DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αν λες για εμένα την κάνω 15 χρόνια σωστά, αν μιλάς γενικώς συμφωνώ. Εξαρτάται φιλε. Γιατι μου έχει τυχει και εμενα να εχω αναλάβει προϊσταμενος και να μου σκάει ο "παλιος" ο 10χρονων και να μου πουλάει υφάκι. Εγω ειμαι παλιος και θα γινει η δουλειά οπως ξέρω εγω. Για αυτο γενικά τέτοιοι συνδυασμοι δεν ειναι κατάλληλοι έχεις και εσυ εγωϊσμο λογω παλαιοτητας έχω και εγω ευθυνες πανω στο κεφάλι μου και θελω πχ ένα ατομο να ακουει οτι του πώ για να μην με κρεμάσει. Σεβομαστε τα χρονια κάποιου αλλα και αυτος πρέπει να σεβαστει την θέση ευθύνης που έχει ενας προϊσταμενος γιατι οταν κλεινει η πορτα του διευθυντη εγω μπορει να τα ακουσω για σενα και δεν γουστάρω.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αυτό το τσουβάλιασμα όμως.. Λες στο φίλο σου για παράδειγμα τους προβληματισμούς σου σχετικά με τη δουλειά, για να εισπράξεις το κλασικό, γραφικό πλέον, «παντού έτσι είναι, μην παραπονιέσαι». Είναι το κλισέ, αφού οι περισσότεροι δουλεύουν σε σκατοδουλειές, σου λέει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρχουν καλύτερες. Βέβαια πλέον τήνει πολύ να γίνει αληθινό όπως πάνε τα πράγματα. 1
fotaras13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εγω στη τωρινή δουλειά μου πάντως είμαι με αφεντικό το κλίμα γενικά είναι καλό, τέλοιο όχι αλλά καλό. Σε προηγούμενη δουλειά οι περισσότεροι δε λέγαμε ούτε καλημέρα κάποιες φορές μεταξύ μας... Γενικά σε μεγάλες/καλές εταιρίες ξέρω ότι το κλίμα είναι αρκετά εως πολύ καλό. Σε φαρμακοβιομηχανίες για παράδειγμα όπως και σε μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις... Επίσης την πιο πολύ κλάψα την έχω ακούσει από γυναίκες... Αυτός με τρέχει κ δεν αναγνωρίζει τη δουλειά, εκείνη μου είπε εκείνο,την εχει δει καπως, το άλλο το παραλλο κλπ...
sam75 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εξαρτάται φιλε. Γιατι μου έχει τυχει και εμενα να εχω αναλάβει προϊσταμενος και να μου σκάει ο "παλιος" ο 10χρονων και να μου πουλάει υφάκι. Εγω ειμαι παλιος και θα γινει η δουλειά οπως ξέρω εγω. Για αυτο γενικά τέτοιοι συνδυασμοι δεν ειναι κατάλληλοι έχεις και εσυ εγωϊσμο λογω παλαιοτητας έχω και εγω ευθυνες πανω στο κεφάλι μου και θελω πχ ένα ατομο να ακουει οτι του πώ για να μην με κρεμάσει. Σεβομαστε τα χρονια κάποιου αλλα και αυτος πρέπει να σεβαστει την θέση ευθύνης που έχει ενας προϊσταμενος γιατι οταν κλεινει η πορτα του διευθυντη εγω μπορει να τα ακουσω για σενα και δεν γουστάρω. Καμιά σχέση, δεν μιλάμε έτσι μεταξύ μας, απλά ξέρουμε τα δικαιώματα μας 1
DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καμιά σχέση, δεν μιλάμε έτσι μεταξύ μας, απλά ξέρουμε τα δικαιώματα μας Ναι τα δικαιωματα εννοειται οτι κανεις δεν τα καταπατάει εγω σου λεω τωρα για το άλλο άκρο. Να πουλάει ο άλλος εξυπνάδα , να του λες να κανει κάτι και να σε γράφει να μην το κάνει κτλπ κτλπ εκει καταλαβαινεις οτι ο συγκεκριμενος δεν σε υπολογιζει και η μοναδική λυση ειναι να βγει μια μέρα μια μαγικη αποφαση απο τον διευθυντη που να τον πηγαινει σε άλλο γραφειο εγω προσωπικα θα ημουν χαρουμενος με μια τέτοια εκβαση γιατι γενικα βαριέμαι να βάζω τις φωνές (δεν το εχω κανει ποτε σαν προϊσταμενος στη δουλεια που ειχα) να λέω αυτονοητα πραγματα (ειμαι προϊσταμενος πρεπει να με ακους γιατι δεν θελω να με κρεμάσεις) κτλπ κτλπ σκεψου το και οτι οταν ο άλλος σε βάζει να λες τα αυτονοητα ειναι σαν να σε ξεφτιλιζει. Θα λεει μετα στο καφεδάκι το απογευμα τον ειχα και μου εκανε κυρηγμα και τον εγραφα στα @@ μου. Αντι για αυτο τα πραγματα ειναι πιο απλα ελα εδω αγορι μου δεν θες? ωραια να σε βάλουν σε ενα γραφειο να εισαι προϊσταμενος εσυ να δω μετα αν θα καταλαβεις τι πρέπει να γινεται ή οχι. Γιατι μερικοι πουλάνε τρελα θεωρουν εξυπνάδα να γράψουν τον επικεφαλή , δεν λεω προφανως αν ο υπάλληλος έχει μια ιδεα σωστοτερη απο αυτη του επικεφαλή και να μην την πει τοτε βεβαιως πρεπει να την πει και θα του αναγνωρισθει κιολας (ακομα και δημοσια) εγω κομπλεξιλικια δεν βαράω. Η δουλεια με ενδιαφερει να βγαινει και να μην κρεμάσουν.
sam75 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ναι τα δικαιωματα εννοειται οτι κανεις δεν τα καταπατάει εγω σου λεω τωρα για το άλλο άκρο. Να πουλάει ο άλλος εξυπνάδα , να του λες να κανει κάτι και να σε γράφει να μην το κάνει κτλπ κτλπ εκει καταλαβαινεις οτι ο συγκεκριμενος δεν σε υπολογιζει και η μοναδική λυση ειναι να βγει μια μέρα μια μαγικη αποφαση απο τον διευθυντη που να τον πηγαινει σε άλλο γραφειο εγω προσωπικα θα ημουν χαρουμενος με μια τέτοια εκβαση γιατι γενικα βαριέμαι να βάζω τις φωνές (δεν το εχω κανει ποτε σαν προϊσταμενος στη δουλεια που ειχα) να λέω αυτονοητα πραγματα (ειμαι προϊσταμενος πρεπει να με ακους γιατι δεν θελω να με κρεμάσεις) κτλπ κτλπ σκεψου το και οτι οταν ο άλλος σε βάζει να λες τα αυτονοητα ειναι σαν να σε ξεφτιλιζει.Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά και επίσης δεν μπορείς να πάρεις συστατική επιστολή μετά. ΚΑΝΕΙΣ ότι σου πει ο μεγάλος και τέλος, αν κάνει λάθος θα το χρεωθεί αυτός. Εμεις δουλεύουμε ακριβώς όπως μας λέει κ τον κρατάμε σε ηρεμία. Είμαστε 30 και είναι ένας, εγώ δεν θα την παλευα Επίσης με τα παιδιά σχεδόν όλα ακόμα και 4 νέους έχουμε άψογη σχέση, καφέ, φαγητό κλπ, βασικά τον έχουμε κατεβάσει και για 5Χ5 τον δικό μας, έκανε τερματοφυλακας. Τέλος μια εταιρία όταν είναι ενωμένη πάει καλύτερα στα νούμερα. 1
Joe-4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οι παπατζήδες έχουν την τιμητική τους σε αυτήν την χώρα. Ενώ αυτό που κάνουν είναι κάτι απλό και εύκολο, η σάλτσα που βάζουν το κάνει να φαίνεται επιστήμη. Εάν μια εταιρεία έχει χάπατο head και άχρηστο υπεύθυνο, ή επιβιώνει από τύχη ή οι μέρες της είναι μετρημένες. Εσύ σαν υπάλληλος αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις τη δουλειά σου όπως τη θέλει αυτός (λάθος). Και η ευθύνη δικιά του. Βάλτον να στο υπογράψει κιόλα. Ρίξε και καμιά προειδοποίηση πρώτα. Εάν επιθυμείς να μπορείς να παίρνεις περισσότερες αποφάσεις την κάνεις με ελαφρά αναζητώντας κάτι καλύτερο. Αφού είναι γνώριμες αυτές οι καταστάσεις στο στρατό, έχεις αποκτήσει πλέον τα απαραίτητα εφόδια για την μετέπειτα ζωή σου. 1
sam75 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οι παπατζήδες έχουν την τιμητική τους σε αυτήν την χώρα. Ενώ αυτό που κάνουν είναι κάτι απλό και εύκολο, η σάλτσα που βάζουν το κάνει να φαίνεται επιστήμη. Εάν μια εταιρεία έχει χάπατο head και άχρηστο υπεύθυνο, ή επιβιώνει από τύχη ή οι μέρες της είναι μετρημένες. Εσύ σαν υπάλληλος αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις τη δουλειά σου όπως τη θέλει αυτός (λάθος). Και η ευθύνη δικιά του. Βάλτον να στο υπογράψει κιόλα. Ρίξε και καμιά προειδοποίηση πρώτα. Εάν επιθυμείς να μπορείς να παίρνεις περισσότερες αποφάσεις την κάνεις με ελαφρά αναζητώντας κάτι καλύτερο. Αφού είναι γνώριμες αυτές οι καταστάσεις στο στρατό, έχεις αποκτήσει πλέον τα απαραίτητα εφόδια για την μετέπειτα ζωή σου. Για να παίρνεις αποφάσεις πρέπει να έχεις μέσον να μπεις κάπου η να ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν πολλοί, ο δικός μας παράδειγμα έχει τελειώσει μόνο γυμνάσιο, ξένη γλώσσα καθόλου, ήταν όμως τυχερός βρήκε δόντι μπήκε στα κεντρικά στην Αθήνα έμαθε την δουλειά και έγινε αυτό που του είχε τάξει το δόντι ( μας τα έχει πει ο ίδιος, ήταν τυχερός). Το θέμα είναι ότι ξέχασε από που ξεκίνησε. Στη ζωή πιστεύω όλα είναι θέμα τύχης, εγώ την δουλειά αυτή από τύχη την βρήκα.
DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Joe η πλάκα είναι πως αυτοι που στο παιζουν έξυπνοι μολις αναλάβουν θα είναι πολύ χειρότεροι από σενα και θα κάνουν και χρηση θέσης και από όλα. Και εσυ ο αφελής σκέφτεσαι να μην τους κάνεις παρατηρήσεις για να μην τους προσβάλεις και καλά. Αν μπορεις να κάνεις την δουλειά με δικο σου τροπο εντάξει, αρκει να βγει και να μην εκτεθεί το τμήμα. Είναι υπερβολή να κάθεται ο προϊστάμενος από πανω σου σαν το κοράκι. Αλλα επισης υπερβολή είναι να θεωρει ο υπάλληλος ότι μπορει να κάνει χαβαλέ και να μην ακούει ότι του πει ο προϊστάμενος να κάνει. Και οσο για αυτό που ειπες "Να το υπογράψει." το υπέγραψε όταν ανέλαβε την θέση μην ανησυχεις έχει υπογράψει καταρχήν να παραλάβει το γραφειο και ότι ανηκει σε αυτό. Και μολις γινει η στραβη ολοι θα ρωτησουν "ποιος είναι ο υπεύθυνος εδώ?" αυτό και μονο τα λέει όλα. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά και επίσης δεν μπορείς να πάρεις συστατική επιστολή μετά.ΚΑΝΕΙΣ ότι σου πει ο μεγάλος και τέλος, αν κάνει λάθος θα το χρεωθεί αυτός.Εμεις δουλεύουμε ακριβώς όπως μας λέει κ τον κρατάμε σε ηρεμία. Είμαστε 30 και είναι ένας, εγώ δεν θα την παλευα Επίσης με τα παιδιά σχεδόν όλα ακόμα και 4 νέους έχουμε άψογη σχέση, καφέ, φαγητό κλπ, βασικά τον έχουμε κατεβάσει και για 5Χ5 τον δικό μας, έκανε τερματοφυλακας.Τέλος μια εταιρία όταν είναι ενωμένη πάει καλύτερα στα νούμερα. Φιλε εννοείται καταρχήν άτομο που πέρασες καλα μαζι του στην δουλειά ακομα και α άλλαξε ποστο μετα τον βλέπεις στο δρομο και τον χαιρετας με διάθεση τωρα αμα ειχα κανεναν μαλακα ειτε προϊσταμενο ειτε υφιστάμενο εγω προσωπικα κανω πως δεν τον ειδα στο δρομο εκτος και αν με σταματήσει αυτος. Δηλαδη τι όταν ησουν στο γραφειο μας έκανες τη ζωη δυσκολη και τωρα ξαφνικα που έφυγες αλλαξαν όλα? μην σου πω ότι υπάρχει και πιθανοτητα να του το πω και στα ισια αυτό που γράφω εδώ. Αυτές είναι υποκρισιες καμενο χαρτι ησουν στο γραφειο καμενο χαρτι θα εισαι και εκτος.... καβατζας - τεμπελης - να χωνεις τους άλλους - αντισυναδελφικος κτλο κτλπ 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ότι έγραψα απο μονος μου πως ειμαι νέος στο φορουμ... Υπάρχει κάποιος κανονισμός που όταν κάνεις εγγραφή δεν πρέπει να ανοίγω και θρεντ; Δλδ τώρα τι θες να αποδείξεις; Εγώ; Προς το παρόν τίποτα. Περιμένω καρτερικά να περάσει ο χρόνος και θα δούμε αν θα αποδείξω κάτι. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος κυνηγάει μάγισσες εδώ μέσα. Μπα, εγώ κυνηγάω φαντάσματα, για μάγισσες πρέπει να είσαι προχω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Η λύση είναι μια, τραμπουκισμος Πιάνει συνήθως γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απλά θρασυδειλοι και άντε στη χειρότερη άμα ξεφύγεις να απολυθείς Και με/απο τα ποδια αναποδα -και εξω απο...το παραθυρο- μπορεις να τον κρατησεις, ναι! Το θεμα δεν ειναι αυτο, αλλα πως μπορει να ειναι εντελως διαφορετικο το "μετα" αν εκεινος a) ειναι ενας σπαστικος, που αδικως -με ευνοια τυχης, ψεμματων, whatever- βρεθηκε εκει η β) ειναι ενας σπαστικος, που αδικως -με υποστηριξη/καλυψη- βρεθηκε...φυτευτοτατος εκει αν παιζει το δευτερο κι αποφασισουν να τον 'υπερασπιστουν' θα δεις οχι απολυση, μηνυση ..... ..... Αυτο δεν σημαινει παντως, οτι δεν μπορεις να τον αναποδοκρεμασεις εξω απ το παραθυρο
jennyV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Η σχέση αφεντικού υπαλλήλου είναι αμφίδρομη. Τ θέμα είναι να ξέρει ο καθένας τη θέση του και να μην την καταχράται. Απο προσωπική πείρα κι ως υπάλληλος κι ως προιστάμενη, νομίζω ότι ο προσταμενος είναι εκεί για τις σημαντικές αποφάσεις κι επιβάλλεται να είναι πιο τυπικός ή αντικειμενικός με τους υπαλλήλους του χωρίς ομως να τους καταδυναστεύει και να απαιτεί να ζουν για τη δουλειά τους ,κι ο υπάλληλος είναι εκεί για να κάνει με συνέπεια τη δουλειά για την οποία πληρώνεται χωρίς να διακατέχεται απο το κόμπλεξ "εγώ δουλεύω κι αυτοί βγάζουν λεφτα" - αν πάντα οι συνθηκες εργασίας του είναι έντιμες. Εχω όμως συναντησει απαράδεκτες περιπτώσεις και από τις δύο μεριές. Υπάλληλο που σκόπιμα έκανε όσο λιγότερη δουλειά μπορούσε, υπάλληλο που προσπάθησε να χαλάσει μια δουλεια του αφεντικού του (απο κόμπλεξ κι ειλικρινά δεν το πίστευα), υπάλληλο που έκανε λάθη και τα φόρτωνε σε άλλους. ΚΙ αντιστοίχως αφεντικό που πλήρωνε τος υπαλλήλους του μισθούς πείνας χωρίς ασφάλιση κι απαιτούσε πίστη , αφοσίωση και 12ωρα δουλειας αφιερωμένα στην εταιρεία του, αφεντικό που απαιτουσε από τους υπαλλήλους να είναι σε αναμονή ακόμα και στις διακοπές, αφεντικό που απιτούσε με ελάχιστα λεφτά μια σειρά απο προσόντα και μεγάλη εμπειρία και δεν καταλάβαινε γιατί δεν μπορούσε να βρει αυτό που ήθελε. Οσον αφορά τον TS δε θα πρωτοτυπήσω. Υπομονή κι εντατικό ψάξιμο, και στην έσχατη περίπτωση μια αναφορά στον επικεφαλης 3
DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Eιναι αυτό που λέμε αμα κάποιος είναι σοβαρος άνθρωπος και σοβαρος επαγγελματιας ξερει να κρατήσει ισοροπιες σαφως και δεν είναι ωραιο να είναι ένας προϊστάμενος δυνάστης αλλα και επισης ωραιο δεν είναι να ειαι προϊστάμενος εσυ και να έχεις κατι καθικάκια να πουλάνε μουρη του στυλ "εγω ξερω περισσοτερα από αυτόν και θα κανω ότι γουστάρω." θα προκυψει πρόβλημα δηλαδή να το ξέρουν. Γιατι μετα γράφουνε στο φβ και παραπονιούνται για ρουφιανιες και άλλα τέτοια αστεια. Αυτοι δινουν τα δικαιώματα για τέτοια αντιμετωπιση. Moυ ειχε ερθει ενας μια φορα και εκανε παραπονα ότι στην προηγουμενη δουλειά κυνηγουσαν το προσωπικο και δεν ηταν συναδελφικοι κτλπ μετα από 2 εβδομάδες ειχα ηδη σχηματισει εικονα για την πάρτη του : έψαχνε ευκαιριες να την κοπανάει από την δουλεια και καμια φορά εκανε και τον έξυπνο προφανως και κάποια πραγματα που ειπε ηταν σωστα και ωφέλιμα αλλα η γενική συμπεριφορά δεν βοηθούσε την κατασταση. 1
Papakaliati Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Για να καταλάβετε το background... Είναι το κλασσικό τυπάκι 30κάτι χρονών που μόλις πήρε προαγωγή, έγινε senior manager και νομίζει ότι η εταιρεία είναι δική του και πως οι απο κάτω του είναι απλά κάποια παιδάκια (οι πιο πολλοί συνομήλικοί του βέβαια) που πρέπει να τον υπακούν, να κατεβάζουν το κεφάλι όταν τον βλέπουν και γενικά να μην του φέρνουν αντίρρηση σε Ο,ΤΙ και να πει, ακόμα και αν είναι η μεγαλύτερη βλακεία εκεί μέσα! Έχει γίνει κολλητό φιλαράκι με τον Head του τμήματος και γι' αυτό πήρε και την προαγωγή. Το ακόμα χειρότερο είναι πως απ' οτι φαίνεται δεν έχει ζωή έξω απο την εταιρεια με αποτέλεσμα να δουλεύει μέχρι αργά, αλλά κυρίως είναι ΗΜΙΜΑΘΗΣ... Πετάει βλακείες, κάνει λάθη και τα ρίχνει όλα στους γύρω του, ενώ σε επιτυχίες ξέρει να τις καρπώνεται αυτός και μόνο... Επίσης, η νοοτροπία του είναι πως επειδή μπορει απολύει αν δεν είναι κάποιος ακριβώς όπως αυτός τον θέλει. Μέχρι τώρα έχει απολύσει 2 άτομα... Το οτι δουλευει πολλες ωρες πρεπει να σημαινει οτι δεν εχει φιλους και χομπυ ετσι; Γιατι εμενα μου φαινεται σαν ενας καλος λογος που πηρε την προαγωγη.
Charlie37 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αν όντως είναι έτσι, αυτό και μόνο τα λέει όλα όσον αφορά ότι ο προϊστάμενός σου είναι για μπάτσες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και αποστολή βιογραφικών. To είχα σε mail αυτό που μου είπε και επειδή πήγε να με βγάλει τρελό του το έδειξα... Ε ενώ στην αρχή είπε συγνώμη, μετά μου έχει κάνει τον βίο αβίωτο! Μέχρι στο πως αρχειοθετώ τους σελιδοδείκτες στο Chrome κάθεται και μου την λέει. Καταρχην, εισαι σιγουρος, πως ξερεις αρκετα, πραγματικα γι' αυτον? Με τους ανθρωπους, που μπορουν να απολυσουν, -και μαλιστα σε "νεαρη" ηλικια, διχως δηλαδη τη μεγαλη εμπειρια/διαδρομη εργασιας- παιζουν, χονδρικως, τα 2 σεναρια: a) να καραειναι οντολογικως αναγκαιοι, οι ιδιοι στην επιχειρηση -αν διαθετουν, καποιες 'μοναδικες γνωσεις & ικανοτητες' β) να ειναι τελικως -και για τον οποιοδηποτε λογο- εκει "φυτευτοι" (sic!) -φαινομενο, οχι σπανιο εταιρικως [...], καθε αλλο Απλά είναι κολλητός με τον Head. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός στην δουλειά του ή στόκος. Προφανώς για να πήρε προαγωγή και να είναι σχεδόν 10 χρόνια στην εταιρεία, θα έχει καποιες γνώσεις. Παρόλα αυτά, ο τρόπος που διοικεί βασίζεται στην ειρωνεία και στον φόβο της απόλυσης στις ετήσιες αξιολογήσεις, ενώ όποτε κάνει κάποια λάθη προσπαθεί να τα ρίξει στους άλλους και αυτός να την βγάζει καθαρή ή όταν κάποιος πετυχαίνει κάτι, πάει αυτός και το καρπώνεται. Γενικά είναι ο τύπος ο γλίτσας που θα πατήσει πάνω σε όλους για να πετύχει. Έχεις μιλήσει ποτέ στον Head ? Είναι κολλητός του, τι να πω; Πραγματικά δεν έχει νόημα Τίποτα δε γίνεται, δυστυχώς πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να βρεις κάτι άλλο ή να αποχωρήσεις νωρίς όσο έχεις ακόμα την ψυχική υγεία σου. Εχει πολλά τέτοια φρούτα εκεί έξω, μαλάκες με φούντες και καριόλες του κερατά όλοι τους αυτοί. Ντεμέκ καριερίστες αλλά ζήτημα αν ένας στους εκατό καταφέρνει ουσιαστικά κάτι (λόγο ικανοτήτων, όχι λόγο κοινωνικότητας). Γενικά βάλε εσύ το firewall, βρες τον τρόπο και όλα θα πάνε καλά. Ψάχνω για δουλειές, αλλά είμαι στην εταιρεία μόνο 10 μήνες. Τι να πω αν φύγω; Να πω ότι έχω έναν σαδιστή απο πάνω μου; Συνήθως δεν πρέπει να λες κακές κριτικές για την προηγούμενη δουλειά, ενώ και πολλοί το εκλαμβάνουν ως ότι δεν αντέχω την πίεση Το οτι δουλευει πολλες ωρες πρεπει να σημαινει οτι δεν εχει φιλους και χομπυ ετσι; Γιατι εμενα μου φαινεται σαν ενας καλος λογος που πηρε την προαγωγη. Απάντησα πιο πάνω σε αυτό που λες. Στόκος δεν είναι, αλλά δεν είναι άτομο που δεν θα σου την φέρει αν κάνει μαλακία για να γλυτώσει τον κώλο του και που δεν θα σε σεβαστεί σαν προσωπικότητα αν δεν του δείξεις υποταγή με την κακή έννοια του όρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα