Prof_Chaos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια επιστροφή στο Amazon Γερμανίας ενα δεμα 4 κιλά και διαστάσεις 100x65x28cm Το αμαζον μου πιστώνει 10 -12 ευρώ εξ αρχής μεταφορικά αν θυμάμαι καλά . Το κόστος όμως για να το στείλω με ΕΛΤΑ (οχι κουριερ) μου λένε ειναι 38 ευρώ..! Αρκετά τσιμπιμένα.. Υπάρχει οικονομικότερη μέθοδος να σταλεί ; ευρχαριστώ
forgotten Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 μιλα μαζι τους,σε θεμα που ειχα μου καλυψαν τα μεταφορικα ολα ,αλλα προκειτο για επιστροφη λογω παραλαβης σπασμενου προιοντας
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 σε περίπτωση προβληματικου προιόντος ισχύει επιστρέφουν ολο το ποσό. Αλλά στην περιπτωση μου απλά δεν μου κάνει λόγο μεγέθους, δυστηχώς.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εμενα μου στέλνουν με εμαιλ προπληρωμένο χαρτακι το τυπώνω το κολλάω επανω και πισω το πακέτο
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εμενα μου στέλνουν με εμαιλ προπληρωμένο χαρτακι το τυπώνω το κολλάω επανω και πισω το πακέτο μαλλον γκάφα έχω κάνει Μου έστειλαν το 3φυλλο .. και γράφει τα στοιχεία μου πάνω και απο κάτω γράφει Deliver to amazon κτλ κτλ και δίπλα το κουτάκι bill to amazon.. αρα είναι με χρέωση παραλήπτη; Στα ελτά με απλή αποστολή δέχονται χρέωση παραλήπτη ή πρεπει να το στείλω με Elta Courier;
p_under Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 μαλλον γκάφα έχω κάνει Μου έστειλαν το 3φυλλο .. και γράφει τα στοιχεία μου πάνω και απο κάτω γράφει Deliver to amazon κτλ κτλ και δίπλα το κουτάκι bill to amazon.. αρα είναι με χρέωση παραλήπτη; Στα ελτά με απλή αποστολή δέχονται χρέωση παραλήπτη ή πρεπει να το στείλω με Elta Courier; δέχονται αλλά οι περισσότεροι ταμίες δεν το ξέρουν. είχα παρόμοιο χαρτί επιστροφής RMA από γνωστή εταιρία με προπληρωμένα έξοδα (δικά τους). Μου έκαναν λίγη μανούρα, πήρα 2 φορές στα κεντρικά αλλά εν τέλη το έστειλαν και όλα καλά.
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 τελικά μου απάντησαν απο amazon.de οτι δεν γίνεται χρέωση παραλήπτη έξω απο την χώρα τους. Πρέπει να πληρώσω το ποσό και μετά να τους στείλω απόδειξη ελτά για να μου επιστρέψουν το ποσό .
zio10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 τελικά μου απάντησαν απο amazon.de οτι δεν γίνεται χρέωση παραλήπτη έξω απο την χώρα τους. Πρέπει να πληρώσω το ποσό και μετά να τους στείλω απόδειξη ελτά για να μου επιστρέψουν το ποσό . To ίδιο έγινε και με μένα, προχθές έκανα επιστροφή στο amazon.com. Μου είπαν ότι πληρώνουν μεταφορικά μέχρι 40$, απλά να τους στείλω μια φωτογραφία με την απόδειξη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα