Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαμπουάν και αφρόλουτρο για το σώμα... Εχω ένα που μυρίζει καρύδα... Ααααχ...

ααααχ...

• Like 3
Δημοσ.

απο τη στιγμή που έκανα μπάνιο με τα σαπούνια που φτιάχνει η θεία μου με φυσικά έλαια και φυσικά αιθέρια έλαια κλπ, δεν υπάρχει γυρισμός. Η ΑΠΟΛΥΤΗ αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας :P

Δημοσ.

Δεν έχω θέμα, τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Το σημαντικό για μένα είναι το σφουγγάρι, δεν μπορώ να μη χρησιμοποιώ και μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι δεν χρησιμοποιούν!

Δημοσ.

Δεν έχω θέμα, τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Το σημαντικό για μένα είναι το σφουγγάρι, δεν μπορώ να μη χρησιμοποιώ και μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι δεν χρησιμοποιούν!

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ λόγω του ειδικού "σαπουνιού", ο δερματολόγος συμβούλεψε ότι είναι καλύτερα με το χέρι.

Ξέρω κοπέλα που το δέρμα της είχε "εξανθήματα" λόγω σφουγγαριών, είχε πολύ ευαίσθητο δέρμα και η συντριπτική πλειοψηφία των σφουγγαριών της προκαλούσαν προβλήματα.Έτσι έπαψε να χρησιμοποιεί.

Φυσικά υπάρχουν και μορφές που απλά κάθονται κάτω από το ντους και λένε "πλύθηκα"...

Άλλη κατηγορία αυτοί. :P

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ λόγω του ειδικού "σαπουνιού", ο δερματολόγος συμβούλεψε ότι είναι καλύτερα με το χέρι.

Ξέρω κοπέλα που το δέρμα της είχε "εξανθήματα" λόγω σφουγγαριών, είχε πολύ ευαίσθητο δέρμα και η συντριπτική πλειοψηφία των σφουγγαριών της προκαλούσαν προβλήματα.Έτσι έπαψε να χρησιμοποιεί.

Φυσικά υπάρχουν και μορφές που απλά κάθονται κάτω από το ντους και λένε "πλύθηκα"...

Άλλη κατηγορία αυτοί. :P

Το μου φαίνεται περίεργο που έγραψα είναι καθαρά προσωπική άποψη, επειδή ίσως εγώ έχω συνηθίσει έτσι. Μπορεί να είναι και καλύτερα -σωστότερο χωρίς, δεν ξέρω!

Δημοσ.

Με το σφουγγαρι, κανεις απολεπιση το δερμα σου, το οποιο δεν κανει να γινεται καθε μερα. Αν βαζεις καθε μερα σφουγγαρι το καταστρεφεις. Επισης, καποιοι εχουν προβληματα λογω ευαισθητου δερματος. Προσωπικα, και εγω με το χερι. Μια στο τοσο σφουγγαρι.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα το δέρμα και το κατάλληλο σαπούνι. Πήρα ένα από φαρμακείο κ βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά. Ένα του koree

Σαμπουάν και αφρόλουτρο για το σώμα... Εχω ένα που μυρίζει καρύδα... Ααααχ...

Μμμμμμμ... τι φοράς μωράκι μ; :P

Δημοσ.

Το σαπούνι μου δίνει μία αίσθηση "τριξίματος" - "κολλήματος" που δε μου αρέσει καθόλου. Οπότε ανήκω κι εγώ στην πλέμπα που χρησιμοποιεί σαμπουάν + αφρόλουτρο.

Α και πάντα γερό τρίψιμο με ζόρικο σφουγγάρι, λούφα ή κάτι παρόμοιο. Εάν δε τριφτώ καλά δε νιώθω καθαρός. Το επόμενο στάδιο μετά από το δικό μου τρίψιμο είναι αυτό με 36άρι σμυριδόπανο. Άμα είναι να κάνω μπάνιο με το χέρι (ή με φλώρικο σφουγγάρι) δε κάνω και καθόλου.

:P 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε εσείς που κάνετε μπάνιο με το χερι καθαρίζεστε το ίδιο καλα σαν να είχατε σφουγγάρι?

και εγω ειμαι οπως ο απο πάνω... αν το σφουγγάρι δεν ειναι σαν γυαλόχαρτο δεν αισθάνομαι καθαρος.

Δημοσ.

Ρε εσείς που κάνετε μπάνιο με το χερι καθαρίζεστε το ίδιο καλα σαν να είχατε σφουγγάρι?

και εγω ειμαι οπως ο απο πάνω... αν το σφουγγάρι δεν ειναι σαν γυαλόχαρτο δεν αισθάνομαι καθαρος.

Ισχύει! Αν δεν γρατζουναει δεν καθαριζει

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι με το χέρι, μπαίνει και δάχτυλο! :ph34r: :mrgreen: :mrgreen:

(μια φορά είχα ξεχάσει να πάρω το σφουγγάρι σε διακοπές και παραλίγο να μου κάνω έρωτα :P)

• Like 3
Δημοσ.

Το σαπούνι μου δίνει μία αίσθηση "τριξίματος" - "κολλήματος" που δε μου αρέσει καθόλου. Οπότε ανήκω κι εγώ στην πλέμπα που χρησιμοποιεί σαμπουάν + αφρόλουτρο.

Το ακριβως αντίθετο.

Ένα καλό σαπούνι σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι "στεγνός" μετά την πετσέτα.

Δοκίμασε κάποιο άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...