Zugzwang Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ποιός κέρδισε Τζόκερ; πότε; έχεις ακούσει γνωστό; Ένας μακρινός συγγενής μου είχε κερδίσει ένα τεράστιο ποσό πριν καμιά δεκαετία και μετά από δύο-τρία χρόνια ήταν σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση απ' ότι πριν κερδίσει. Κλασικά πράγματα. 2
sam75 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ένας μακρινός συγγενής μου είχε κερδίσει ένα τεράστιο ποσό πριν καμιά δεκαετία και μετά από δύο-τρία χρόνια ήταν σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση απ' ότι πριν κερδίσει. Κλασικά πράγματα. κατσε ρε συ στην Ελλαδα ; Εισαι σιγουρος ;
Zugzwang Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 κατσε ρε συ στην Ελλαδα ; Εισαι σιγουρος ; Για το πότε έγινε δεν είμαι σίγουρη, μπορεί να είναι και παραπάνω από δεκαετία. Αλλά ότι κέρδισε, κέρδισε. Μετά τα έφαγε σε αυτοκίνητα και σε άνοιγμα εστιατορίων, ενώ δεν είχε ιδέα από επιχειρήσεις, και εν τέλει βρέθηκε να χρωστάει. 1
sam75 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Για το πότε έγινε δεν είμαι σίγουρη, μπορεί να είναι και παραπάνω από δεκαετία. Αλλά ότι κέρδισε, κέρδισε. Μετά τα έφαγε σε αυτοκίνητα και σε άνοιγμα εστιατορίων, ενώ δεν είχε ιδέα από επιχειρήσεις, και εν τέλει βρέθηκε να χρωστάει. μαλιστα..ενδιαφερον, στην Ελλαδα Δεν ακουσα ΠΟΤΕ καποιον να πιανει τζοκερ , 5αρι ισως 5+1 ΠΟΤΕ!!
Zugzwang Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Όπα, εννοούσες μόνο 5+1; Νόμιζα ότι εννοούσες γενικά πολύ μεγάλα ποσά. Παρεξήγηση 1
sam75 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Όπα, εννοούσες μόνο 5+1; Νόμιζα ότι εννοούσες γενικά πολύ μεγάλα ποσά. Παρεξήγηση ναι για 5+1 ΔΕΝ ακουσα ΠΟΤΕ απο κανεναν ΟΧΙ γνωστο γενικα ρε παιδι μου να πει καποιος ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ για εναν τυπο ο οποιος επιασε 5+1 .
theoritikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Φτιάξε και εσυ ενα site με αισθητική 2006 για να πουλήσεις τα cd των pc master,το ποδήλατο και για οτιδήποτε άλλο ανοίγεις thread
KNSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Για το πότε έγινε δεν είμαι σίγουρη, μπορεί να είναι και παραπάνω από δεκαετία. Αλλά ότι κέρδισε, κέρδισε. Μετά τα έφαγε σε αυτοκίνητα και σε άνοιγμα εστιατορίων, ενώ δεν είχε ιδέα από επιχειρήσεις, και εν τέλει βρέθηκε να χρωστάει. Ο κλασικος ο μ@λ&κ^ς ο Ελληνας. Ψωμολυσσες που δεν μπορουν να διαχειριστουν πανω απο 500-1000 ευρω το μηνα. Εχω κι εγω κατι ατομα γυρω μου σε στυλ ''αμα τα κερδισω θα παω να αγορασω αμαξι Hummer και θα παω διακοπες ενα χρονο στην Καραιβικη''. Ε, αφου εισαι βλαξ, πεταξε τα... Παντα ευχομαι τα χοντρα χρηματα να πηγαινουν σε ατομα με μυαλο που να κανουν κατι σωστο με αυτα. Δυσκολο βεβαια. 3
torq Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 άσχετο αλλά εσείς αν κερδίζατε το joker θα βγάζατε ανακοίνωση; μιλάτε σοβαρά. εγώ θα το έλεγα μόνο σε όσους μένουμε στο ίδιο σπίτι και αυτό διότι αναγκαστικά θα το μαθαίνανε. ούτε φίλοι, συγγενείς τίποτα. 3
KNSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ουτε εγω θα ελεγα τιποτα γιατι στην καλυτερη θα εχεις πρηξιμο για δανεικα και αγυριστα του στυλ ''ελα μωρε, τι ειναι 10.000 ευρω για σενα?'' και στη χειροτερη απαγωγες/εκβιασμους και τετοια. Εννοειται τσιμουδια σε κανενα! 1
Zugzwang Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ο κλασικος ο μ@λ&κ^ς ο Ελληνας. Ψωμολυσσες που δεν μπορουν να διαχειριστουν πανω απο 500-1000 ευρω το μηνα. Εχω κι εγω κατι ατομα γυρω μου σε στυλ ''αμα τα κερδισω θα παω να αγορασω αμαξι Hummer και θα παω διακοπες ενα χρονο στην Καραιβικη''. Ε, αφου εισαι βλαξ, πεταξε τα... Παντα ευχομαι τα χοντρα χρηματα να πηγαινουν σε ατομα με μυαλο που να κανουν κατι σωστο με αυτα. Δυσκολο βεβαια. Δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα. Είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι πολλοί άνθρωποι κακής ή μέσης οικονομικής κατάστασης που βρέθηκαν ξαφνικά με μεγάλα χρηματικά ποσά (από τυχερά παιχνίδια, κληρονομιές κ.λπ.), μετά από ένα μικρό διάστημα έμειναν στον άσο. Οι διακοπές για ένα χρόνο, τα ακριβά αυτοκίνητα ή η νοοτροπία "να τα χαλάσω όλα μαζεμένα να τα χαρώ" συμφωνώ ότι είναι όντως βλακώδεις επιλογές...
Zein Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Η σελίδα μου θυμίζει αυτόν εδώ δεξι κλικ μεσα στη σελιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα