εσείς που κάνετε μπάνιο με το χερι καθαρίζεστε το ίδιο καλα σαν να είχατε σφουγγάρι? και εγω ειμαι οπως ο απο πάνω... αν το σφουγγάρι δεν ειναι σαν γυαλόχαρτο δεν αισθάνομαι καθαρος.
txcellas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ρε εσείς που κάνετε μπάνιο με το χερι καθαρίζεστε το ίδιο καλα σαν να είχατε σφουγγάρι? και εγω ειμαι οπως ο απο πάνω... αν το σφουγγάρι δεν ειναι σαν γυαλόχαρτο δεν αισθάνομαι καθαρος. Ισχύει! Αν δεν γρατζουναει δεν καθαριζει 1
sargio01 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι με το χέρι, μπαίνει και δάχτυλο! :mrgreen: (μια φορά είχα ξεχάσει να πάρω το σφουγγάρι σε διακοπές και παραλίγο να μου κάνω έρωτα ) 3
~mxls~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το σαπούνι μου δίνει μία αίσθηση "τριξίματος" - "κολλήματος" που δε μου αρέσει καθόλου. Οπότε ανήκω κι εγώ στην πλέμπα που χρησιμοποιεί σαμπουάν + αφρόλουτρο. Το ακριβως αντίθετο. Ένα καλό σαπούνι σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι "στεγνός" μετά την πετσέτα. Δοκίμασε κάποιο άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα