Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

S.O.S. Ομολογώ πως έκανα υπερβολική χρήση του Internet στο κινητό μου και μου ειρθε ένας υπέρογκος λογαριασμός. Η ερώτηση μου είναι εάν είναι υποχρεωμενη η εκάστοτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να ενημερώνει για την υπερβολική χρήση του Internet οταν κάποιος έχει συνάψει ένα συμβόλαιο. Κάθε πληροφορία θα είναι πολύτιμη.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πόσο σ ήρθε;

Έπρεπε να βάλεις στο κινητό σου (σίγουρα έχει κάποια ειδοποίηση ) για όριο mobile internet να σ έρχεται μήνυμα όταν φτάνεις το όριο που θα είχες ορίσει.

Πάντως αυτά τα προσέχουμε όταν χρησιμοποιείται το 3g-4g

Δημοσ.

Η ερώτηση μου είναι εάν είναι υποχρεωμενη η εκάστοτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να ενημερώνει για την υπερβολική χρήση του Internet οταν κάποιος έχει συνάψει ένα συμβόλαιο.

Εκτιμώ πως όχι, διότι η έννοια υπερβολική χρήση έχει πολλές ερμηνείες.

Δημοσ.

Έχεις συμβόλαιο-πρόγραμμα για κάποιο συγκεκριμένο αριθμό MB-GB ή απεριόριστη χρήση με την υποσημείωση της φυσιολογικής χρήσης;

Εγώ στην vodaphone έχω 400 mb το μήνα, και δεν με ειδοποιεί , απλά μου στέλνει μήνυμα ότι ξεπέρασα το όριο του συμβολαίου και πως χρεώθηκα με 5 ευρώ για 200 mb το μήνα. Γι αυτό και εγώ βάζω ειδοποίηση στην χρήση δεδομένων στο κινητό για να μην πληρώνω το κούκο αηδόνι

Δημοσ.

...και ειδοποίηση α μην πήρες το κινητο σου εχεις μετρητή, επίσης οι εταιρείες cosmote kai wind  εχουν εφαρμογές που σου λενε τι καταναλώνεις, τωρα για την vodafone δεν ξερω

Δημοσ.

μπορείς να πας σε ένα κατάστημα της εταιρείας πχ wind-cosmote-vodafone και να ζητήσεις μόλις καταναλώνεις τα MB ή GB σου να γίνεται φραγή του internet μέχρι την επόμενη ανανέωση, ωστόσο αν δεν το χρησιμοποιείς να κλείνεις τα data σου.

Δημοσ.

εάν στο συμβόλαιό σου έχεις και ΜΒ, τότε voda & cosmote σου στέλνουν μήνυμα όταν φτάνεις στο 80% της χρήσης. το θέμα είναι όμως ότι δεν το λαμβάνεις αμέσως, μεσολαβούν κάποιες ώρες. αλλά το καλύτερο είναι να βάζεις πάντα όριο χρήσης για να μην έχεις τέτοια προβλήματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...