panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Θέλω να χρησιμοποιήσω την εν λόγω βιβλιοθήκη ως βιτρίνα για τα μοντελάκια και σκεφτόμουν να της βάλω και φωτισμό οπότε για ριξτε καμία ιδέα στο πως μπορεί να γίνει. Ledoταινίες; Σποτάκια ή τίποτα άλλο; Φανταστείτε ότι το κάθε πλαίσιο θα έχει τέσσερα αυτοκίνητα.
stelios18120 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Λευκή led ταινία πίσω από το έπιπλο και θα δείξει αμέσως. Όπως ακριβώς είναι τα ραφακια σε ευθείες θα βαλεις την led ταινία. Τα σποτ είναι πιο παλιά μοδα κατά την γνώμη μου Και φθηνή και γρήγορη λύση και δεν καίει τίποτα από ρεύμα,κατι παρόμοιο έχω κάνει στην συλλογή κόμιξ μου με λεντοταινιες και δείχνουν πολύ όμορφα.
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εννοείς οριζόντια σε κάθε ράφι ή κάθετα να την ''κυκλώσω''; Τα σποτ κι εμένα να πω την αλήθεια δε μ αρέσουν πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τα Led.
stelios18120 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα έκανα μία κάθετη λωρίδα από πάνω μέχρι κάτω αριστερά και δεξιά και πιστεύω αρκεί. Αν δεις και δεν σ φτάνει κανείς και καμία ορίζοντια πχ ανά 2 ράφια ώστε να κάνει και σχέδιο.
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Κατάλαβα. Θα το δοκιμάσω έτσι αν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα