Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανενας άλλος δέματα που εχουν καθυστερήσει; ενώ κάποια ήρθαν πολυ νωρίς κάποια εχουν 45+ μερες που τα περιμένω.

Επισης με NL POST υπάρχει κίνδυνος τελωνείου; περιμένω μια τσάντα ????

Δημοσ.

Από 7 Οκτωβρίου περιμένω , untracked βέβαια  .. ο θεός να βάλει το χέρι του να βρει τον δρόμο  προς το σπίτι μου  :-D

Τι κίνδυνο εννοείς ; Για τι αξία αντικειμένου μιλάμε ;

Δημοσ.

Την πήρα 100€ βέβαια ο ίδιος πωλητής μου είχε στείλει κάτι παππουτσια που είχα παρει 80€ και τα είχε δηλώσει 8$ . Ηταν με China post . H τσάντα ειναι 40cm και εχει βάρος σχεδον 2κιλα

Εγω περιμένω απο 7 Οκτωβρίου και έφυγε απο Κίνα 23 αυτο με china air (αλλο δέμα) με post NL ξερω μέχρι Τεταάρτη θα φτάσει

Δημοσ.

Τίποτα οτι έφυγε απο ολλανδια και ειναι καθόσον για Ελλάδα

Aν ερχετε απο ολλανδια δεν σταματαει τελωνειο

Δημοσ.

Ειναι κινεζικό αλλα μεσω ολλανδιας. Δλδ πάει ολανδια και αλλάζει ετικέτα εκει. Ο πώλητης μ ειπε να μην ανησυχώ λεει εστειλε Γερμανία και Ιταλία που ειναι πιο αυστηρά τα πράγματα και δεν είχε θεμα

Δημοσ.

Μην ανησυχείς θα σ έρθουν απλά έχουν μία καθυστέρηση

Να λες (αν και ξέρουν και αυτοί) να βάζει πολύ χαμηλότερες τιμές απ έξω από τις κανονικές

Δημοσ.

Αυτό με την αλλαγή ετικέτας δεν ισχύει πάντως. Φαίνεται κανονικότατα ότι έρχεται από Κίνα. Άλλωστε όλα τα δέματα από Κίνα κάνουν στάσεις σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης. Αν άλλαζαν ετικέτα δεν θα σταματούσε ποτέ κανένα στο τελωνείο.

Δημοσ.

Καλημέρα μπράβο βρε visualizer, μακάρι να έρθουν και τα δικά μου. Στέλιο, μου ειπε πως το εβαλε 10$ Gift απλα ειναι 2κιλα δέμα ελπιζω να μην εχω θεμα. Με κάτι παππουτσια παντως που έκαναν 80 Κ τα είχε δηλώσει 8 και δεν έγινε κάτι.. letom, ναι σίγουρα ξέρουν την προέλευση αλλα δεν ξερω αν μπορούν να κάνουν κάτι γιατι φαίνεται πως προωθείτε απο ολλανδια. Περιμένω! Σε λίγες μερες θα σας πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...