Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα απαντουσα σε ερωτηση υποψηφιου αγοραστη μετα απο ενα χρονο (γιατι απλα πολλα αλαζουν μεχρι τοτε) απανταω γιατι μπορει ιδιες αποριες να εχουν και αλλοι.Πηρα την oled LG 65C6V πριν 20 μερες και ακομα εντυποσιαζομαι καθε μερα με την εικονα της,δεν υπαρχει ,προερχομαι απο samsung55αρα 8000 σειρα που και αυτην την λατρεψα και δεν συμπαθουσα καθολου την lg  αλλα τωρα λεω καμια σχεση με ευκολιες και ρυθμισεις με την lg. Yψηλο input lag kai  φαινομενο burn in δεν εχω παρατησησει ουτε στο παραμικρο,διαρκεια ζωης δεν μπορω   πω κατι ,20 μερες την εχω,λενε παντως οτι εχει αυξηθει πολυ ο χρονος ζωης.Τα ελληνικα καναλια τα παιζει απιστευτα καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη τηλεοραση (ηταν το αγχος μου) βεβαια δεν αναδεικνυει τις δυνατιοτητες που εχει αλλα και παλι το ευχαριστιεσαι.Τ adroid με  προβληματισε και μενα αλλα ειχα πει οτι θα αγορασω ενα tvbox και κομπλε θα ειμαι ,τωρα κατεληξα οτι δεν εχει να με προσφερει κατι (σημ εχω συνδεδεμενο και υπολογιστη στην tv).Τελος το 3d ειναι απιστευτο (εχω δει και σε αλλες τιβι) και αφου δινω ενα τσουβαλι λεφτα το ηθελα και ας καταργηθει (δεν το πιστευω του χρονο η samsun θα επαναφερει το 3d) αυτα,μην περιμενεις του χρονου αν μπορεις σημερα  παντα θα βγαινει κατι καλυτερο η γη δεν σταματαει να γυριζει

Σημειωση ,δεν παιζω παιχνιδια ουτε σκοπευω οποτε συμπεριφορα σχετικα με παιχνιδια δεν μπορω να πω κατι

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά σε αυτή την τιμή που πήρα την 55b6v δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου,

Αλλά ρε γμτ δεν έχω ακόμη καλό υλικό να της βάλω, γενικότερα το θέμα με αυτές τις τηλεοράσεις είναι οτι το καλό υλικό (hdr10 , dolby vision) είναι ελάχιστο.

Μόνο συμπιεσμένες μορφές προς το παρόν μέσω youtube και netflix και πάντα με τον περιορισμό της εκάστοτε γραμμής...

Αλλά όλα αυτά θα αλλάξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα που θα υπάρχει πτώση των τιμών για 4k hdr blurays αλλά και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών...

Ενταξει αυτο δε με εγχωνει.. Μην το κανουμε οπως σε αλλα θεματα που μπαινει και ρωταει καποιος, να παρω 4Κ ή 1080 και του λενε 1080..

Για μενα το 4Κ ειναι το minimum χαρακτηριστικο, απο τη στιγμη που μπαινεις σε φορουμ και ρωτας.. Ειναι κατι που εχει ερθει χθες και πολλοι σου λενε θαρθει αυριο, μην παρεις, λες και μια TV την παιρνεις για 1-2-3 χρονια.

Εγω θα την κρατησω μεχρι να καει ή να μην εχω τι να κανω 1000 ευρω, για να ξανα παρω.. γιαυτο το ψαχνω τοσο καθως θεωρω οτι τα λεφτα στην τεχνολογια ειναι σπαταλη και οχι επενδυση, ομως το να κανεις εξυπνη αγορα σημαινει απλα ψαξιμο.

Αν εβλεπα μονο digea, οπως οι γονεις μου, δε θα εψαχνα, μια φθηνη μεγαλη επιπεδη θα ηταν το κριτηριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...