Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες κάτι σελίδες του στυλ, se-eida, seeida κτλ. Περισσότερο για γκομενικά έμπαιναν εκεί και τα έγραφαν.

όχι, ήταν για έναν συγκεκριμένο τύπο με εφιαλτική σκατόφατσα. Ειδικό FB group για όσους τον είχαν πετύχει. Ανέβαζαν φωτογραφίες του μεσα από το βαγόνι κι έτσι.

Δημοσ.

Όταν ήμουν Θεσσαλονίκη, έπαιρνα κάθε μέρα για τη δουλειά το ίδιο λεωφορείο, ίδια ώρα. Με τους περισσότερους επιβάτες συνέβαινε αυτό που περιγράφεις, για κάποιους ήξερα και σε ποια θέση θα προσπαθήσουν να καθίσουν αν την εβρισκαν ελεύθερη! Με μια κοπέλα όμως, μοιραζόμασταν την διαδρομή σχεδόν μεχρι το τέλος, οπότε μετά από κάποιες μέρες, φαινόταν πως και οι 2 είχαμε παρατηρήσει την κοινή μας συνύπαρξη στο τιμημενο 56, και στο πήγαινε και στο έλα. Ε τελικά μιλήσαμε, ανακαλύψαμε ότι κάναμε την ίδια δουλειά και γίναμε bus-friends. Βγήκαμε κιόλας 1-2 φορές και νομίζω εξελίχθηκε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον έτσι από το να μέναμε στο "α, πάλι αυτή η κοπέλα"

• Like 1
Δημοσ.

Μου συμβαίνει κάθε μέρα το πρωί στο μετρό εδώ και πόσους μήνες. Ίδιο βαγόνι, ίδια ώρα, σχεδόν ίδια θέση. Μέχρι και τα ρούχα τους έχω μάθει. Είναι λίγο creepy η όλη φάση, να βλέπεις δηλαδή μια ζωή κάποιον κάθε μέρα και να μην ανταλλάζετε ίχνος κουβέντας..

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο^^

Ιδιο βαγονι ΗΣΑΠ, ιδια ωρα, συνηθως ιδια πορτα. Αρκετες φατσες ειναι πανω κατω ιδιες. Ο τυπος που κανει βιντεοκληση καθε πρωι σε ολη τη διαδρομη, η κυρια που παιζει candycrush στο ταμπλετ της, οι κλεφτες που θα μπουν στα Κατω Πατησια κ.ο.κ.

Συναντιουνται τα βλεμματα πολλες φορες αλλα δεν ανταλλαζεις κουβεντα. Μπορει να τυχει να πεις μια καλημερα αλλα μεχρι εκει, δυσκολα να αρχισεις μπλα μπλα την ωρα που πας στη δουλεια σου πρωι πρωι. Και δυσκολο να θελεις βασικα.

Δημοσ.

:P

"(...)και πώς τον λεν το διπλανό

και τον τρελό τον Ιταλό

να τους ρωτήσω δεν μπορώ

(...)είμαι το νούμερο οχτώ

με ξέρουν όλοι με αυτό

κι εγώ κρατάω μυστικό

ποιο είναι τ’ όνομά μου."

(τι μουσικάρα έγραψε ο τύπος :o)

• Like 1
Δημοσ.

Οι μισοί από εδώ μέσα παίζεται στο truman show.

Δεν ηθελα να σας το πω αλλά όλα είναι σκηνικό με κομπάρσους και σας παραπεμπω να δείτε την αντίστοιχη ταινία με τον jim carrey :P

Δημοσ.

Παω gym τα τελευταια 2 χρονια, καθε μερα ιδια ωρα 7-9;30 το πρωι ειμαστε 10 ατομα ακριβως τα ιδια 10 ατομα που ειμαστε εδω και 2 χρονια την ιδια ακριβως ωρα. Αντε οι 2 να κανουν παρεα μεταξυ τους, οι υπολοιποι δεν εχουμε πει ουτε καλημερα. Νομιζω ειναι κατι συνηθισμενο its not a big deal.

2 χρονια με τα ιδια ατομα στον ιδιο χωρο να μην αλλαξεις ουτε κουβεντα μου κανει εντυπωση ακομα και μενα που δε με λες ομιλητικο. Δε λεω για συζητηση αλλα κατι σχετικο με το γυμναστηριο, οπως το να κανετε εναλλαξ στο ιδιο οργανο. Αμα γινει αυτο 1 2 φορες με καποιον μετα δεν ειναι και τοσο περιεργο να ανταλλαξεις μια καλημερα και να μεινεις εκει.

νομίζω αν τον χαιρετήσει έστω και μια φορά μετά θα πρέπει να τον χαιρετάει κάθε φορά που τον βλέπει δηλαδή σχεδόν κάθε μέρα ενώ ούτε καν θα γνωρίζονται...το αποτέλεσμα θα είναι 2 άγνωστοι να λένε συνέχεια καλημέρα ο ένας στον άλλον χωρίς να έχουν ανταλλάξει ποτέ τους κουβέντα.οπότε ναι θα είναι creepy αν γίνει έτσι

Υπαρχει και η λυση του απλου nod με το κεφαλι. Οχι ακριβως καλημερα αλλα η ενδειξη οτι αναγνωριζεις την υπαρξη του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...