Dantε Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εχω 4 σκληρους(2 Black,1 Blue,1 Seagate) και 1 sdd. Επειδη εχω μονο 4 υποδοχες τροφοσοδιας sata απο το τροφοδοτικο και γενικα επειδη ειναι κοντα οι σκληροι και γινεται πανικος με τα καλωδια παραγγειλα ενα τετοιο http://www.ebay.com/itm/381691610003?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Απο θεμα ρευματος δεν νομιζω να εχει προβλημα,μιας και διαβασα οτι το molex δινει μεχρι 11Α και 4 hdd+1 ssd δε νομιζω να τραβανε πανω απο 5Α. Διαβασα ομως οτι παιζει ο sdd να εχει θεμα μιας και με το μετατροπεα αυτο δε δινει η sata 3.3V ,αφου δεν εχει το Molex. Επισης στο startup ,τραβανε 2-3Α οι σκληροι(τραβανε τοσο οντως?) οποτε παιζει να τραβηξει παραπανω ρευμα απο οσο μπορει να δωσει το molex. Ειναι υπαρκτα αυτα τα θεματα? Θα εχω εν ολιγοις θεμα με τετοιο μετατροπεα?
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Γιατί δεν βάζεις τους 3 με το molex και σκέτο τον SSD......
Dantε Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Περισσευει ενας μετα. Σκεφτηκα μπας και βαλω τους 4 με το μετατροπεα και βαλω τον ssd πανω μαζι με το dvd με κανονικο sata καλωδιο. Αλλα και παλι,αν τραβανε 3Α στην εκκινηση μπορει να υπαρχει θεμα. Γνωριζει κανεις τι παιζει εδω?τραβανε οντως τοσο?
pano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα