Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην απόφαση εδω και καιρό να πάρω εναν μεγαλύτερο ssd απο 120 gb που εχω τον samsung 840 evo να παω σε 250 gb. Σκέφτομαι να παω σε m2 δίσκους που εκμεταλεύονται την τεχνολογία της pci express αλλα η σκέψη μου και ερώτηση μου ειναι όντως υπάρχει πρόβλημα με θερμοκρασίες στους m2 δίσκους , μήπως δεν ειναι ιδανικοί για boot os για απλα συστήματα ? , η ερώτηση μου εχει να κάνει πάντα και κυρίως με τις θερμοκρασίες

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όταν κάνεις συνεχόμενο write για ώρα και πιθανόν να είναι και πιο ανεβασμένες γενικά λόγο της τοποθεσίας του ssd. Γενικά πρόβλημα δεν έχουν, υπάρχουν και pci-e αντάπτορες με ψύκτρες για όσους ανησυχούν.

Θα περίμενα να δω τιμές 960evo αν ήθελα να πάρω τώρα.

Δημοσ.

Μάλιστα , αναφέρομαι στους m2 που είναι επάνω στην μητρική όχι σε ανταπτορες σε pci express

Δημοσ.

Μάλιστα , αναφέρομαι στους m2 που είναι επάνω στην μητρική όχι σε ανταπτορες σε pci express

εχει κατι ψυκτρακια που χρησιμοποιουνται σε raspberry pi με χαλκο ,πιστευω θα κανουν την δουλεια που θες

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να μπουν ψηκτρακια κτλπ αλλά αν οι συγκεκριμένοι δίσκοι έχουν θέματα με θερμοκρασίες όσο αφορά το boot για os , αν έχει κανένας φίλος εδώ τέτοιο δίσκο ας μας διαφωτίσει αν έχει θέματα με θερμοκρασίες κτλπ

Δημοσ.

Περίμενε για τον 960 να δεις τιμές, αν μη τι άλλο, θα πέσει ο 950.

Εγώ επέλεξα τον 950 Pro, αντί του SM951, για αυτό τον λόγο:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...