Προς το περιεχόμενο
Επισκέπτης

Συχνές αποσυνδέσεις από το μοντεμ-ρούτερ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Έχω στην κατοχή μου το laptop b50-80 (i3-5020u-4 gb ram, win 10, .351) και έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες να αποσυνδέεται το wifi του laptop από το μόντεμ-ρουτερ, χωρίς να συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε άλλες φορητές συσκευές, όπως τα smartphones, ούτε όμως χάνεται και η σύνδεση σε συσκευές που συνδέονται ενσύρματα (π.χ raspberry pi).

Οι αποσυνδέσεις έχουν παρατηρηθεί όχι μόνο με το ρούτερ του σπιτιού μου, αλλά και σε άλλες 2 συσκευές.

 

Πιστεύω πως τα 10άρια φταίνε, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. 

 

ΥΓ: Υλικό wifi.....

Κατασκευαστής: Intel Corporation
Περιγραφή: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 10άρια τα έβαλες εσύ ή προϋπήρχαν; Αν τα έβαλες εσύ, drivers άφησες ότι βρήκε μόνο του ή κατέβασες από τη lenovo;

http://support.lenovo.com/us/el/products/Laptops-and-netbooks/Lenovo-B-Series-laptops/Lenovo-B50-80-Notebook?linkTrack=Homepage%253ABody_Search%2BProducts&tabName=downloads&beta=false

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Ειχε προεγκατεστημενα. Τον άνοιξα πρώτη φορά, κατέβασα κόπια, την έκαψα σε dvd, άλλαξα τον hdd με ssd και τα περασα ξανά.

Το πρόβλημα δεν υπάρχει εξ αρχής, μα εμφανιστηκε ξαφνίκα πριν περίπου 2 εβδομάδες.

Ευχαριστώ για το link, θα επανεγκαταστήσω τους drivers.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Δυστυχώς τα ίδια, παρά την επανεγκατάσταση.. :-(

 

Τώρα δοκίμασα αλλαγή καναλιού.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το κάνει κ σε αλλες συσκευες μαλλον ειναι το ρουτερ... μπορεις να δοκιμασεις το εξης: πηγαινε Διαχείριση Συσκευών, βρες την καρτα wifi, πατα δεξι κλικ και διαλεξε ιδιοτητες, πηγαινε στην καρτελα διαχειριση ενέργειας (;αν θυμαμαι καλα), και ξετικαρε αυτό που γράφει τα windows να απενεργοποιουν αυτη τη συσκευη. Εφαρμογη/οκ και επανεκκινηση.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Από όταν άλλαξα το κανάλι δεν μου το έκανε πάλι, αλλά μάλλον τυχαίο το θεωρώ. Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα!

 

Σε ευχαριστώ!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Δυστυχώς μου το ξανάκανε...... :cry:

 

Τι άλλο να δοκιμάσω;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλαξε ρουτερ

Πάρε ένα καινούργιο και κατά 99% δεν θα στα κάνει αυτά ;)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Άλλαξε ρουτερ

Πάρε ένα καινούργιο και κατά 99% δεν θα στα κάνει αυτά ;)

Δεν πιστεύω πως έχει πρόβλημα το μοντεμ-ρουτερ (linksys w200)γιατί θα αποσυνδεόταν κι άλλες συσκευές. Αυτό που συμβαίνει είναι σα να πατάω αποσύνδεση.

Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση των Windows με ISO που θα κάψεις σε ένα DVD.

Καθαρή εγκατάσταση έχει γίνει, με τον τρόπο που περιγράφεις.

 

Από Δευτέρα θα μιλήσω με Lenovo να δω τι θα μου πουν.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι ειπαν κ οι αποπανω. Κατεβασε τους drivers για το μοντελο σου απο το site της lenovo, κανε εγκατασταση κ μετα αυτο που σου περιεγραψα παραπανω.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Τα έχω ήδη κάνει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.