serafeim71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παιδια μου ηρθε στο imeil απο το plaisio αξιζει να το αγοράσω..? http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/apothikeusi/usb-sticks-usb-flash-flasaki/SanDisk-Ultra-128GB-Usb-stick-3-0-SDCZ48-128G-U46.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20161102-Late-Night-SanDisk-Ultra-128GB&NewsLetterActivate=001CC494BA801ED6A887B989EC6B2E43&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20161102-Late-Night-SanDisk-Ultra-128GB-_-Body-_-SanDisk-Ultra-128GB&ref_a=10229237&ref_b=252227
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5723674/Sandisk-Ultra-128GB-USB-3-0.html Στο δεύτερο μαγαζί 90 λεπτά φθηνότερο και χωρίς χρέωση πληρώνεις στην πόρτα σου. Άν σου γυαλίζει καμμιά πωλήτρια και θες να βολτάρεις αλλάζει
serafeim71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 χαχαχα,εισαι ωραιος! αξιζει σαν εταιρια η SanDisk Ultra..? εχω 3 usb αλλα οχι της ιδιας εταιρίας & οχι σε τοσο ακριβό ,τωρα για 1 ευρω παραπάνω δεν τρέχει τίποτα,ασε που στο πλαισιο στο περιστέρι εχει ωραια γκομενακια,( χαχαχα)
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 1ον:απο τους ορους χρησης " τα μελη οφειλουν να χρησιμοποιουν περιγραφικους τιτλους...." και οχι ενα σκετο "ερωτηση". 2ον: να υποθεσω οτι εχεις κινητο ταμπλετ pc laptop και ο.τι αλλο υπαρχει σε τουρμπο-χ επειδη " στο πλαισιο στο περιστερι εχει ωραια γκομενακια". Ειμαι σιγουρος οτι θα σε ξαναδουμε εδω ρωτωντας "αγορασα ενα κινητο τουρμπο-χ και..." π.χ.
serafeim71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 1οΝ Ζητω συγνωμη για την επικεφαλίδα με θεμα ερώτηση,δεν το έψαξα παραπάνω 2 Φιλε tsilitheo1 ,ποτε δεν εχω χρησιμοποιήσει συσκευή τούρμπο-χ, το pc που έχω είναι sony vaio & το κινητο το δικο μου & της γιναικας μου ειναι Microsoft Lumia.. 1 σκληρο δισκο wd 1 τερα οσο για τα usb φλασακια εχω 2,16 της sony ,1 της .toshiba & 1 μαρκα με εκαψες αλλα ποτε τουρμπο -χ.. & σε παρακαλώ πολύ να έχεις καλύτερό ύφος!!
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το "υφος" μου ειναι αναλογο των οσων διαβαζω... Και δεν επεσα πολυ εξω... Το κινητο το δικο μου και της γυναικας μου ειναι lumia.... Αρα θα υποθεσω οτι τα περι ωραιων γκομενακιων ηταν....humor.
serafeim71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 τέλος πάντων αξίζει σαν αγορά το usb η απο το πλαίσιο η απο αλλο κατάστημά όπως έβαλε φιλος λινκ πιο πανω.? να σε ρωτησω δηλ εκτος απο τα τουρμπο -χ,που εχει & δινει το πλαίσιο άλλα τα αλλα ειναι σαβούρες.?
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Οχι,δεν ειναι σαβουρες... Αναφερομαι μονο και μονο στα τουρμπο-χ. Ο.τιδηποτε αλλο επωνυμο πουλανε εκει ειναι οκ. Επισης, αν η διαφορα ειναι μολις 1€ (δεν ανοιξα τα λινκς) και το πλαισιο το εχεις διπλα, δεν το συζητω, παρε το απο εκει. Θα δεις πολλες συζητησεις εδω μεσα σχετικα με πλαισιο. Και ολο αυτο το αρνητικο βγαινει μονο και μονο απο τα "προιοντα" που πουλαει σαν "δηθεν" "δικα του". Οχι απο τα επωνυμα οπως η sandisk
serafeim71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ωραιος,πρεπει να εισαι πολυ μεγάλο κορόιδο να αγοράσεις τούρμπο -χ- πράγματά,ακόμα & δώρο να μου το έδιναν δεν θα το έπαιρνα ποτε!!πιο πολυ σε αρκετά μεγάλα ατομα που δεν γνωριζουν απο τεχνολογια τους πιπιλανε το μυαλο για τουρμπο -χ-, ακομα & 1 καρτα μνημης για το psp του ανιψιου μου πηρα επώνυμη της sony, το κατάστημά του πλαισιου να ειναι πιο κοντα & βολευει εκει,ευχαριστω!
johnis1996 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ωραιος,πρεπει να εισαι πολυ μεγάλο κορόιδο να αγοράσεις τούρμπο -χ- πράγματά,ακόμα & δώρο να μου το έδιναν δεν θα το έπαιρνα ποτε!! Εγώ πήρα για τη μάνα μου ένα κινητό Turbo-x γιατί μου φάνηκε πολύ βολικό στη χρήση και η μανα μου δε σκαμπάζει τίποτα απο τεχνολογία. Είναι το μόνο πράγμα που έχω πάρει σε τουρμπο-χ. Κατά τα άλλα θεωρώ (όπως έχουν αναφέρει πολλοί) οτι το πλάισιο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν κάποτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 χαχαχα,εισαι ωραιος! αξιζει σαν εταιρια η SanDisk Ultra..? εχω 3 usb αλλα οχι της ιδιας εταιρίας & οχι σε τοσο ακριβό ,τωρα για 1 ευρω παραπάνω δεν τρέχει τίποτα,ασε που στο πλαισιο στο περιστέρι εχει ωραια γκομενακια,( χαχαχα) Καλημερα,προφανως κι έκανα χαβαλε!Το link στο έβαλα περισσότερο για να δεις ότι δεν είναι και αμάν καμιά super προσφορά. Εσείς βέβαια το σοβαρεψατε! Το πλαίσιο γενικότερα το προτιμώ όταν θέλω κάτι άμεσα γιατί έχει stock καταστήματα παντού αλλά γδερνει. Στην προκειμένη περίπτωση εννοείται αν σου χρειάζεται στικάκι το παίρνεις. Όσο για τη μάρκα είναι πολύ καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα