MikeMenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα! Ρε παιδια, θελω να αγορασω ενα powerbank απο την εταιρεια, οχι απο πωλητη ή καποια bluetooth ακουστικα και δεν στελνεται τιποτα στην οδο μου. Λογικα στην Ελλαδα γενικοτερα. Τι ειναι αυτο το πραμα? Δεν μπορω να αγορασω τιποτα. Δινω σαν διευθυνση διαφορες κουριερ ΕΛΤΑ, ACS κτλ και ουτε εκει μπορουν να σταλθουν. Δηλαδη δε μπορουμε να αγορασουμε τιποτα καινουργιο χωρις να το πουλαει πωλητης που οσο να 'ναι υπαρχει θεμα αξιοπιστιας?
anaximandros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Kάποιες εταιρείες και κάποιοι πωλητές, δεν στέλνουν καθόλου Ελλάδα και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες.
MikeMenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Kάποιες εταιρείες και κάποιοι πωλητές, δεν στέλνουν καθόλου Ελλάδα και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Ναι αυτο καταλαβα, ποσο εκνευριστικο. Ενα απλο πραγμα θελουμε να παρουμε που δεν υπαρχει εδω σε τετοια τιμη και δεν μπορουμε. Λες και ειμαστε τριτοκοσμικοι και δε στελνουν εδω. Σε ευχαριστω.
isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εσύ θα έστελνες προϊόντα στη Νιγηρία; Κάπως έτσι (σε πιο light μορφή βεβαία) μας βλέπουν πολλά καταστήματα του εξωτερικου. Ξέρεις πόσοι απατεώνες δήλωναν στο amazon/ebay οτι δεν παρέλαβαν, ενω τα είχαν παραλάβει μια χαρά; (μιλώ για απλό ταχυδρομείο). Αν τώρα μιλάς για το αμερικάνικο amazon, τα πράγματα περιπλέκονται ακομα περισσότερο Welcome to real world
Papakitou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει αυτη η υπηρεσια που μπορει να παραλαβει για σενα και να το στειλει σε σενα https://www.mailboxde.com/postage-from-germany.html
molot12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει αυτη η υπηρεσια που μπορει να παραλαβει για σενα και να το στειλει σε σενα https://www.mailboxde.com/postage-from-germany.html Eίναι αξιόπιστη η συγκεκριμένη υπηρεσία, την έχεις χρησιμοποιήσει; Ρωτάω γιατί έχω βρει και αυτό www.mygermany.com (δεν το έχω δοκιμάσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα