TechnoV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αλλη μητρικη-επεξεργαστη και ssd σου προτειναν ολοι και αλλα πηρες..ΟΟΟΟΟΚ.. άλλαξα μπάτζετ ρε φίλε. που το κακό;
life is music Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τεσπα εσύ αποφασιζεις μεγια πάντως ThechnoV το κουτί π σ πρωτηνα και την κάρτα όμως να τα κοιταξεις!!
Kostas.karras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 άλλαξα μπάτζετ ρε φίλε. που το κακό; καποιες κακες επιλογες.
TechnoV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 καποιες κακες επιλογες. όπως; πες μου την γνώμη σου. Τεσπα εσύ αποφασιζεις μεγια πάντως ThechnoV το κουτί π σ πρωτηνα και την κάρτα όμως να τα κοιταξεις!! κάρτα λέω να πάω σε rx 460.
Kostas.karras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 μητρικη... σε μια απο αυτες... http://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=7397772%2C7397741%2C7944805 ssd προτιμησε τον ocz παρα τον 750 evo ram: Αν πας σε ASROCK μητρικη αυτη: http://www.skroutz.gr/s/6760871/Kingston-ValueRAM-8GB-DDR4-2133MHz-KVR21N15D8-8.html στην asus αυτη :http://www.skroutz.gr/s/8650370/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FB2-8.html τροφοδοτικο:http://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=417911%2C2853427 1
life is music Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 όπως; πες μου την γνώμη σου. κάρτα λέω να πάω σε rx 460. θα σ πω κατι ομως σε περιπτωση π παρεις την μιτρικη και δεν την ανοιξεις μπορεις να πας και να την αλλαξεις οπως και τον ssd και να παρεις αυτα π σ πρωταθηκαν οπως και γ το τροφοδοτικο ........τωρα γ την καρτα π λες προχωρας αφοβα!!
AllNatural Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μια ερωτηση παιδια επειδη σιγουρα κατι παραπανω ξερετε και απο μενα γιατι θεωρειτε κακη την επιλογη της gigabyte που χε διαλεξει ο δημιουργος ρου τοπικ. Ρωταω επειδη ειχα ψιλοκαταληξει και γω σε αυτη και με ενδιαφερει. Ευχαριστω
TechnoV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 θα σ πω κατι ομως σε περιπτωση π παρεις την μιτρικη και δεν την ανοιξεις μπορεις να πας και να την αλλαξεις οπως και τον ssd και να παρεις αυτα π σ πρωταθηκαν οπως και γ το τροφοδοτικο ........τωρα γ την καρτα π λες προχωρας αφοβα!! το τρφοοτικό που διάλεξα το χε προτείνει φίλος πιο πάνω και γενικά εμπιστεύομαι evga. Για την μητρική διάβασα πολύ καλές κριτικές. cpu πήγα απλά σε i5. Τι να αλλάξω κ γιατί; Κ ήθελα full atx κ όχι micro.
Kostas.karras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 δεν εχει ψυξη στα vrm η gigabyte και ειναι πιο πτωχη σε εξοπλισμο για την τιμη της.. το τρφοοτικό που διάλεξα το χε προτείνει φίλος πιο πάνω και γενικά εμπιστεύομαι evga. Για την μητρική διάβασα πολύ καλές κριτικές. cpu πήγα απλά σε i5. Τι να αλλάξω κ γιατί; Κ ήθελα full atx κ όχι micro. δεν αντιλεγω, καλο τροφοδοτικο οπως και τα xfx επισης..απλως αυτα τα xfx εχουν 5 χρονια εγγυηση!! για την μητρικη σου ειπα παραπανω.. cpu καλη επιλογη atx για πιο λογο?θα κανεις sli/crossfire? και αν σε παιρνει καλυτερη η 1050,αν οχι πηγαινε στην 460 2
SpirosZ68 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου δεν εχει νοημα το freesync με RX 460. Το freesync εχει νοημα οταν η καρτα μπορει να σου βγαλει παραπανω απο 60fps (τωρα ειδα οτι παιζεις μονο MOBA οποτε εκει εχεις παραπανω fps). 1
TechnoV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 δεν εχει ψυξη στα vrm η gigabyte και ειναι πιο πτωχη σε εξοπλισμο για την τιμη της.. δεν αντιλεγω, καλο τροφοδοτικο οπως και τα xfx επισης..απλως αυτα τα xfx εχουν 5 χρονια εγγυηση!! για την μητρικη σου ειπα παραπανω.. cpu καλη επιλογη atx για πιο λογο?θα κανεις sli/crossfire? και αν σε παιρνει καλυτερη η 1050,αν οχι πηγαινε στην 460 1050 δε με παίρνει. Θα πάρω 460 κ στο μέλλον βλέπουμε. atx μου αρεσει καλυτερα κ από θεμα χωρων. Βιτσιο καθαρα δηλαδή. xfx βραζιλιάνικα δεν ειναι; νομιζω μερικα τα φτιανει η seasonic, αλλά γενικα βραζιλια είναι.
jimakos234 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 1050 δε με παίρνει. Θα πάρω 460 κ στο μέλλον βλέπουμε. atx μου αρεσει καλυτερα κ από θεμα χωρων. Βιτσιο καθαρα δηλαδή. xfx βραζιλιάνικα δεν ειναι; νομιζω μερικα τα φτιανει η seasonic, αλλά γενικα βραζιλια είναι. Η XFX εχει βαση το Ονταριο, αρα παει η βραζιλια. Ολα της τα τροφοδοτικα τα κατασκευαζει η seasonic τα τελευταια χρονια, απλα η ιδια η seasonic μαζι με την superflower εχουν ενα κοινο εξωτερικο προμηθευτη, το εργοστασιο του οποιου φτιαχνει τα πιο low end psu, Που και παλι ειναι αρκετα καλα. Το TS δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια, ειναι καθαρα seasonic. To 500w 80+ της EVGA ειναι απο τα πιο low-end, αρκετα υποδεεστερο του ΧΤ της XFX, σε καμια περιπτωση κοντα στο TS. Επισης αν ειναι πας σε 460, Η 950 την βαζει κατω για τον σκοπο που το θες (Moba/rpg/mmo), Μονο στο DX12 ειναι λιγο πιο πισω. Ενδεικτικα 2 καρτες εδω και εδω Αν θες να δεις και ενα ακομα τροφοδοτικο αρκετα καλο δες αυτο.
TechnoV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Η XFX εχει βαση το Ονταριο, αρα παει η βραζιλια. Ολα της τα τροφοδοτικα τα κατασκευαζει η seasonic τα τελευταια χρονια, απλα η ιδια η seasonic μαζι με την superflower εχουν ενα κοινο εξωτερικο προμηθευτη, το εργοστασιο του οποιου φτιαχνει τα πιο low end psu, Που και παλι ειναι αρκετα καλα. Το TS δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια, ειναι καθαρα seasonic. To 500w 80+ της EVGA ειναι απο τα πιο low-end, αρκετα υποδεεστερο του ΧΤ της XFX, σε καμια περιπτωση κοντα στο TS. Επισης αν ειναι πας σε 460, Η 950 την βαζει κατω για τον σκοπο που το θες (Moba/rpg/mmo), Μονο στο DX12 ειναι λιγο πιο πισω. Ενδεικτικα 2 καρτες εδω και εδω Αν θες να δεις και ενα ακομα τροφοδοτικο αρκετα καλο δες αυτο. μου' χει καεί στο παρελθόν xfx, οπότε το ξεχνάμε. Κ ένα που είχαμε βάλει σε φίλο έκανε βαβούρα. Το evga που λες low-end το έχω δει σε άπειρα build και γενικά θεωρώ EVGA κορυφή φίλε και σε υλικά κατασκευής και σε suppot. αυτό που πήρα και είμαι σίγουρος δε θα με πουλήσει είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/3753231/EVGA-500B-Bronze.html
jimakos234 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 μου' χει καεί στο παρελθόν xfx, οπότε το ξεχνάμε. Κ ένα που είχαμε βάλει σε φίλο έκανε βαβούρα. Το evga που λες low-end το έχω δει σε άπειρα build και γενικά θεωρώ EVGA κορυφή φίλε και σε υλικά κατασκευής και σε suppot. αυτό που πήρα και είμαι σίγουρος δε θα με πουλήσει είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/3753231/EVGA-500B-Bronze.html Το Β μοντελο ειναι καπως καλυτερο απο το W , αλλα και παλι TS δεν ειναι. Επισης την σειρα GS/PS της ΕVGA την κατασκευαζει η seasonic, και την B2/G2/G2L/P2/P2L/T2 η superflower,και τα υπολοιπα η HEC και η FSP, Με της FSP να ειναι καπως πιο ενταξει. Τωρα αυτο που λες ετυχε. Γενικα εμεις το λεμε για το καλο της τσεπης σου και του pc Που πας να φτιαξεις, το οτι υπαρχει σε πολλα Build δειχνει οτι ειναι οκ λογω της αποδοσης/τιμης που εχει εξω (στα 40 δολλαρια ειναι κομπλε,στα 65 ευρω οχι). Και ολες οι εταιριες εχουν θεματα. Πολλα G2/P2/GS ειχαν coil whine και ας θεωρουνται κορυφαια, οπως και ο ντορος με τις 1070/1080 FTW που υπερθερμαινονται. 1
TechnoV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Χτες ήρθαν τα πράματα κ έστησα το pc. Κάποιες εντυπώσεις. Η οθόνη για τα λεφτά της με άφησε έκπληκτο. Φοβερά χρώματα,75hz,freesync και καλές γωνίες θέασης. Έχει λίγο input lag, αλλά οκ. Προέρχομαι από dell u2412m και αυτή μου φάνηκε ολοζώντανη. H rx 460 σε starcraft και heroes of the storm που δόκίμασα βάραγε 100άρια (fps) με freesync on. Δεν έχω βάλει κάτι άλλο για την ώρα. Επίσης πραγματικά αθόρυβη, δεν καταλαβαίνεις αν είναι ανοιχτή ή όχι. Σας ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα