KsiniVasilissa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εχει κανενας άλλος δέματα που εχουν καθυστερήσει; ενώ κάποια ήρθαν πολυ νωρίς κάποια εχουν 45+ μερες που τα περιμένω. Επισης με NL POST υπάρχει κίνδυνος τελωνείου; περιμένω μια τσάντα ????
visualizer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Από 7 Οκτωβρίου περιμένω , untracked βέβαια .. ο θεός να βάλει το χέρι του να βρει τον δρόμο προς το σπίτι μου Τι κίνδυνο εννοείς ; Για τι αξία αντικειμένου μιλάμε ;
KsiniVasilissa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Την πήρα 100€ βέβαια ο ίδιος πωλητής μου είχε στείλει κάτι παππουτσια που είχα παρει 80€ και τα είχε δηλώσει 8$ . Ηταν με China post . H τσάντα ειναι 40cm και εχει βάρος σχεδον 2κιλα Εγω περιμένω απο 7 Οκτωβρίου και έφυγε απο Κίνα 23 αυτο με china air (αλλο δέμα) με post NL ξερω μέχρι Τεταάρτη θα φτάσει
visualizer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Για δέμα τέτοια αξίας κανονικά πληρώνεις .. στις πληροφορίες του tracking number τι γράφει πέραν της αναχώρησης;
KsiniVasilissa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα οτι έφυγε απο ολλανδια και ειναι καθόσον για Ελλάδα
slk200gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα οτι έφυγε απο ολλανδια και ειναι καθόσον για Ελλάδα Aν ερχετε απο ολλανδια δεν σταματαει τελωνειο
KsiniVasilissa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ειναι κινεζικό αλλα μεσω ολλανδιας. Δλδ πάει ολανδια και αλλάζει ετικέτα εκει. Ο πώλητης μ ειπε να μην ανησυχώ λεει εστειλε Γερμανία και Ιταλία που ειναι πιο αυστηρά τα πράγματα και δεν είχε θεμα
stelios18120 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μην ανησυχείς θα σ έρθουν απλά έχουν μία καθυστέρηση Να λες (αν και ξέρουν και αυτοί) να βάζει πολύ χαμηλότερες τιμές απ έξω από τις κανονικές
visualizer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εμένα ήρθε σήμερα.. ήταν να μην το συζητήσω
letom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αυτό με την αλλαγή ετικέτας δεν ισχύει πάντως. Φαίνεται κανονικότατα ότι έρχεται από Κίνα. Άλλωστε όλα τα δέματα από Κίνα κάνουν στάσεις σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης. Αν άλλαζαν ετικέτα δεν θα σταματούσε ποτέ κανένα στο τελωνείο.
KsiniVasilissa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα μπράβο βρε visualizer, μακάρι να έρθουν και τα δικά μου. Στέλιο, μου ειπε πως το εβαλε 10$ Gift απλα ειναι 2κιλα δέμα ελπιζω να μην εχω θεμα. Με κάτι παππουτσια παντως που έκαναν 80 Κ τα είχε δηλώσει 8 και δεν έγινε κάτι.. letom, ναι σίγουρα ξέρουν την προέλευση αλλα δεν ξερω αν μπορούν να κάνουν κάτι γιατι φαίνεται πως προωθείτε απο ολλανδια. Περιμένω! Σε λίγες μερες θα σας πω
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλά έκανε κ έβαλε πιο χαμηλή τιμή Τα 2 κιλά εντάξει είναι σχετικά στα όρια. Πάντως οκ θα είσαι μία χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα