Προς το περιεχόμενο

Ιδέες για κατασκευή meeting room για video conference


syban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, στα γραφεία που εργάζομαι έχουμε μια αίθουσα συνεδριάσεων 8-10 ατόμων ~25 τ.μ. και θέλουμε να αγοράσουμε εξοπλισμό για να μπορούμε να κάνουμε video conference με τα απομακρυσμένα site μας, έχουμε ήδη projector - πανί, ηχεία στο ταβάνι και ενισχυτή,

Σκέφτομαι ότι χρειάζεται ακόμα ένα μικρό pc, μια tv 50” για να βλέπουν το απομακρυσμένο site, (στον projector μπορούν να έχουν μια παρουσίαση ένα excel κτλ), καλά μικρόφωνα, μια καλή κάμερα και κάποιο software για το video conference.

Έχω βρει κάποια πράγματα με το ψάξιμο π.χ. (https://www.logitech.com/en-us/product/conferencecam-group) αλλά αν κάποιος έχει εμπειρία στο θέμα για να μου προτείνει κάποιες λύσεις η αν μου έχει ξεφύγει κάτι θα ήμουν ευγνώμον.

Το budget από 1500 έως 3000 και είναι σημαντικό να είναι όσο το δυνατό εύκολο στην χρήση για άτομα μη εξοικειωμένα με την πληροφορική. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιό εύκολο από το Polycom στην χρήση δεν θα βρείτε αλλά νομίζω ότι πρέπει να αγοραστεί από όλους (και τα υπόλοιπα sites δηλαδή) για να παίξει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...