Προς το περιεχόμενο

θέλω 4k TV ..............................................

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4k θες η 1080p?

θέλω 4k  TV ΑΛΛΑ 

δέχομαι και σε οθόνη κάτι εάν δεν ΒΡΩ 4k , 4:4:4 CHROMA PCmode TV

1- ultrawide 34 1080p σκέπτομαι η 1444? τι κερδίζω τι χάνω?

2- 25άρα 2k? 274k?

θέλω να βλέπω ταινίες χαλαρά στα 2-3 μετρα

θέλω να παίζω κανένα css go

lightroom- photoshop- video editing

TV δεν ξέρω ποια υπάρχει στην Αθηνα με 4:4:4 χρώμα και PC mode.
Δημοσ.

Να εχει μεγαλο ρυθμο ανανεωσης. Διαβασε κριτικες στο σκρουτζ και να δωσεις βαση στην μαρκα. Αλλο samsung lg και αλλο f&u Turbox. Δεν λεω οτι δεν εχουν και καλα μοντελα αλλα οι δευτερες θελουν προσοχη. Απο εκει και περα 4k περιεχομενο δεν θα βρεις πολυ. Καταρχην χρειαζεσαι συσκευη (δεκτη,κονσολα,box,υπολογιστη) με καρτα γραφικων που να κανει output 4k. Το full hd θα του βαρεσει ενα upscale αλλα pure 4k δεν θα ειναι. 4k υπαρχουν ελαχιστες ταινιες που κανεις πλεον δεν αγοραζει αυθεντικες και καποιες συχνοτητες στον astra 19.2e με συμπιεση hevc. Δεν λεω το 4k αξιζει σαν τεχνολογια ειδικα στις πολλες ιντσες που αρχιζουν τα πιξελ και μεγαλωνουν σε μεγεθος. Αλλα ακομα το διαθεσιμο περιεχομενο ειναι περιορισμενο ειμαστε σε μεταβατικη εποχη. Το nhk παντως θα μεταδωσει του ολυμπιακους αγωνες του τοκιο το 2020 σε 8k. Τοτε τι θα πρεπει να κανουμε; Να παμε να παρουμε την καινουρια τεχνολογια που θα μας πλασαρουν; Εγω θα περιμενω να ωριμασει λιγο το θεμα και να πεσουν οι τιμες και μετα θα παρω 4k. Η Finlux μου σε full hd λειτουργει απροβληματιστα χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...