Προς το περιεχόμενο

Ανάκληση 2.8 εκατομμυρίων πλυντηρίων της Samsung στις Ηνωμένες Πολιτείες


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η χρονιά τελικά έκρυβε μια ακόμα μεγάλη ανάκληση για τη Samsung, με την κορεατική εταιρεία να ανακοινώνει αυτή τη φορά την ανάκληση 2.8 εκατομμυρίων πλυντηρίων για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έτσι μετά την ανάκληση και τελικά τον τερματισμό παραγωγής του Galaxy Note 7, η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την ανάκληση 34 μοντέλων πλυντηρίων τα οποία έχουν κατασκευαστεί μετά το Μάρτιο του 2011 εξαιτίας πιθανής αποκόλλησης της εσωτερικής επιφάνειας πάνω από τον κάδο, λόγω κραδασμών κατά το πλύσιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του NBC, υπήρξαν αναφορές για αποκόλληση και άλλων εξαρτημάτων του πλυντηρίου που οδήγησαν σε τραυματισμούς.

 

Η εταιρεία προτείνει δύο τρόπους στους κατόχους των προβληματικών μοντέλων. Ο πρώτος αφορά την επισκευή του πλυντηρίου κατ' οίκον και επέκταση της εγγύησής του για ένα χρόνο ενώ η δεύτερη αφορά την επιστροφή του μοντέλου και δυνατότητας στον καταναλωτή να προμηθευτεί ένα καινούριο από τη Samsung ή άλλης εταιρείας. Το πιστωτικό υπόλοιπο σ' αυτή την περίπτωση εξαρτάται από την ημερομηνία κατασκευής του πλυντηρίου ενώ όσοι επιλέξουν να αγοράσουν και πάλι πλυντήριο της Samsung, θα λάβουν επιπλέον χρηματική επιβράβευση έως $150.

 

Σύμφωνα με τη Samsung, τα προβληματικά πλυντήρια κυκλοφορούν μόνο στις Η.Π.Α και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την αναλυτικά λίστα των μοντέλων από τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Link.png Site: Samsung

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του NBC, υπήρξαν αναφορές για αποκόλληση και άλλων εξαρτημάτων του πλυντηρίου που οδήγησαν σε τραυματισμούς.

 

Κομπλέ, οι κινεζιές δίνουν και παίρνουν.

 

Τουλάχιστον άλλες εταιρείες τις χρεώνουν όσο πρέπει, δε τις πουλάνε για premium προϊόντα...

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πω ρε συ samsung νταξ, μην σκοτωθουμε κιολας, θα κυκλοφορω μεσα στο σπιτι και θα εχω τον νου μου σε οτι ειναι samsung τωρα?

ευτυχως που δεν εχουμε αμαξια samsung να λες

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...