zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δεν υπαρχει σε καταστημα ουτε για δειγμα τα εχουν παρει ολοι για να τα βαλουν στις αγγελιες. Δεν προκαλει βεβαια εντυπωση αυτο μιας και μιλαμε για Ελληνικα δεδομενα(και ο Ελληνας αν μπορει και απο τον αερα να βγαλει κερδος και αυτος θα ''πουλησει''). Κατι ακουγεται οτι θα υπαρξει μια ελαχιστη τροφοδοσια κονσολων τελη του μηνα με αρχες του επομενου,χωρις κατι να ειναι σιγουρο. Δε νομίζω ότι είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο... Προσωπικά, επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν πιστεύω ότι στέκει ο χαρακτηρισμός μαύρη αγορά και μαυραγορίτες όταν μιλάμε για τέτοιο προϊόν. Γενικά πιστεύω ότι αυτό δεν υπάρχει σε είδη πολυτελείας και συλλεκτικά είδη.
jokul7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Όποιος το ήθελε θα το είχε πάρει με τα 70 ευρώ. Όποιος το αγοράζει τώρα στα 200 το κάνει με την ελπίδα να το πουλήσει ακριβότερα αργότερα. Επένδυση είναι, μπορεί να του βγει, μπορεί και όχι. 1
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Σίγουρα, απλά επειδή η διακοπή κυκλοφορίας έγινε κάπως ξαφνικά μπορεί αρκετοί να μη πρόλαβαν να το πάρουν! Να το είχαν στα υπόψη δηλαδή, αλλά με τη λογική ότι πλέον πέρασε η πρώτη δύσκολη περίοδος να ανέβαλαν την αγορά αφού θα το έβρισκαν εύκολα όποτε ήθελαν!
Pitsifrikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγώ δεν είχα φράγκα να το πάρω και το άφησα για λίγο πιο μετά.Ξαφνικα μαθαίνω ότι σταματάει η παραγωγή και πλέον δε το βρίσκω κάτω από 150.Υπαρχουν πολλοί που θα το έπαιρναν κάποια άλλη στιγμή αλλά δυστυχώς ατυχησαμε. 1
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δε νομίζω ότι είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο... Προσωπικά, επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν πιστεύω ότι στέκει ο χαρακτηρισμός μαύρη αγορά και μαυραγορίτες όταν μιλάμε για τέτοιο προϊόν. Γενικά πιστεύω ότι αυτό δεν υπάρχει σε είδη πολυτελείας και συλλεκτικά είδη. Ελληνικο φαινομενο λεω γιατι εχουμε οικονομικη κριση εμεις. Τα εχουμε δει απειρες φορες αυτα τα φαινομενα,ακομα και σε προσφορες καταστηματων πως καποιοι παιρνουν παραπανω κομματια με σκοπο την μεταπωληση(κατι που δεν ειναι νομιμο κιολας να πουλας ακριβοτερα πολλα κομματια,δεν εισαι πωλητης/εμπορος). Εγώ δεν είχα φράγκα να το πάρω και το άφησα για λίγο πιο μετά.Ξαφνικα μαθαίνω ότι σταματάει η παραγωγή και πλέον δε το βρίσκω κάτω από 150.Υπαρχουν πολλοί που θα το έπαιρναν κάποια άλλη στιγμή αλλά δυστυχώς ατυχησαμε. Η πλακα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν πρεπει να ηρθε και ποτε το δευτερο controller της κονσολας(ή ηρθε σε λιγα κομματια). Ενταξυ και εγω η αληθεια ειναι οτι το αφηνα για τις γιορτες(ή εστω ειχα την αισθηση οτι μια σοβαρη εταιρεια πριν σταματησει την παραγωγη θα ενημερωνε νωριτερα τον κοσμο να τρεξει να το παρει),αλλα οταν μιλαμε για nintendo δεν πρεπει να προκαλει εντυπωση. Οπως ειχε γραφτει και πιο παλια,εδω το ιδιο το εκανε με καποια amiibo πιο παλια που και εκει βλεπαμε κοσμο να τα πουλαει 3 και 4φορες ακριβοτερα απο την αρχικη τους τιμη οταν ειχε ανακοινωθει οτι σταματαει την παραγωγη τους,ασχετως αν τα ξαναεβγαλε μετα. 2
Getta Robo Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δεν υπαρχει σε καταστημα ουτε για δειγμα τα εχουν παρει ολοι για να τα βαλουν στις αγγελιες. Δεν προκαλει βεβαια εντυπωση αυτο μιας και μιλαμε για Ελληνικα δεδομενα(και ο Ελληνας αν μπορει και απο τον αερα να βγαλει κερδος και αυτος θα ''πουλησει''). Κατι ακουγεται οτι θα υπαρξει μια ελαχιστη τροφοδοσια κονσολων τελη του μηνα με αρχες του επομενου,χωρις κατι να ειναι σιγουρο. Πραγματι, εχουν βρωμισει οι αγγελιες απο πονηρους εμπορακους που προσπαθουν να λυσουν τα βιοποριστικα τους προβληματα μεσω της μεταπωλησης. Ο αλλος πηρε κουτα με ποσα NEs classic, τι να λεμε τωρα. Δεν εχω ακουσει κατι για νεα παραλαβη, παντως στην αγορα εγινε χαμος. Μεχρι και τα μηχανηματα που ηταν για επιδειξη πουληθηκαν, δεν πρεπει να εχει ξανασυμβει τετοια μανια. 1
Mazinga Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ααααααχχχχχ.... Νομιζω οτι καλυψα το θεμα, και το πως βλεπουν πολλοι την κονσολα και το που πιστευουν οτι θα ανεβουν με αυτην...Αντε τωρα να καμουν ντου και να μαζωξουν και τα NEW 2DS, απο 160 ευρω θα τα προτεινουν...339!
orck Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Κατι ακουγεται οτι θα υπαρξει μια ελαχιστη τροφοδοσια κονσολων τελη του μηνα με αρχες του επομενου,χωρις κατι να ειναι σιγουρο. Αυτο που εγραψες πρεπει να ειναι προσπαθεια χειραγωγησης της αγορας. (δεν υποννοω οτι εσυ το κανεις, αλλα αυτος που ξεκινησε αυτη την φημη) Θεωρω απιθανο να βρεθει αλλη αποστολη συσκευων για Ελλαδα, μακαρι να κανω λαθος. Δεν πουλαω εαν δεν φτασει η τιμη του να ειναι ανταλλαξιμο με το Switch
manosmanos13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αυτο που εγραψες πρεπει να ειναι προσπαθεια χειραγωγησης της αγορας. (δεν υποννοω οτι εσυ το κανεις, αλλα αυτος που ξεκινησε αυτη την φημη) Θεωρω απιθανο να βρεθει αλλη αποστολη συσκευων για Ελλαδα, μακαρι να κανω λαθος. Δεν πουλαω εαν δεν φτασει η τιμη του να ειναι ανταλλαξιμο με το Switch Εχεις δίκιο φιλε μου και απορώ με αυτους που γραφουν οτι αυτοι που πουλανε 200αρια κλπ εκμεταλευοντε κόσμο.ειναι πλέον συλλεκτικό οπότε δεν υπαρχει πραγματική αξία. Θα παω να αγοράσω ενα νομισμα 2000 ετων και θα απαιτω να μου πουληθει 10λεπτα του ευρω επειδη αναλογικα τοσο θα εκανε σημερα; 1
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εχεις δίκιο φιλε μου και απορώ με αυτους που γραφουν οτι αυτοι που πουλανε 200αρια κλπ εκμεταλευοντε κόσμο.ειναι πλέον συλλεκτικό οπότε δεν υπαρχει πραγματική αξία. Θα παω να αγοράσω ενα νομισμα 2000 ετων και θα απαιτω να μου πουληθει 10λεπτα του ευρω επειδη αναλογικα τοσο θα εκανε σημερα; Και τον Γεναρη τα ιδια γραφονταν(και γινονταν)και αργοτερα υπηρχε αποθεμα,ασχετως αν τωρα εχουμε επισημη ανακοινωση. Τωρα για τα περι συλλεκτικου γελαω πραγματικα γιατι μιλαμε για emulator στην ουσια. Πραγματικα συλλεκτικο ειναι το original nes και λοιπες κονσολες. Βασικα απορω γιατι θεωρειται το Nes classic(που ουτε κασσετες δεν διαβαζει)κονσολα αλλα τελος παντων. 1
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Η φήμη αυτή όντως έχει κυκλοφορήσει, το άκουσα και από μαγαζί. Όπως και να 'χει θα ξέρουμε σε λίγες μέρες. Για το συλλεκτικό που λέτε, εννοείται ότι αυτή τη στιγμή το mini είναι ένα συλλεκτικό προϊόν! Από τη στιγμή που δεν το βρίσκεις σε κάποιοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 2 και 3 φορές την αξία του τότε πως μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είναι συλλεκτικό; Υποκειμενικό θέμα είναι, οτιδήποτε για κάποιους μπορεί να είναι συλλεκτικό. Το θέμα και το ενδιαφέρον είναι να δούμε για πόσο θα κρατήσει αυτή την τιμή, αν θα ανέβει ή αν θα πέσει.
orck Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Και επειδη ειναι emulator; Αυτος που θα το συλλεξει δεν θα το παρει με την λογικη οτι πηρε την αρχικη κονσολα του 80 αλλα την επανεκδοση της του 2016 που ειναι αυτο που ειναι.
manosmanos13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το original nes ηταν στην παραγωγη για χρονια.. οχι για λιγους μηνες που ηταν αυτο.εδω συλλεκτικες ειναι ακομα και καποιες φιγουρες της nintendo και αφου δεν διαβαζουν κασσετες πως ειναι;απλα όλοι αυτοι που το κραζουν αν τυχων ξαναβγει στην παραγωγή που δεν το βλεπω θα τρεχουν να το πάρουν μπας και κερδισουν και αυτοι κατι στην πορεια!
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Και επειδη ειναι emulator; Αυτος που θα το συλλεξει δεν θα το παρει με την λογικη οτι πηρε την αρχικη κονσολα του 80 αλλα την επανεκδοση της του 2016 που ειναι αυτο που ειναι. Επανεκδοση της το 2016 ειναι emulator ο οποιος δεν δεχεται καν κασσετες? Συλλεκτικο προιον μπορει να θεωρηθει(οπως ανεφερε ο zio),συλλεκτικη κονσολα η οποια δεν δεχεται κασσετες(σε σχεση με αυτη που βασιζεται)ουτε για αστειο. όλοι αυτοι που το κραζουν αν τυχων ξαναβγει στην παραγωγή που δεν το βλεπω θα τρεχουν να το πάρουν μπας και κερδισουν και αυτοι κατι στην πορεια! Εγω προσωπικα δεν το κραζω σαν αυτο που πραγματικα ειναι(ενας emulator νοσταλγια σε οσους απο μας μεγαλωσαμε με αυτα),το κραζω για το τι αποψη εχει αρκετος κοσμος για αυτο. 1
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Επειδή έχει περάσει σε άλλο στάδιο πλέον, πιστεύετε ότι αξίζει ακόμα από επενδυτική άποψη ή βλέπετε να είναι προσωρινό αυτό που γίνεται; Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ακόμα και τώρα 1-2 κομμάτια και να τα αφήσω να υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα