Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

ενας φιλος μου ειπε το προβλημα του ,και επειδη δε σκεφτηκα κατι καλο ελεγα,μηπως βοηθησετε.

και να βρουμε μια φθηνη λυση (ειναι φοιτητης)

λοιπον απο οτι καταλαβα το προβλημα εχει ως εξης¨

¨μενω στο δευτερο οροφο ενω   ο  ιδιοκτητης   του σπιτιου οπου ενοικιαζει μενει στον πρωτο

προσπαθησαν με wifi  extender αλλα τπτ

εχει 1-3 γραμμες .,,,

αραγε υπαρχει λυση ? σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Δεν ξερω αν κατι σαν αυτο θα δουλευε λογω διαφορας οροφων. (το 2πλο κιτ για εσας, απλα εχω το 3πλο και το παραθετω)

Παντως σε ενα σπιτι(1995 κατασκευη) 150ΤΜ δεν εχω απωλειες ετσι με το ethernet.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν κατι σαν αυτο θα δουλευε λογω διαφορας οροφων. (το 2πλο κιτ για εσας, απλα εχω το 3πλο και το παραθετω)

Παντως σε ενα σπιτι(1995 κατασκευη) 150ΤΜ δεν εχω απωλειες ετσι με το ethernet.

Δεν πρεπει να εχουν κοινο  πινακα ? δε νομιζω να εχουν το ιδιο !

Δημοσ.

Δεν πρεπει να εχουν κοινο  πινακα ? δε νομιζω να εχουν το ιδιο !

Δεν το γνωριζω, γιατι μου ειχε τυχει οσο ημουν φοιτητης ενα ιδιοκτητης να δινει απο αλλο οροφο ιντερνετ σε διαφορους οροφους με την χρηση τετοιων συσκευων. Αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν ειναι εφικτο ή οχι, θα ειναι καλη λυση. Αλλιως παει για νεα συνδεση, αφου δεν κανατε δουλεια με το extender.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το γνωριζω, γιατι μου ειχε τυχει οσο ημουν φοιτητης ενα ιδιοκτητης να δινει απο αλλο οροφο ιντερνετ σε διαφορους οροφους με την χρηση τετοιων συσκευων. Αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν ειναι εφικτο ή οχι, θα ειναι καλη λυση. Αλλιως παει για νεα συνδεση, αφου δεν κανατε δουλεια με το extender.

ε ρε γαμωτο...γιατι πρεπει να ανοιξει τρυπες...

να βρει ρουτερ για να το κανει bridge.. θελει δουλεια και λεφτα ετισ!

Δημοσ.

Τα powerlines παίζουν μόνο αν εχουν κοινο ρολόι ΔΕΗ. 

Η πιο αξιοπιστη λύση ειναι καλώδιο (ναι τρύπες) αλλιώς repeater ακριβώς πάνω από το router του γείτονα (και όσο πιανει) ή δική του σύνδεση. 

Τέλος αν στον όροφο (ακομα και σε διπλανη οικοδομή) εχει γείτονα με καλό wifi να παει να βρει το γειτονα και να του δινει ενα ποσο για να εχει και ο γνωστος σου internet. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα powerlines παίζουν μόνο αν εχουν κοινο ρολόι ΔΕΗ. 

Η πιο αξιοπιστη λύση ειναι καλώδιο (ναι τρύπες) αλλιώς repeater ακριβώς πάνω από το router του γείτονα (και όσο πιανει) ή δική του σύνδεση. 

Τέλος αν στον όροφο (ακομα και σε διπλανη οικοδομή) εχει γείτονα με καλό wifi να παει να βρει το γειτονα και να του δινει ενα ποσο για να εχει και ο γνωστος σου internet. 

σωστατοσ/... πιθανο να κανει αυτό με το γειτονα...αλλα στο περιπου μιλαμε γα το 30%? της τιμης?

Δημοσ.

Γιατί οχι 50%;

Γιατί οχι 25%;

Δεν υπάρχει "καθορισμένος κατάλογος"

Εγώ θα ζητουσα τα μισά και θα του έδινα ξεχωριστό ssid wifi με το μισό download (γιατί το 95% των χρηστών ξέρουν μόνο να ξεζουμίσουν τη γραμμή)

Δημοσ.

Γιατί οχι 50%;

Γιατί οχι 25%;

Δεν υπάρχει "καθορισμένος κατάλογος"

Εγώ θα ζητουσα τα μισά και θα του έδινα ξεχωριστό ssid wifi με το μισό download (γιατί το 95% των χρηστών ξέρουν μόνο να ξεζουμίσουν τη γραμμή)

καλα δεν πιστευω να γνωριζουν... 

εμεις θα του προτείνουμε το 30% για απογευματινες-βραδινες ωρες

Δημοσ.

Δηλαδή 02:00-15:00 δεν θα μπαίνει καθόλου νετ να δει καμία τσοντούλα να δει το πρόγραμμα της σχολής;

Σημασία δεν εχει να με πείσεις για την λογική δίκαιη τιμή αλλά τι εχει διάθεση να κάνει ο ιδιοκτήτης της γραμμής. Μπορείτε να πάτε με τη μέθοδο κλάψα και να σας το δώσει τζάμπα; Μπορεί να μη σας δώσει και καθόλου γιατί θέλει όλο το bandwidth. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...