Προς το περιεχόμενο

Mobo για i3 6100


mixaselnino94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φτιάχνω κομμάτι κομμάτι νέο pc έχω ήδη επεξεργαστή i3 6100 και κάρτα γραφικών r9 380, τι μητρική πρότεινετε στα 60-70 ευρώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και άσχετη* η ερώτηση που μου κάνεις,η απάντηση είναι ότι είναι η πιο αξιοπρεπείς(κατά τη γνώμη μου) κοντά στα λεφτά που διαθέτει ο φίλος(από το συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη). 

 

*Από την άποψη ότι το μεγέθος δεν παίζει καμμιά σημασία(άντε άμα υπάρχουν διπλές κάρτες να το δεχτώ),ιδίως κιόλας στο σύστημα του ts.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου έχω 2 υπολογιστες με i3-6100. Στον έναν έχω την Asrock H170M Pro και στον άλλον έχω την Gigabyte B150-HD3P. Και οι 2 έχουν 4 slots για RAM ενώ η Gigabyte  σου προσφέρει επιπλέον:

α. Usb type C (θύρα που αναμένεται να κυριαρχήσει στις μελλοντικές συσκευές)
β. Sata express
Επίσης φαίνεται πιο προσεγμένη κατασκευη και έχει ενα διακριτικό led στο πλαίσιο της. Για τα λεφτά της δεν θα βρεις άλλη με τέτοιο "εξοπλισμό" (τα έχει όλα)
Tονίζω ότι διαφορά στις επιδόσεις δεν θα δεις απλά αν εχεις σκοπό στο μέλλον να συνδέεις συσκευή με usb type c ή κάποιο sata express ssd ή M2 ssd τότε να πας για την Gigabyte.

Αν αυτά δε σε νοιάζουν γιατί ότι και να λεμε και οι ssd με sata3 υπεργρήγοροι είναι και αν θες usb type c  στο μέλλον απλά αγοράζεις κάποιο αντάπτορα (εξτρα κόστος) τότε πήγαινετην Αsrock.

Επεξ/σία από koliri
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο i3 6100 νομίζω υποστηρίζει μόνο dual channel RAM οπότε τα 4 sockets θα είναι άχρηστα (αν κάνω λάθος διορθώστε με), εκτός και αν πας σε i5/i7 στο μέλλον. Εγώ που είμαι επίσης στη θέση σου φτιάχνοντας νέο setup με i3 6100 κατέληξα σε μια που να ταιριάζει τις ανάγκες μου (ήθελα και PCI slot για κάρτα ήχου) την Asrock H110M-DVP.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...