Προς το περιεχόμενο

Καλό Ηeadset κάτω από 100€


alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ότι λέει ο τίτλος παιδιά. Σε αυτά τα λεφτά από 50 έως 100 το πολύ τι έχουμε?

 

Ευχαριστω εκ την προταιρων για όσους ασχοληθούν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα reviews που διαβάζω για τα Cloud II βλέπω ότι τα βάζουν στην κατηγορία Gaming Headset. Τι διαφορά έχει? Εγώ δε τα θέλω για gaming. Για να ακούω μουσική τα θέλω περισσότερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Headset θες η ακουστικα?

Τα headsets ειναι συνδυασμος ακουστικα/μικροφωνο, χρησημοποιουνται σε gaming για να μπορουν να μιλανε οι παικτες μεταξυ τους.
Τα headsets που σου προταθηκαν ειναι πρωτα απ'ολα καλα ακουστικα. Το μικροφωνο τους δεν ειναι κατι το ιδιεταιρο.
Αν δεν σου χρειαζεται μικροφωνο μπορεις να κανεις την δουλεια σου με σκετα ακουστικα.

Πχ:
https://www.skroutz.gr/s/4513881/Audio-Technica-M20X.html?keyphrase=audio+technica+m20x

https://www.skroutz.gr/s/4513882/Audio-Technica-M40x.html

(Studio Montors, αρκετα διαφορετικος ηχος)

Επεξ/σία από SpirosZ68
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δε θέλω μικρόφωνο. Απλά ακουστικά θέλω με πολύ καλό ήχο.. Ο ήχος με ενδιαφέρει πολύ..

Tι μουσικη ακους και πως την προτιμας?

Tα Audiotechnica που σου παρεθεσα πχ εχουν flat ισορροπημενο ηχο. Αν σου αρεσουν τα μπασα μαλλον δεν θα σου αρεσουν οχι γιατι δεν εχουν μπασο αλλα γιατι δεν το τονιζουν παραπανω οπως κανουν τα περισσοτερα ακουστικα.

Τα HyperX Cloud εχουν ελαφρα πιο τονισμενο μπασο οσο χρειαζεται για να τα κανει να ακουγονται πιο γεματα και πιο εντυπωσιακα χωρις ομως να επισκιαζουν το υπολοιπο φασμα (κατι που κανουν πολλα ακουστικα που θελουν να εντυπωσιασουν και που το κοινο τους συνηθως ακουει την αντιστοιχη μουσικη).

Και τα δυο ειναι κλειστου τυπου που σημαινει καλυτερη απομονωση απο το περιβαλον αλλα λιγοτερο ανοιχτο soundstage.

Καλυτερα πριν αγορασεις να προσπαθησεις να ακουσεις καποια ωστε να δεις μονος σου ποια ειναι πιο κοντα στα γουστα σου.

Επισης κατι ακομα.

Το No1 κριτηριο στην επιλογη ακουστικων ειναι η ανεση καθως αν δεν ειναι αναπαυτικα θα σε κουραζουν και δεν θα θες να τα φορας.

Ο γενικος κανονας λεει οτι τα over ear που τα pads τους χωρανε ολοκληρο το αυτι μεσα χωρις να το πιεζουν ειδικα αν εχουν και καλης ποιοτητας pads ειναι τα πιο αναπαυτικα. Επειδη ομως δεν ειναι ολα τα αυτα στο ιδιο μεγεθος καλο ειναι να δοκιμασεις πριν αγορασεις για να μην την πατησεις οπως εγω με τα AKG K77 που ενω εχουν αριστο ηχο (ειδικα για την κατηγορια τιμης τους) ηταν τα λαθος ακουστικα για τα αυτια μου (δεν τα αντεχω πανω απο μιση ωρα)

Τα HyperX Cloud που τα αντικατεστησαν ειναι πολυ πιο αναπαυτικα και παρ ολο που πιεζουν πιο πολυ στο κεφαλι σε συγκριση με τα K77 δεν με κουραζουν και δεν με πονανε ακομα και μετα απο πολυωρη χρηση.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sennheiser HD-449 http://www.nakas.gr/prd/sennheiser-hd-449-akoistika

ή

HD-439

 

Και τα 2 κλειστου τυπου και καλυπτουν το αυτι (over the ear).

 

Δε ξερω αν πωλουνται ακομα, αλλα ειναι κορυφαια για μουσικη, στα επιπεδα τιμης κατω των 100 παντα και χωρις να χρειαζονται ενισχυτη. Αλλωστε, η μαρκα SENNHEISER ειναι γνωστη στους μουσικοφιλους.

 

Αν σου λειπει το μπασο, κανεις και μια μοντα οπως εχω κανει εγω και στα 2, και ο ηχος ειναι αξεπεραστος, ισαξιος πολυ ακριβοτερων μοντελων. Δε τα αλλαζω κι ελπιζω να κρατησουν μια ζωη. Απο ποιοτητα κατασκευης επισης αριστα.

 

Αν τα θελεις για PC, χρησιμοποιω τα 449, half moded, με winamp και mad-asio4all plugins, αν θες σου λεω ρυθμισεις.

Αν τα θες για tablet/phone, χρησιμοποιω τα 439, full moded, και ο ηχος αψογος. Ακομα κι αν το tablet ή το phone δεν ειναι και τα καλυτερα σε ποιοτητα ηχου, τα ανεβαζει. Ειδικα στο μπασο με τη μοντα.

 

Θελει να ασχοληθεις λιγο αν θελεις παραπαμω μπασο και ποιο γεματο ηχο, αλλα αξιζει και ειναι σχετικα ευκολο. Θα ακους mp3 και δε θα χρειαζεται να πας σε loosless formats. Ακομα και τα 128 kbps ακουγονται ωραιοτατα!

 

Για περισσοτερες επεξηγησεις αυτων που λεω παραπανω, δες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/519086-headphonesheadset-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B1-70%E2%82%AC/?do=findComment&comment=53002623

 

ΥΓ: Για ταινιες εχω τα HD-497 (ανοιχτου τυπο -on the ear), εχουν σταματησει εδω και καιρο, αλλα τα εχω πανω απο 12 χρονια και, εκτος οτι ειναι σκυλια (εχουν ανταλακτικα αναλωσιμα) ειναι αψογα για συνδεση με TV. Αυτα ειναι ανοιχτου τυπου, τα παραπανω κλειστου. Δυστυχως τα 497 δε τα βρισκεις πλεον, αλλα νομιζω εχουν βγαλει αντικαταστατη. Εχε υποψη σου οτι υστερουν σε χαρακτηριστικα εναντι των παραπανω, αλλα προσωπικα τα προτιμω για συνδεση στην TV και μονο, βγαζουν προτιμοτερο ηχο για ταινιες.

Επεξ/σία από qspock
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα παρηγγειλα τα Audio-Technica ATH-M20x ... 

Θα μου ερθουν με δωρεαν και μεταφορικα και αντικαταβολη και κοστισαν ενα 50ευρω ακριβως ... 

 

Καλη αγορα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο αλλα δεν εχει πολυ ενταση. Το βαζω τερμα αλλα ακουγεται σχετικα χαμηλα. 

 

 

Αμα δεις στα χαρακτηριστικα των ακουστικων αυτων, εχουν αντισταση (Impendance)=47 ohms

 

Aυτο φταιει, θελουν ενισχυτη για να δωσουν περισσοτερο. Πας σε αλλη κατηγορια χρηματων, οι ενισχυτες ειναι σχετικα ακριβοι αμα θες κατι καλο.

 

Αυτο το χαρακτηριστικο (impendance) κοιταμε οταν δεν σκοπευουμε να παρουμε κι ενισχυτη... Πρεπει το νουμερο να ειναι μικρο. Απλα τα ποιοτικα ακουστικα το εχουν σχετικα μεγαλο αυτο και απαιτουν προενισχυση για να δωσουν την ποιοτητα που μπορουν. Πρεπει λοιπον να βρεις τη χρυση τομη ποιοτητας/εντασης αφου δεν σκοπευεις να ξοδεψεις πολλα.

 

Με τα sennheiser, που οπως αναφερω παραπανω για τη σειρα 4 δε χρειαζονται απαραιτητα ενισχυτη, το impendance ειναι 32 ohms, ποσο οριακα ικανοποιητικο για ενταση απο φορητες συσκευες και pc χωρις ιδιαιτερη ενισχυση απο την καρτα ηχου. Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα, υπαρχουν παντως συσκευες (tablet) που ανεβαζω την ενταση ψηλα για να εχω αποδοση. Προβλημα εντασης παντως δεν αντιμετωπιζω σε οποιαδηποτε συσκευη...

 

Πριν αγορασω απο τη σειρα 4 της Sennheiser ειχα παρει ενα πενταρι, δε θυμαμαι ποιο. Εβγαζε τοσο χαλια αποδοση χωρις ενισχυση που τα γυρισα πισω. Και τα εβαζα στο PC, ουτε καν σε φορητη συσκευη tablet ή κινητο (δεν υπηρχαν τοτε). Επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με αγορα ενισχυτη, πηγα σε μοντελα που δεν το εχουν ως προαπαιτουμενο.

 

Για τι συσκευη το θες? Αν ειναι για το PC, δες και πιθανες ρυθμισεις/drivers της καρτας ηχου, μερικες φορες παιζει ρολο, αν και εφοσον εχεις onboard καρτα ηχου δε μπορεις να κανεις πολλα...

Επισης μπορεις να κανεις και καποιες ρυθμισεις με το player που χρησιμοποιεις. Δε θα προτεινα προενισχυση σε επιπεδο software, απλα μερικοι players εχουν αρνητικο replay gain ως προεπιλογη. Βγαζοντας το θα δεις διαφορα.

 

Προσωπικα παντως εχω μια καρτα ηχου Onboard Realtek HD σε μητρικη δεκαετιας και πανω απο 50% δε το βαζω με τα 449 γιατι μου παιρνει τα αυτια.

Οσον αφορα την ποιοτητα, πριν τα μονταρω μου φαινοταν πως ελλειπε το βαθος και η δυναμη αν και ειχε ενταση, ηταν σα να τσίριζαν. Μετα το μονταρισμα ομως, εγιναν απλα ΤΕΛΕΙΑ!

 

Γενικα οταν ψαχνουμε για οσο δυνατον καλυτερη ποιοτητα στον ηχο δεν ειναι ευκολο πραγμα... Ειδικα στα συγκεκριμενα ποσα.

Επεξ/σία από qspock
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Κορυφαία επιλογή σε αυτά τα λεφτά

https://www.amazon.co.uk/dp/B01JP436TS/?tag=

 

Tα χτυπησα! Θα τα εχω συντομα και θα σας πω εντυπωσεις.

Παιζανε στα 100 us δολαρια στο amazon.com και στο black friday. Νομιζω σε εκεινα τα επιπεδα τιμης ηταν ασυναγωνιστα!

 

Φιλε zakailiou  τα εχεις? Πες μας εντυπωσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...