Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Ξέθαψα μία καρτα ήχου που είχα, Sound Blaster Live!. 

Προβλημα 1. Δεν μπορώ να δω ΑΚΡΙΒΩΣ ποιο μοντέλο είναι καθώς δεν το αναφέρει πανω, περαν του Model No. CT4830.

Την έβαλα λοιπόν πάνω στον υπολογιστή μου, απενεργοποίηση απο το BIOS την onboard κάρτα ήχου, μπουταρα τα Windows 10 που έχω, και στο Device Manager μου έχει 

image.jpg

Πρόβλημα 2. Οταν λοιπον βάζω ειτε το cd (που ειναι παναρχαιο) είτε κατεβάζω drivers απο την σελίδα της Creative, μου λέει συνεχώς το εξής

image.png

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Υπαρχει η πιθανότητα να μην υποστηρίζεται πλέον η κάρτα ήχου αυτή απο τα Windows?

Και περνάω και σε ένα επιπλέον ερώτημα. Εστω οτι τρώω άκυρο, και πάει για κορνίζα η κάρτα που έχω. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω τα Creative 5.1 Inspire T7900 να δουλέψουν με την Onboard κάρτα ήχου που έχει η Mb μου, η οποία είναι η Gigabyte GA-P55a-UD3 ??

Κρίμα είναι να πάνε και τα 2 για πέταμα.. 

Δημοσ.

η μητρικη σου εχει 5.1 ηχο..γιατι δεν περνας τους οδηγους και να κανεις ρυθμησεις απο το κοντρολ πανελ και να βαλεις να δουλεψει σε 5.1

Δημοσ.

η μητρικη σου εχει 5.1 ηχο..γιατι δεν περνας τους οδηγους και να κανεις ρυθμησεις απο το κοντρολ πανελ και να βαλεις να δουλεψει σε 5.1

Εχεις δίκιο. Το θεμα μου ήταν αφού ειχα την καρτα της Creative να την αξιοποιήσω. Πάντως επειδη τα ηχεία μου ειναι 7.1 και οχι 5.1 όπως είπα, και επειδη η Creatιve έχει κάνει αυτή τη μαγκια να εχει για συνδεση ενα καλώδιο που ειναι 4x3 δλδ στο woofer συνδεονται 4 jack ενω στην καρτα ηχου καταλήγουν 3, ήθελα να δω πως μπορω να κάνω την σύνδεση, αλλα νομιζω το βρήκα..

Δημοσ.

Καταρχήν τι κάρτα γραφικών έχεις. Αν έχεις κάρτα με ενσωματωμένη κάρτα ήχου για έξοδο μέσω HDMI πχ nvidia σειρά 9χχ θα πρέπει να αφαιρέσεις τον driver και να κάνεις custom install χωρίς αυτόν

Επίσης βρες τους drivers του Daniel K ου διορθώνουν πολλά πράγματα που η Creative αρνείται να αγγίξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...