ThelifeofPablo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα στο forum. Σκέφτομαι τον τελευταιό καιρό να ανοίξω e-shop με hardware & περιφερειακά υπολογιστων. Ξέρω ότι έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοια αλλά ίσως με αρκετό τρέξιμο και διαφήμιση πάει καλά. Και έρχομαι στο εξής ερώτημα: Γνωρίζει κανείς εταίριες χονδρικής που μπορώ να προμηθευτώ πράγματα; (gpu's,ram,psu's κ.α) Από Ελλάδα γνωρίζω ότι η infoquest ειναι η πιο γνωστη για εισαγώγες του αντικειμένου στην Ελλάδα. Περιμένω τις απαντήσεις σας,ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
dexterios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα στο forum. Σκέφτομαι τον τελευταιό καιρό να ανοίξω e-shop με hardware & περιφερειακά υπολογιστων. Ξέρω ότι έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοια αλλά ίσως με αρκετό τρέξιμο και διαφήμιση πάει καλά. Και έρχομαι στο εξής ερώτημα: Γνωρίζει κανείς εταίριες χονδρικής που μπορώ να προμηθευτώ πράγματα; (gpu's,ram,psu's κ.α) Από Ελλάδα γνωρίζω ότι η infoquest ειναι η πιο γνωστη για εισαγώγες του αντικειμένου στην Ελλάδα. Περιμένω τις απαντήσεις σας,ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Και η oktabit κάνει χονδρική http://www.oktabit.gr/home.asp Εχει και μια φόρμα αίτησης συνεργασίας http://www.oktabit.gr/new_customer.asp
ThelifeofPablo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 @dexterios Σε ευχαριστώ πολύ. Γνωρίζεις κάποια άλλη από Ελλάδα ή εξωτερικό;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 @dexterios Σε ευχαριστώ πολύ. Γνωρίζεις κάποια άλλη από Ελλάδα ή εξωτερικό; Διάλεξες το χειρότερο τομέα για να πουλήσεις και να γίνεις έμπορος, η αγορά αυτη ειναι κορεσμένη
ThelifeofPablo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα στο forum. Σκέφτομαι τον τελευταιό καιρό να ανοίξω e-shop με hardware & περιφερειακά υπολογιστων. Ξέρω ότι έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοια αλλά ίσως με αρκετό τρέξιμο και διαφήμιση πάει καλά. Και έρχομαι στο εξής ερώτημα: Γνωρίζει κανείς εταίριες χονδρικής που μπορώ να προμηθευτώ πράγματα; (gpu's,ram,psu's κ.α) Από Ελλάδα γνωρίζω ότι η infoquest ειναι η πιο γνωστη για εισαγώγες του αντικειμένου στην Ελλάδα. Περιμένω τις απαντήσεις σας,ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα στο forum. Σκέφτομαι τον τελευταιό καιρό να ανοίξω e-shop με hardware & περιφερειακά υπολογιστων. Ξέρω ότι έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοια αλλά ίσως με αρκετό τρέξιμο και διαφήμιση πάει καλά. Και έρχομαι στο εξής ερώτημα: Γνωρίζει κανείς εταίριες χονδρικής που μπορώ να προμηθευτώ πράγματα; (gpu's,ram,psu's κ.α) Από Ελλάδα γνωρίζω ότι η infoquest ειναι η πιο γνωστη για εισαγώγες του αντικειμένου στην Ελλάδα. Περιμένω τις απαντήσεις σας,ευχαριστώ για τον χρόνο σας. ε τοτε παρατα τα οκ φιλος?
ThelifeofPablo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Με καλύψατε πλήρως. Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα