KNSM Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ελεπ δεν εχει ορια στο προφιτ αλλα εχει ρισκο σε αντιθεση με τον υπαλληλο που εχει οριο στο προφιτ αλλα δεν εχει ρισκο. Δεν ειναι λαθος να αρχισεις ελεπ, λαθος ειναι διατηρεις το ελεπ με χαμηλο προφιτ. Οι φοροι κλπ δεν αλλαζουν το παραπανω, απλα ανεβαζουν το ρισκο. Η κανουν το να γινεις ελ. επαγγελματιας σχεδον αυτοκτονικα ηλιθιο. Ας το παρουμε χαμπαρι, μονο στο δημοσιο κανουν ζωαρα ακομα και τωρα. Περασα την προηγουμενη εβδομαδα απο το Ικα για μια δουλεια και πραγματικα οι μισοι μ^λ*κ$ζινται με καφεδες, τσιγαρα και χαχα και χουχου με το χιλιαρικακι να σκαει ζεστο χωρις αγχος καθε μηνα. Και αμα πεις και καμια κουβεντα εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων λες και ειναι στο μαγαζι τους. Οι ελ.επαγγελματιες πατιουνται στο λαιμο με μισος για να μην ενεργοποιηθει ο κοφτης στο δημοσιο... Ταξη θα μπει μονο αν αρθει η μονιμοτητα και πανε οι ''αντιπαραγωγικοι'' (οι τεμπεληδες δηλαδη) σπιτι τους, αλλα ποιος πολιτικος θα τα βαλει με 1 εκατομμυριο δημ. υπαλληλους και τις οικογενειες τους? Κατι τετοιο θα ειναι πολιτικη αυτοκτονια. Για να προλαβω καποιους η μανα μου στο δημοσιο δουλευει και δουλευει πραγματικα οχι σαν το 60% που τα ξυνει. 3
dollyyy19 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 ο αριθμος τους ειναι το μικρο προβλημα.το μεγαλο ειναι τα τρελα μηνιατικα που παιρνουν ακομη και σημερα...............
παπι Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Η κανουν το να γινεις ελ. επαγγελματιας σχεδον αυτοκτονικα ηλιθιο. Ας το παρουμε χαμπαρι, μονο στο δημοσιο κανουν ζωαρα ακομα και τωρα. Περασα την προηγουμενη εβδομαδα απο το Ικα για μια δουλεια και πραγματικα οι μισοι μ^λ*κ$ζινται με καφεδες, τσιγαρα και χαχα και χουχου με το χιλιαρικακι να σκαει ζεστο χωρις αγχος καθε μηνα. Και αμα πεις και καμια κουβεντα εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων λες και ειναι στο μαγαζι τους. Οι ελ.επαγγελματιες πατιουνται στο λαιμο με μισος για να μην ενεργοποιηθει ο κοφτης στο δημοσιο... Ταξη θα μπει μονο αν αρθει η μονιμοτητα και πανε οι ''αντιπαραγωγικοι'' (οι τεμπεληδες δηλαδη) σπιτι τους, αλλα ποιος πολιτικος θα τα βαλει με 1 εκατομμυριο δημ. υπαλληλους και τις οικογενειες τους? Κατι τετοιο θα ειναι πολιτικη αυτοκτονια. Για να προλαβω καποιους η μανα μου στο δημοσιο δουλευει και δουλευει πραγματικα οχι σαν το 60% που τα ξυνει. Τα ζυγιζεις. Αν ειναι να καθαριζεις πανω απο 20κ/ετος, δν βλεπω που ειναι η αυτοκτονια.
4saken Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Οι ελ.επαγγελματιες πατιουνται στο λαιμο Αν και τετοιος νομιζω οτι οι πραγματικα χαμενοι δεν ειναι ουτε οι ΕΕ ουτε οι ΔΥ αλλα οι ΙΥ....Μακραν... 1
skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Η κανουν το να γινεις ελ. επαγγελματιας σχεδον αυτοκτονικα ηλιθιο. Ας το παρουμε χαμπαρι, μονο στο δημοσιο κανουν ζωαρα ακομα και τωρα. Περασα την προηγουμενη εβδομαδα απο το Ικα για μια δουλεια και πραγματικα οι μισοι μ^λ*κ$ζινται με καφεδες, τσιγαρα και χαχα και χουχου με το χιλιαρικακι να σκαει ζεστο χωρις αγχος καθε μηνα. Και αμα πεις και καμια κουβεντα εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων λες και ειναι στο μαγαζι τους. Οι ελ.επαγγελματιες πατιουνται στο λαιμο με μισος για να μην ενεργοποιηθει ο κοφτης στο δημοσιο... Ταξη θα μπει μονο αν αρθει η μονιμοτητα και πανε οι ''αντιπαραγωγικοι'' (οι τεμπεληδες δηλαδη) σπιτι τους, αλλα ποιος πολιτικος θα τα βαλει με 1 εκατομμυριο δημ. υπαλληλους και τις οικογενειες τους? Κατι τετοιο θα ειναι πολιτικη αυτοκτονια. Για να προλαβω καποιους η μανα μου στο δημοσιο δουλευει και δουλευει πραγματικα οχι σαν το 60% που τα ξυνει. Καλά τα λές, απλά επειδή αυτό δε γίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο και επειδή η αγορά στο τέλος όλα τα ισορροπεί θα μου προκαλέσει τρομερή εντύπωση αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα.
KNSM Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Καλά τα λές, απλά επειδή αυτό δε γίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο και επειδή η αγορά στο τέλος όλα τα ισορροπεί θα μου προκαλέσει τρομερή εντύπωση αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Μπα, εδω ειναι Ελλαδα και τα ψηφαλακια ειναι πολλα απο το μετωπο των δημοσιων υπαλληλων, τιποτα δεν προκειται να αλλαξει ποτε. Ακομα και Σομαλια να γινουμε το δημοσιο θα παραμεινει δημοσιο, θα πεσω απο τα συννεφα αν γινει οτιδηποτε αλλο.
adi32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 εδω ανοιξαν παλι 3 καναλια της ΕΡΤ και καμια 15αρια ραδιοφωνα της σε ολη την Ελλαδα (τα οποια δε βλεπει κανεις ) και θελανε να κλεισουν τα ιδιωτικα να χασουν 1000 αδες ανθρωποι τις δουλειες τους
Zein Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εδω μας πρηξανε τα συκωτια με μερικες καθαριστριες, που τελικα ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ , τι μιλας για 20κ/ετος. Η χωρα ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι παει για πιστολι και οποιος θελει ας το αποδεχτει οςο ειναι νωρις ακομα και να σταματησει να πιστευει στην ελπιδα του τεμπελη που ειναι κατω απο μια μηλια ξαπλωμενος και λεει "ε ρε και να επεφτε ενα καθαρισμενο μηλο στο στομα μου". Και ναι ειτε Σομαλια, ειτε Σερβια ειτε απλα το φθηνο τουριστικο θερετρο/τασακι της ευρωπης να γινουμε , το δημοσιο θα υπαρχει οπως ειναι και σημερα. Γιατι ακομα και στη Σομαλια η ηγεσια ζει με λαμποργκινι και φεραρι με τη διαφθορα να κυριαρχει στο κοκκινο και ολοι οι αλλοι..να πνιγουνε. Εκτος αν πιστευετε οτι ενας μητσοτακης/τσιπρανδρεας/ονομα_εθνοσωτηρα εχει καημο να βοηθησει κοσμο επειδη ειναι καλος ανθρωπος κτλ.. 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εδω μας πρηξανε τα συκωτια με μερικες καθαριστριες, που τελικα ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ , τι μιλας για 20κ/ετος. Η χωρα ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι παει για πιστολι και οποιος θελει ας το αποδεχτει οςο ειναι νωρις ακομα και να σταματησει να πιστευει στην ελπιδα του τεμπελη που ειναι κατω απο μια μηλια ξαπλωμενος και λεει "ε ρε και να επεφτε ενα καθαρισμενο μηλο στο στομα μου". Και ναι ειτε Σομαλια, ειτε Σερβια ειτε απλα το φθηνο τουριστικο θερετρο/τασακι της ευρωπης να γινουμε , το δημοσιο θα υπαρχει οπως ειναι και σημερα. Γιατι ακομα και στη Σομαλια η ηγεσια ζει με λαμποργκινι και φεραρι με τη διαφθορα να κυριαρχει στο κοκκινο και ολοι οι αλλοι..να πνιγουνε. Εκτος αν πιστευετε οτι ενας μητσοτακης/τσιπρανδρεας/ονομα_εθνοσωτηρα εχει καημο να βοηθησει κοσμο επειδη ειναι καλος ανθρωπος κτλ.. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος είναι καλός άνθρωπος ή όχι. Με ενδιαφέρει να είναι ικανός και να θέλει να γίνουν θετικά πράγματα που θα βοηθήσουν γενικά όλους και αν γίνει και ο ίδιος ακόμα πλουσιότερος στην πορεία ας είναι. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνει, που τα βρίσκει, που τα τρώει, και γενικά να ασχολούμαστε με τη ζωή του. Ολα λύνονται όταν ο καθένας μας αποδεχτεί ότι δεν υπάρχουν κοινωνίες αγγέλων και ότι όλα είναι ανθρώπινα και ότι ο στόχος είναι να πάμε μπροστά έστω και με προβλήματα. Οταν βλέπω κοινωνίες ή ανθρώπους που προσπαθούν να πνίξουν αυτούς που πραγματικά μπορούν να πάνε μπροστά για χάρη της "ισότητας" πραγματικά θέλω να μοιράσω μπάτσες. Εχει πολύ κόσμο που πραγματικά μπορεί να προσφέρει και να αποδώσει με δικές του ιδέες και το δικό μας περιβάλλον και κλασσικά τοξικό δημόσιο είναι κυριολεκτικά εχθρός ενάντια στην επιχειρηματικότητα (και συνεπώς και στα όνειρα) του καθένα από εμάς που θα θέλαμε να τα βάλουμε κάτω και να λάβουμε το ρίσκο να κάνουμε κάτι. Ε λοιπόν όχι σου λέει το δημόσιο, για να κάνεις μια αρχή στην εκπλήρωση των ονείρων σου θέλω "αυτά" και "αυτά" και "εκείνα" και τα "άλλα" και...καταλαβαίνουμε νομίζω. Ολα αυτά δεν γίνανε από καμιά κυβέρνηση, γίνανε από τον "απλό" και "καθημερινό" λαό. Το γνωμικό δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του, ταιριάζει απόλυτα σε εμάς. Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που ακόμα και σήμερα δεν το έχουν καταλάβει και ψάχνουν ακόμα να βρούνε μαγικές λύσεις με τον κάθε απατεώνα να τους τάζει τον ουρανό με τα άστρα. P.S. Βρήκα ιδέα, μήπως να κατέβω και εγώ και να αρχίσω να πουλάω παπάντζες ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια και ότι θα πάρουν από την επόμενη κιόλας χιλίάρικο στην τσό(ε)πα(η);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα