emmagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα βρηκα αυτο το"εντομο"? σημερα στην αυλη... Για νυχτεριδα το μικρη το περασα απο μακρια αλλα τελικα βρηκα αυτο το τερας!! δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο! Πρεπει να ειναι καπου 5εκατοστα.Ευχαριστω!
zianna Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα βρηκα αυτο το"εντομο"? σημερα στην αυλη... Για νυχτεριδα το μικρη το περασα απο μακρια αλλα τελικα βρηκα αυτο το τερας!! δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο! Πρεπει να ειναι καπου 5εκατοστα.Ευχαριστω! PB130934.JPG Ποια είναι η καλή και ποια η ανάποδη; Ποιο το πάνω και ποιο το κάτω;
scullyist Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Κάποιου είδους (πανέμορφο!) moth. edit: Green Sphinx Moth - Eumorpha pandorus 3
Θεkλα Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Γατονι, τώρα που το βρήκες, πήγαινε γράψε και για την εγχείρηση FESS στο αλλο thread. 2
emmagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Οπως τις βλεπεις τις φωτο! Δεν ειναι αναποδα! Κεφαλι επανω Κάποιου είδους (πανέμορφο!) moth. edit: Green Sphinx Moth - Eumorpha pandorus Χμ σε ευχαριστω! Δεν εχω ξαναδει πουθενα στην Ελλαδα! Ποια είναι η καλή και ποια η ανάποδη;Ποιο το πάνω και ποιο το κάτω; Δεν ειναι αναποδα οι φωτο .. κανονικα οπως τις βλεπεις
zianna Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Γατονι, τώρα που το βρήκες, πήγαινε γράψε και για την εγχείρηση FESS στο αλλο thread. Είπαμε, σκορδόψωμο!
StormGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Στο wiki λεει οτι βρισκεται στη βορεια αμερικη...
emmagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Στο wiki λεει οτι βρισκεται στη βορεια αμερικη... Παντως σιγουρα μενω Αθηνα ... Απο χθες παντως ακομα εδω ειναι. Τα φτερα του ειναι σαν φυλλα απο φυτα. Το εχει δει κανεις απο κοντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα