Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερεται κανεις για ομαδικη παραγελλια εκ ΗΠΑ/Κινας για ασυρματο χειριστηριο (ποιοτικου εννοειται) για ΝES/SNES/Nes Mini / Android / Wii / Wii U / PC / IOS ;

Μπορει να αξιζει συνολικα μαζι με τα εξοδα εκτελωνισμου, αλλα τουλαχιστων 10 τμχ, για να υπαρχει καποιο κερδος για ολους. Παραδοση γεναρη / φλεβαρη.

Δημοσ.

apo to public εγώ ακόμα περιμένω για απόθεμα.

Θα φερει σιγουρα, απλα ετσι που το παν, Ελλαδα θα υπαρχει σε αφθονια μετα τις εορτες (μαλλον παντου ετσι το παν να γενει)

Δημοσ.

Ενδιαφερεται κανεις για ομαδικη παραγελλια εκ ΗΠΑ/Κινας για ασυρματο χειριστηριο (ποιοτικου εννοειται) για ΝES/SNES/Nes Mini / Android / Wii / Wii U / PC / IOS ;

Μπορει να αξιζει συνολικα μαζι με τα εξοδα εκτελωνισμου, αλλα τουλαχιστων 10 τμχ, για να υπαρχει καποιο κερδος για ολους. Παραδοση γεναρη / φλεβαρη.

Θα με ενδιέφερε, οπως με ενδιαφερει και η αγορα επεκτασης καλωδίου (απο ελλαδα αυτό κατα προτιμηση αλλα δε το εχω βρει ακομα).

Για το ασυρματο τιμη περιπου;

Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε, οπως με ενδιαφερει και η αγορα επεκτασης καλωδίου (απο ελλαδα αυτό κατα προτιμηση αλλα δε το εχω βρει ακομα).

Για το ασυρματο τιμη περιπου;

Κοιτω 8bitdo και κλωνους απο alibaba. θα ενημερωσω. Απλα η συνηθεστερη ελαχιστη παραγγελια χονδρικης ειναι 10-15 κομματια

• Like 1
Δημοσ.

Θα φερει σιγουρα, απλα ετσι που το παν, Ελλαδα θα υπαρχει σε αφθονια μετα τις εορτες (μαλλον παντου ετσι το παν να γενει)

τους έριξα άκυρο στο public,

πήρα πλαίσιο συντάγματος και μου ήπαν ότι αυριο πρωί θα μου το έχουν εκεί. αυτά που είχαν σε στοκ τώρα ήταν απο προηγούμενες κρατήσεις. 

Δημοσ.

apo to public εγώ ακόμα περιμένω για απόθεμα.

Την Πέμπτη το παρέλαβα απο e-shop (παραγγελία Οκτωβρίου).

Απο public που είχα κάνει κι εγώ τίποτα..

• Like 1
Δημοσ.

τους έριξα άκυρο στο public,

πήρα πλαίσιο συντάγματος και μου ήπαν ότι αυριο πρωί θα μου το έχουν εκεί. αυτά που είχαν σε στοκ τώρα ήταν απο προηγούμενες κρατήσεις. 

Λογικο ειναι, το πλαισιο αρχισε να παραλαμβανει δειλα δειλα απο την cd media, αλλα δεν εχει την ελλειψη που δημιουργησαν οι καλυψεις με σειρα προτεραιοτητας των προπαρεγγελειων του πλαισιου. Αντε καλοπαιχνιδο και καλες εορτες. Εαν σε παρει παντος το παμπλικ, γιατι να μην προτεινεις την κρατηση σου εδω μεσα σε οποιον ψαχνεται (φανταζομαι οτι αλλοι που το στοχεψαν για χριστουγεννιατικο δωρο δεν ειχαν την τυχη μουβ);

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμες σε χειριστηρια ...

7If7mVA.jpg

τελικα το hyperkin λειτουργει, αλλα οχι και σε wii / wii u. θα συνοψίσω στην ελληνικη αργοτερα. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν ξαναπας αυριο ή μεθαυριο σου βαζω στοιχημα οτι τωρα που ανεβηκε και η φωτογραφια,καποιος θα φροντισε ηδη να τα τσιμπησει να μπουν γρηγορα γρηγορα στο γνωστο μερος :D

Δημοσ.

Αν ξαναπας αυριο ή μεθαυριο σου βαζω στοιχημα οτι τωρα που ανεβηκε και η φωτογραφια,καποιος θα φροντισε ηδη να τα τσιμπησει να μπουν γρηγορα γρηγορα στο γνωστο μερος :D

Εαν ειναι καποιος τοσο βλαξ να ασχολειται με τετοια, του αξιζει να γενει και ΥπΟικ, να του χαριζουνε και φασκελα....

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει, παίρνει τηλεφωνο σε κατάστημα πλαίσιο. αν δεν το δώσει ετοιμοπαράδωτο, μπορεί να το παραγγείλει για την επόμενη. 

Πραγματικά απορώ αν υπήρξε κανένα κορόιδο που πήγε να δώσει πάνω απο 70 ευρώ επειδή βιαζότανε να παίξει παιχνίδια που τα βρίσκεις online στο google με ένα απλό search. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά παρακολουθώ το thread και δεν καταλαβαίνω (πλην των συλλεκτικών λόγων) γιατί κάποιος να θέλει να παίξει παιχνίδια στην κονσόλα αυτή... Αφού μέχρι και για το κινητό υπάρχουν nes emulators...

Δημοσ.

Δοκιμες σε χειριστηρια ...

τελικα το hyperkin λειτουργει, αλλα οχι και σε wii / wii u. θα συνοψίσω στην ελληνικη αργοτερα. 

Αν μπoρεiς γράψε 2-3 πράγματα για το 8bitdo. Ενώ από πολλούς διαβάζω διθυράμβους, κάποιοι αναφέρουν έχει θέμα στην ακρίβεια ο σταυρός και το travel distance στα κουμπιά σου δημιούργει την αίσθηση input lag.

http://forum.8bitdo.com/thread-446-1-1.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...